- 15 Şubat 2013
- 25.952
- En iyi cevaplar
- 1
- 99.973
- 798
Ölme eşşeğim ölmeBirkaç kere sordum hani planın ne falan, iş bulucam asla eve dönmem, gerekirse yatılı iş bulucam dedi. Farkında rahatsız olduğumun.
Zaten başıma ne geldiyse bu salaklığımdan geldi.Kuzeniniz dahi olsa kimse için kendinizi bu kadar zorlamayın. Bir yardımı dahi dokunmayan insanla siz neden bu kadar bakımını üstlenecek seviyede uğraşacaksınız? İnanın hiç gereği yok bazen hayır demeyi bilmek hayat kurtarır. Misafir olsa yapılır, ev arkadaşı olsa iş paylaşılır kuzeniniz sizi suistimal ediyor şu an sadece. Konuşun tüm açıklığıyla durumu olduğu gibi.
Valla annesini arıycan yani başka yolu yokSelam kızlar. Kuzenim ailesiyle kavga etmişti, dan diye bana geleceğini söyledi. Ben de birkaç gün kalır gider diye düşünerek kabul ettim. 16 gün oldu bugün. Daha tık yok. Bir ekmek bile almıyor asla. Kötü olmamak için sustum ama çok bunaldım artık. İş bulmaya çalıştığını söylüyor, iş bulup ev tutacakmış. Daha ortada bir iş yok. Cepte 5 kuruş yok. Sigarasını bile birkaç kere ben aldım. Git desem gidecek yeri yok. Ne yapayım, kötü olmadan nasıl gönderebilirim? Beni kendime getirinKov gitsin diyecekler olacaktır, dediğim gibi gidecek yeri olsa gözümü karartıcam ama işte.. Ben de arada kaldım.
İşte ben de bunun için sustum ama en ufak gelişme yok. Bu saatten sonra git dersem bu kadar gün kahrını çektiğim de yanına kâr kalacakHayat inanılmaz değil dehşet zorken birisine aniden gidip yük olan insan bir baltaya sap olmayan insandır.
Bu nasıl bi pervasızlık, ne münasebet sigarasını size aldırıyor…
Valla durumum istediği kadar iyi olsun kimseyi yük olarak almam, almazlar…
Şimdi en büyük kötü de siz olursunuz…
Açık açık konuş.
Aradım aramam mı. Açmıyormuş telefonlarını.Valla annesini arıycan yani başka yolu yok
Estağfurullah salaklık demeyelim. Hayır demeyi bilemiyoruz bazen onu inciteceğiz bunu kıracağız diye. Ama gün sonunda incinen kırılan biz oluyoruz. İncinse de kırılsa da bazı insanlar bazı şeyleri pat diye duymak zorunda. 34 yaşında insan bir ekmek alıp gelmiyorsa bırakın inciniyor mu kırılıyor mu ne yaparsa yapsın gerçekten.Zaten başıma ne geldiyse bu salaklığımdan geldi.
Başka kuzen yok mu? Bi 15 de orda kalsın.Aradım aramam mı. Açmıyormuş telefonlarını.
Kabul eder miydi inan emin değilim. Aile evine ölsem dönmem diyor ki dönmez bence de. İlla başka seçenekler vardır ama ben kötü olucam işte bunu istemiyordum..Git dersen aile evine dönmek zorunda ki git demelisin çok bile kalmış. O olsaydı seni kabul eder miydi bunu da düşünmek lazım. Misafirliğin kısası makbuldür
ama kadinin gideceği yok. bugün bir ev kirasi peşinati depozitosu esyasi vs hayatta biriktiremez, beles evi de bırakıp gitmez. elbet 3 ayin sonunda , 5 auin sonunda soyleyeceksin. o zaman bosuna 3 ay 5 ay kahir cekmis olacaksinİşte ben de bunun için sustum ama en ufak gelişme yok. Bu saatten sonra git dersem bu kadar gün kahrını çektiğim de yanına kâr kalacak
Benim gibi safı yok diyelimBaşka kuzen yok mu? Bi 15 de orda kalsın.
Yok konuşucam zaten. Sizden beni iyice kendime getirmeniz için destek istedim. Aynen öyle, bu gitmez zaten. Keşke baştan müsait değilim deseydim. Ah ahhhama kadinin gideceği yok. bugün bir ev kirasi peşinati depozitosu esyasi vs hayatta biriktiremez, beles evi de bırakıp gitmez. elbet 3 ayin sonunda , 5 auin sonunda soyleyeceksin. o zaman bosuna 3 ay 5 ay kahir cekmis olacaksin
Sen demedikçe daha da kalır ama bu da bi gerçekKabul eder miydi inan emin değilim. Aile evine ölsem dönmem diyor ki dönmez bence de. İlla başka seçenekler vardır ama ben kötü olucam işte bunu istemiyordum..
Orası kesin. Hiçbir gelişme yok yani. Hani bir adım atmış olsa ok. İş falan yok ortada. Ye iç yat modunda.Sen demedikçe daha da kalır ama bu da bi gerçek
Boyle dusunursen kiz yanina yerlesir. Kotu olcam diyorsun ol ne olacak?İşte ben de bunun için sustum ama en ufak gelişme yok. Bu saatten sonra git dersem bu kadar gün kahrını çektiğim de yanına kâr kalacak
Ne bileyim aslında doğru. Ne olacak ki konforumdan önemli değil yaBoyle dusunursen kiz yanina yerlesir. Kotu olcam diyorsun ol ne olacak?
bence ailesi catkapi gelsin. senin annen baban da gelsin. o "burada kalacagim" dese teyzesiyse annen amcasiysa baban "kalamazsin benim kizimin evinde, senin yüzünden kardesimle kötü olamam. basina birsey gelir mesuliyeti alamam" diye rest ceksin. Senin evinde istenmedigini anlayınca boynu bükük döner baba evine.Yok konuşucam zaten. Sizden beni iyice kendime getirmeniz için destek istedim. Aynen öyle, bu gitmez zaten. Keşke baştan müsait değilim deseydim. Ah ahhh
Nolmus yahu bu kadar anasina bacisina mi sovmusler, 34 yasinda issiz gucsuz bu neyin inadi?Ne bileyim aslında doğru. Ne olacak ki konforumdan önemli değil ya
Mantıklıbence ailesi catkapi gelsin. senin annen baban da gelsin. o "burada kalacagim" dese teyzesiyse annen amcasiysa baban "kalamazsin benim kizimin evinde, senin yüzünden kardesimle kötü olamam. basina birsey gelir mesuliyeti alamam" diye rest ceksin. Senin evinde istenmedigini anlayınca boynu bükük döner baba evine.
sen de onunla uzulur derdine dertlenmis gibi yaparsin, anana babana karsi gelemeyecegin icin esyalarini toplamasini istersin
ne yasamis, neden küsmüş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?