Ben insanların yüzüne gülüp arkadan üzülmeyi şikayet etmeyi doğru bulmuyorum. Yazık geçen giden günlerinize.
Kayınvalidem kendi kaynanası icin yani eşimin babaannesi icin biraz size gelsin kalsın demişti kabul etmedim.
Hayatımda bir yaşlı İle zaman geçirmedim herhangi birine bakmadım. Kimseye hizmet etmedim, sırf eşim icin de karakterimin dışında tavır sergileyemezdim. Eşim benim huyumu bilerek evlendi.
Kesinlikle kabul etmedim kayınvalideme de emrivakisinin ayıp olduğunu belirttim.
Eşimin tarafından kimseyle görüşmüyorum. Hayatları geline yük olmak temizlik vs ben yapı olarak böyle biri değilim. Çantamı alır Paris İtalya İspanya gezen biriydim hep

kendi ailem bilir ve beni savunurlar bu konuda…
Evlendim ve eşimin aileyi komple sildim şakkkk diye.

kayınvalidem biz evlenmeden ben gelir çocuğumda kalırım bana siz bakacaksınız diyordu evlendik ve bir kez gelmedi evime çünkü her yerde birbirimizi engelledik , karakterim bu kimseye katlanmadım arkadan ağlamadım.
Kalkın eşinize söyleyin göndersin
Hizmet eden kadın, yemek yapan kadın, bulaşık temizlik çamaşır yıkayan bir de misafire bakan kadın yok yaaaaa erkek tabi sorun etmez ama nolur oğlumda kaldım olur hadi ordan kapımdan hiçbirini sokmadım canım isterse eşim bir gün bunları sorun ederse de kapı orda çıkar gider kimsenin arkasından ağlamam eşimin bile boşar keyfime bakarım hayat çok kısa kimseye harcamam tek bir anımı