- 23 Temmuz 2014
- 6.471
- 17.684
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece duygu sömürüsü olsa o ahlaksız akrabalar yüzünden şiddet mi gormedi evden mi kovulmadi canim annemin de kimsesi olmadığı için gidemedi de öyle çürüdü gitto ömrü. Babam anladı ama 50 yaşına geldikten sonra, umuyorum sizin eşiniz bu aydınlanmayı daha önce yaşar. Siz elinizden geleni fazlaca yapmışsınız esiniz yatsin kalksın size dua etsin millet öz anne babasına bakmıyor kaldı ki şu ekonomik sıkıntıların içinde misafir ettiğiniz yetmez gibi kira geliri sağlayacağınız evi de onlara tahsis etmişsiniz. Kendi imkanlarinizi geçtim doğmamış çocuğun rizkindan da fedakarlık yapmışsınız Rabbim kolaylık versin eşinize ve sülalesine de bolca akıl fikir ve vicdan..Beni anca bu durumun içinde olan anlar bıktım duygu somurusunden annenizi tanımadan üzüldüm
Biz eşimle konuştuk daha gelmezler kalsınlar evde dedik o zaten geçen sene ben hasta olunca anladı ne kadar zorlandığımi daha davet etmemek üzere konuştuk bu senede hatırlattım ama hala konusurken laf atıyorlar o da gelin demiyor ama onlar devam ediyo arsizlik yapıp sinirlerimi bozuyorlarPeki eşiniz hala aynı düşünce içerisinde mi. Yoksa şuanda hamile oluşunuzdan dolayimi eve davet etmiyor. Umarım doğum gerçekleştikten sonra aynı şeyler tekrar etmez
Sizin için çok zor anlıyorum ama eşinizin hiç umrunda değil belli ki. İdare et kafasında. Erkeklere bişey olmuyor ki hazır yemek, temizlik ev,ütülü çamaşır. Ne nasıl ne şartlarda yapılıyor bi haber oluyorlar.Yaşam alanı açtık onlar için elleri ayakları tutuyor dua etmek isteseler memlekette evimizi açtık orda yaşayıp dua ederler başıma gelmek zorunda değiller üç kuruş kenara atcam diye kadında kocama yemek yapma derdim olmasın diye başıma geliyolar yalnız olsalar bir nebze karıkoca hayattalar çok şükür sağlıkları yerinde
Bosverin duymazdan gelin. Gardinizi da dusurmeyinBiz eşimle konuştuk daha gelmezler kalsınlar evde dedik o zaten geçen sene ben hasta olunca anladı ne kadar zorlandığımi daha davet etmemek üzere konuştuk bu senede hatırlattım ama hala konusurken laf atıyorlar o da gelin demiyor ama onlar devam ediyo arsizlik yapıp sinirlerimi bozuyorlar
Şehir dışına herhangi.bi akrabamıza gitmek durumunda olduğunuzu söyleyin gün belirleyip onlarda bi zahmet giderlerÜç aydır bizde duran yaşlı karı koca annane dede var ve hala gitmeyi düşünmüyorlar. Sabrimin sonuna gelmiş gibi hissediyorum. İnsanlara surat yapıp kalpmi kırmak gerekiyor neden gitmiyorlar dayanamıyorum artık. Sürekli kafam agriyor. Çok pisler kaldıramıyorum artık. Allah'ım bana yardım et. İnsan yükü çok ağırherşeye yorum yapmak istiyorlar, o pahalı bu pahalı, çamaşır suyunu çok kullandın, hergun evi avaralar çeker, tuvalet temiz yıkama.... Kadın yağlı elleriyle heryeri elliyor, dededen bahsetmiyorum bile. Sürekli ağlama isteği geliyor ama kalplerini kimamak için hep gülüyorum. Bu kadar bı insanın üzerine yük olmak günah değil mi.
