Gitmedim,Görüşmedim,mesafe koydum ama yine de kötü görümce ilan edildim..

Bütün yorumları okuyamadım ama seninde aşagı tükürsen sakal,yukarı tükürsek bıyık tarzı bi durum almış olay..ben olsam napardım.Abimi arar halini hatrını sorardım genelde,abimle aramı iyi tutardım.evlerinede abim varken oturmaya giderdim normal davranırdım.özel olarak gelinle birebir görüşmezdim,bişey paylaşmazdim.yüzeysel davranırdım.yüzeysel dedigim tavırli degil,normal sıradan yani. bi arkadaşıma,komşumla vakit gećirdigim gibi
Aynen canım yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal, o durumdayım.. Denedim onu da denedim ama abimin bizi baş başa bırakma çabaları yüzünden ondan da vazgeçtim..

Bütün yorumları okuyamadım ama seninde aşagı tükürsen sakal,yukarı tükürsek bıyık tarzı bi durum almış olay..ben olsam napardım.Abimi arar halini hatrını sorardım genelde,abimle aramı iyi tutardım.evlerinede abim varken oturmaya giderdim normal davranırdım.özel olarak gelinle birebir görüşmezdim,bişey paylaşmazdim.yüzeysel davranırdım.yüzeysel dedigim tavırli degil,normal sıradan yani. bi arkadaşıma,komşumla vakit gećirdigim gibi
Aynen canım yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal, o durumdayım.. Denedim onu da denedim ama abimin bizi baş başa bırakma çabaları yüzünden ondan da vazgeçtim..

Ben bazı insanlarım huzursuzluktan beslendiğine inanıyorum artık. Önemli olan senin gelinle abinle görüşmen görüşmeyen değil bence. Görüşsen de farklı bi konuda huzursuzluk yapacaklardı. Çünkü huzursuzluktan zevk alıyorlar

Siz de görümcenizle görüşmüyormuşsunuz zaten ona da mesafeliymişsiniz. Kız da sizinle görüşmüyor onun da kendine göre nedenleri vardır tamam görüşmeyin ama belli ki ağabeyin onun yanında olmanı istiyor sanırım kızla görüşmüyorsun diye ağabeyinle de görüşmüyorsun bu ona içerlemiş yani konuşun görüşün yani bakalım benimle ne konuşacak ki gibi bir tavırda olmayın o da onun eşi yani sonuçta nasıl ki siz görümcenizle görüşmüyorsunuz eşinizde buna karışmıyorsa ağabeyinizde bir şey diyemez karısına bu konuda siz ağabeyinizle ayrı görüşün.

Abiniz de arada kalmış, bazı erkekler böyle arada kalınca mantıksız davranıyor, iki kadın arasında yoğun bir "tahammülsüzlük" varsa, onları bir araya getirmenin anlamsızlığını göremiyor sanırım. En iyisi hiç tınlamayın..

valla ben olsam hiç bişey yapmadığım halde kötü ilan edilirsem gerçekten kötü olurum o zaman görürler kötü nasıl olunuyormuş.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-ve-oraya-gidememem-icin-yaptigi-plan.879790/

Bu konuyu açtığımda çok eleştirildim, ' kim bilir ne yaptın da gelini soğuttun, senin gelmemen için görüşmediğin birini çağırdığına göre seni sevmiyor, bunaltma kızı ' vb. Daha neler neler gördüm.

Yine de hak verdim arkadaşlara, beni sevmiyor olabilir, sevmek zorunda değil.. Zaten öyle yengenin peşinden ayrılmayan, çok konuşan, açık arayan bir insan değildim yine de olması gerekeni yaptım mesafe koydum, gitmedim, aramadım..

Ama yine de yaranamadım, bu sefer de abim 'hadi beni geçtim. Yengeni niye arayıp sormuyorsun, bizi yalnız bıraktın, bize destek olmadın, yalnız kaldık zaten, başka şehre gitmeyi düşünüyoruz. '
Annemle problem yaşadıkları için ona söyleyemediklerini bana söylüyor, farkındayım..
Ama herşey ortada, yengemin bana, benim de ona çok meraklı olmadığımı biliyorken, bu durumda en doğru hareketin mesafeli olmak olduğunu biliyorken, benden nasıl bir destek bekliyor, yalnız bırakmamak için sık sık görüşmek gerekmiyor mu?

