Elbette yaşlanınca ne olacağımızı düşünmeliyiz. Yahu düşünmeyen insan olması bile bana çok acayip geliyor. Şimdiki gençler de öyle. Bas bas paraları leylaya modunda

nelerine güveniyorlar hiç anlamıyorum. Ev alınacak “yok yaaav 10 yılımı mı ipotek edeyim”

eee yaşlanınca nasıl ödeyeceksin kirayı?
Çocuk yapıyorsak bakmak zorundayız. Ama çocuklarımız bize bakmak zorunda falan değil. Annem, anmeannem felç olunca baktı yıllarca teyzelerimle. Babam, babaanneme bakıyor şu anda. Ama kendi istekleriyle. Ve dedikleri şu: asla size baktırmam kendimi. Evleri var. Bağışlayınca tüm özel yaşlıevleri seve seve bakıyorlar. Hem arkadaşları da oluyor. Ben gittim orada kısa süre çalıştım be çok iyi biliyorum. Bol orman içinde aktiviteli, güzel yemekli, tek odalı daireleri olan otel gibi yerler. Oralarda kalmak isterlermiş zaten evde dur dur sıkılırlarmış haklı olarak. Türkiyede niyeyse bu yaşlı evleri çok kötüleniyor. Eskiden kreşler öyleydi

vay bir anne evladına bakamıyor mu da kreşe veriyor deniliyordu şimdi normalleşti. Bu da normalleşecek.
Konu sahibi kesinlikle haklısın. Eşinin vefa borcuysa eşin yemeklerini yapacak, temizliklerini yapacak. Senlik bir durum yok. Ben olsam bebeği alır bir yerde kalmaya giderdim. Yaşayamam 3 günden fazla misafirle ister genç olsun ister yaşlı olsun fark etmez. Ev mahrem alanıdır. En fazla 3 gün valla.