http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-ve-oraya-gidememem-icin-yaptigi-plan.879790/
Bu konuyu açtığımda çok eleştirildim, ' kim bilir ne yaptın da gelini soğuttun, senin gelmemen için görüşmediğin birini çağırdığına göre seni sevmiyor, bunaltma kızı ' vb. Daha neler neler gördüm.
Yine de hak verdim arkadaşlara, beni sevmiyor olabilir, sevmek zorunda değil.. Zaten öyle yengenin peşinden ayrılmayan, çok konuşan, açık arayan bir insan değildim yine de olması gerekeni yaptım mesafe koydum, gitmedim, aramadım..
Ama yine de yaranamadım, bu sefer de abim 'hadi beni geçtim. Yengeni niye arayıp sormuyorsun, bizi yalnız bıraktın, bize destek olmadın, yalnız kaldık zaten, başka şehre gitmeyi düşünüyoruz. '
Annemle problem yaşadıkları için ona söyleyemediklerini bana söylüyor, farkındayım..
Ama herşey ortada, yengemin bana, benim de ona çok meraklı olmadığımı biliyorken, bu durumda en doğru hareketin mesafeli olmak olduğunu biliyorken, benden nasıl bir destek bekliyor, yalnız bırakmamak için sık sık görüşmek gerekmiyor mu?
Benim yengeme sonsuz saygım var, eşinin kardeşiyim diye beni sevmek, benimle iyi olmak zorunda değil. Zira ben de görümcemlerle mesafeliyim, ve en iyisi bu kendimden biliyorum..
Ama abimin ne yapmaya çalıştığını anlayabilmiş değilim..
Ve şu an abim beni ortalığı karıştırmaya çalışan kötü görümce ilan etti, bu sabah evime benimle konuşmaya gelmek istedi, kayınvalidem kahvaltıya geleceği için kabul edemedim.
Benimle nasıl bir konuşma yapacaktı? Merak içindeyim..