Benim yengeme sonsuz saygım var, eşinin kardeşiyim diye beni sevmek, benimle iyi olmak zorunda değil. Zira ben de görümcemlerle mesafeliyim, ve en iyisi bu kendimden biliyorum..
Ama abimin ne yapmaya çalıştığını anlayabilmiş değilim..
Ve şu an abim beni ortalığı karıştırmaya çalışan kötü görümce ilan etti, bu sabah evime benimle konuşmaya gelmek istedi, kayınvalidem kahvaltıya geleceği için kabul edemedim.
Benimle nasıl bir konuşma yapacaktı? Merak içindeyim..
ahhh ahhh bende yaşadim...
bana agir laf sölediğinden beri konuşmuyorum....
bende konu açtim kaynana dediler bi sürü laf aldim anlayan olmadi beni.. kötü bir görümce ilan edildim burda...
şimdi bebegi olucak gidecekmiyim.. konu açsam hep yanlış anliyor burdakiler...
Açmadim... yegenimi sevmek istedim sonuçta abimin bebegi o.
Yengemle 6-7 aydir konuşmuyorum bi zerre kadar msj atmadim..'yenge' diyesim de gelmiyor. abim üzülmesin diye diyorum Ama adini sölesim var...
oda bi görümce adayı.. bana yaptıklari aynisini yaşar inş. ALLAHA HAVALE ETTİM....

Ben bazı insanlarım huzursuzluktan beslendiğine inanıyorum artık. Önemli olan senin gelinle abinle görüşmen görüşmeyen değil bence. Görüşsen de farklı bi konuda huzursuzluk yapacaklardı. Çünkü huzursuzluktan zevk alıyorlar
Aslında amacım kötülemek değil ama, insanı kişiliği belli eder, benim sessiz sakin sabırlı bir mizacım varken, yengem ve annesi buluttan nem kapan, cümleden bir kelimeyi seçip, o kelimeden yola çıkarak tartışma çıkarabilen kişilikte oldukları için görüşmemek en iyisi tabi..

Siz de görümcenizle görüşmüyormuşsunuz zaten ona da mesafeliymişsiniz. Kız da sizinle görüşmüyor onun da kendine göre nedenleri vardır tamam görüşmeyin ama belli ki ağabeyin onun yanında olmanı istiyor sanırım kızla görüşmüyorsun diye ağabeyinle de görüşmüyorsun bu ona içerlemiş yani konuşun görüşün yani bakalım benimle ne konuşacak ki gibi bir tavırda olmayın o da onun eşi yani sonuçta nasıl ki siz görümcenizle görüşmüyorsunuz eşinizde buna karışmıyorsa ağabeyinizde bir şey diyemez karısına bu konuda siz ağabeyinizle ayrı görüşün.
Benim görümcemle aramda olan mesafeden eşimin haberi yoktur, o konuda biraz kurnazlık yapıyorum. Eşim görümcemlerle aramız çok iyi bilir ona öyle yansıtırım, aslında mesafeliyizdir..

Üf ben olsam abimle de görüşmem
Yengen değil ama abin yengelik yapıyo resmen
Ben öz abim de olsa huzursuz ediyosa görüşmüyorum, kafam rahat

Abiniz de arada kalmış, bazı erkekler böyle arada kalınca mantıksız davranıyor, iki kadın arasında yoğun bir "tahammülsüzlük" varsa, onları bir araya getirmenin anlamsızlığını göremiyor sanırım. En iyisi hiç tınlamayın..
Arada kaldı evet, en çok da annemle eşi arasında kaldı.. Anneme istediği şeyleri söyleyemediği için, hazır kız kardeş var, zaten birbirlerini sevmiyorlar. Hemen kötü görümce ilan edeyim modunda kendisi..

valla ben olsam hiç bişey yapmadığım halde kötü ilan edilirsem gerçekten kötü olurum o zaman görürler kötü nasıl olunuyormuş.
Ben De öyle düşünüyorum artık, öyle bir insan değilim ama zorla değiştiriyorlar insanı..

ahhh ahhh bende yaşadim...
bana agir laf sölediğinden beri konuşmuyorum....
bende konu açtim kaynana dediler bi sürü laf aldim anlayan olmadi beni.. kötü bir görümce ilan edildim burda...
şimdi bebegi olucak gidecekmiyim.. konu açsam hep yanlış anliyor burdakiler...
Açmadim... yegenimi sevmek istedim sonuçta abimin bebegi o.
Yengemle 6-7 aydir konuşmuyorum bi zerre kadar msj atmadim..'yenge' diyesim de gelmiyor. abim üzülmesin diye diyorum Ama adini sölesim var...
oda bi görümce adayı.. bana yaptıklari aynisini yaşar inş. ALLAHA HAVALE ETTİM....
Benim de yeğenim var 1 yaşında ve aylar sonra ilk defa onun doğum gününe gittim.. Sadece yeğenimin hatrı için gittim, ama ne oldu biraz terslikler oldu geç kaldım diye abim yengemin yanında beni bir güzel fırçaladı..