Ne geçmesi ay kış daha başlamadı bile. Bence bi an önce esiyle konusup bu konuyu çözsün. Kışı geçirmeye yaz başından mi gelinirmis 3 ay oldu diyor. Konu sahibi esinle konus ya bu olayı hallet gönder ya da ben onlar gidene kadar annemin evine gidicem haberin olsun de. Tavrını net koy. En ufak bi ışık sızıntısı gösterince orayi genişletip genişletip açmaya çalışıyorlar. En ufak taviz verme ne esine ne onlara. Bu da son uzun gelmeleri olsun. Elbetteki gelinir kalınır ama 3 ay değil. Hadi olsun en fazla 1-2 hafta olsun. 1 ay bile cok. Musade etmeyinGelecek sene için baştan direnç gösterin, bu sene geçmiş artık
Anneannemden biliyorum yaslilar çok zor cidden. O da saglikli gayet kosa kosa gider gezmeye ama gelene hastayim der duygu somurusu yapar. Evde yatar tembellikten banyoya girmez girerse biri onu yikayacak kolunu kaldırasi gelmez. Hizmet ettirmeye bayilir. 50 yasinda da boyleyde 80 oldu hala aynı.Üç aydır bizde duran yaşlı karı koca annane dede var ve hala gitmeyi düşünmüyorlar. Sabrimin sonuna gelmiş gibi hissediyorum. İnsanlara surat yapıp kalpmi kırmak gerekiyor neden gitmiyorlar dayanamıyorum artık. Sürekli kafam agriyor. Çok pisler kaldıramıyorum artık. Allah'ım bana yardım et. İnsan yükü çok ağırherşeye yorum yapmak istiyorlar, o pahalı bu pahalı, çamaşır suyunu çok kullandın, hergun evi avaralar çeker, tuvalet temiz yıkama.... Kadın yağlı elleriyle heryeri elliyor, dededen bahsetmiyorum bile. Sürekli ağlama isteği geliyor ama kalplerini kimamak için hep gülüyorum. Bu kadar bı insanın üzerine yük olmak günah değil mi.
Benim anneannem o yaşta dağdan sırtında odun indiriyordu.şimdi 90 ına dayandı halâ bulaşığını yıkar yemeğini yapar.Alışmış bunlar insana binmeye kendilerine bakabilecek yaştalarÇok yaşlı da değillermiş. Annem babam o yaşta. Gayette güzel yaşıyorlar. Konunuzu okuyunca 85 90 yaş sanmıştım.
Konu Şubat ayında açılmış yalnız.Ne geçmesi ay kış daha başlamadı bile. Bence bi an önce esiyle konusup bu konuyu çözsün. Kışı geçirmeye yaz başından mi gelinirmis 3 ay oldu diyor. Konu sahibi esinle konus ya bu olayı hallet gönder ya da ben onlar gidene kadar annemin evine gidicem haberin olsun de. Tavrını net koy. En ufak bi ışık sızıntısı gösterince orayi genişletip genişletip açmaya çalışıyorlar. En ufak taviz verme ne esine ne onlara. Bu da son uzun gelmeleri olsun. Elbetteki gelinir kalınır ama 3 ay değil. Hadi olsun en fazla 1-2 hafta olsun. 1 ay bile cok. Musade etmeyin
Oyle mi hic dikkat etmedim onaKonu Şubat ayında açılmış yalnız.
Gitmişler hatta geri gelmek için ağız yoklamasına başlamışlar.Oyle mi hic dikkat etmedim onacoktan gitmişlerdir heralde o zaman
Benim anneannem o yaşta dağdan sırtında odun indiriyordu.şimdi 90 ına dayandı halâ bulaşığını yıkar yemeğini yapar.Alışmış bunlar insana binmeye kendilerine bakabilecek yaştalar
Siz elinizden gelenin fazlasını yapmışsınız. 5 çocuğu bir zahmet anasına babasına sahip çıksın. Velhasıl çıkmıyorlar sağlıkları yerinde. Emekli maaşlari var. İsterlerse bakıcı tutarlar. 7 kat el olarak siz bakmak zorunda değilsiniz. Sizin de bir düzeniniz var. Şimdi bakın yeni bebek geliyor. Hayırlısı ile kucağınıza. Eşiniz sardı başınıza eşiniz çözecek bir zahmet. İster tatlı dille ister sert bir dille çözsün. Lütfen kendinizi ve bebeğinizi üzmeyin. Baktınız eşiniz de mi çözmüyor durumu. Siz ben istemiyorum deyiverin. Hiç de üzülmeyin. Tekrar ediyorum elinizden gelenin fazlasını yapmışsınız. Bu kadarı yeter.Biz eşimle konuştuk daha gelmezler kalsınlar evde dedik o zaten geçen sene ben hasta olunca anladı ne kadar zorlandığımi daha davet etmemek üzere konuştuk bu senede hatırlattım ama hala konusurken laf atıyorlar o da gelin demiyor ama onlar devam ediyo arsizlik yapıp sinirlerimi bozuyorlar