Üf ben olsam abimle de görüşmem
Yengen değil ama abin yengelik yapıyo resmen
Ben öz abim de olsa huzursuz ediyosa görüşmüyorum, kafam rahat
Görüşmemeyi düşünüyorum ama insan öz abisiyle de küs olursa, hayatımdaki diğer herkes çok kolay arkasını dönebilir diye düşünüyorum..

Görüşmemeyi düşünüyorum ama insan öz abisiyle de küs olursa, hayatımdaki diğer herkes çok kolay arkasını dönebilir diye düşünüyorum..
Sende çok stratejik düşünüyosun
Ben abimle küs değilim ama hiç aklıma gelmez
Anneme gelirse görürsem selam veririm
Hataları bence çok, öz abim olması durumu kurtarmayacak kadar hemde. Merhaba der geçerim

Sende çok stratejik düşünüyosun
Ben abimle küs değilim ama hiç aklıma gelmez
Anneme gelirse görürsem selam veririm
Hataları bence çok, öz abim olması durumu kurtarmayacak kadar hemde. Merhaba der geçerim
Aslında stratejik değil duygusal düşündüğümü düşünüyorum..
Abimin artık hayatta tek olarak bir duruşu, bir kişiliği kalmadığı için zaten mecburen görüşmemek daha iyi olacak..

Benim de yeğenim var 1 yaşında ve aylar sonra ilk defa onun doğum gününe gittim.. Sadece yeğenimin hatrı için gittim, ama ne oldu biraz terslikler oldu geç kaldım diye abim yengemin yanında beni bir güzel fırçaladı..
ben uzak durduğum için arkamdan ne laf ne laf.. bilmiyorum sölemiyorlar üzülmesin diye..
beni hiç çekemiyor yengem.. çok rahatmişim da annemi haftada iki-üç kez görüyormuşum da vs. kendi gidemiyormuş da felan falan.. (annem anlatti)
evine bi kere gittim..hayatta bi dahada adim atmamm....
yegenim olucak onu da görmeyebilirim... :KK43:
bi daha gitcektim abimin doğum günüydü... orda aksilik çikmişş. geri döndüm... bi dahada gitmedim görüşmedim. gerektiği kadar uzaklaştim.... çok doğru yaptığımı düşünüyorum.
boşver hiç de orali olmuyorum... ne yaparlarsa yapsin bizene.

Şu kısım gayet stratejik oysa
Demek istediğim ; ben abimle konuşmama kararı alıp küsersem o da bu durumdan rahatsız olmayı kabullenirse öz abim bile beni gözden çıkarabiliyorsa, eş, arkadaş, kv vb, insanlar daha kolay gözden çıkarır. güçsüz görünürüm eşime ve ailesine..
Benim eşim sinir halinde ailemle ilgili her şeyi başıma kakar, ve ailemdeki bu sorunlar yüzünden beni eleştirir..
Kısacası STRATEJİK düşünmüyorum, öyle düşünüyor olsam, ' Kötü görümce ' sıfatının hakkını çoktan verirdim..

ben uzak durduğum için arkamdan ne laf ne laf.. bilmiyorum sölemiyorlar üzülmesin diye..
beni hiç çekemiyor yengem.. çok rahatmişim da annemi haftada iki-üç kez görüyormuşum da vs. kendi gidemiyormuş da felan falan.. (annem anlatti)
evine bi kere gittim..hayatta bi dahada adim atmamm....
yegenim olucak onu da görmeyebilirim... :KK43:
bi daha gitcektim abimin doğum günüydü... orda aksilik çikmişş. geri döndüm... bi dahada gitmedim görüşmedim. gerektiği kadar uzaklaştim.... çok doğru yaptığımı düşünüyorum.
boşver hiç de orali olmuyorum... ne yaparlarsa yapsin bizene.
İnanır mısın aynı şeyler bizde de oldu.. Yengemin ailesi başka şehirde, ben anneme sık sık gidiyormuşum o göreniyormuş ailesini.. Bunu abime söylemiş, abim ise sevgili eşi üzülmesin diye ne dese beğenirsin? 'Sık sık gitme annemlere, yengen üzülüyor.. ' :) gel de sinir olma, evleri ayrı ve birbirlerine uzak, sanki beraber oturuyorlarmış gibi.

Back
X