Evet işin magazin kısmını anlatmamış konu sahibine yasamis, neden küsmüş?
O zaman açıkça git demekten başka çareniz yok, 2 ay kadar dişimi sıkarım diyorsanız başka tabiBirkaç kere sordum hani planın ne falan, iş bulucam asla eve dönmem, gerekirse yatılı iş bulucam dedi. Farkında rahatsız olduğumun.
Size karsi kötü olmaktan çekinmeyen bir insana da kötü oluverin, nolacak.Kabul eder miydi inan emin değilim. Aile evine ölsem dönmem diyor ki dönmez bence de. İlla başka seçenekler vardır ama ben kötü olucam işte bunu istemiyordum..
Boşanıp geldikten sonra mutlu değildi aile evinde. İş yüzünden de babasıyla tartışmış ağır sözlerle. Bahanesi olmuş yani evden kaçmak için.Evet işin magazin kısmını anlatmamış konu sahibiasıl önemli kısmı orası bence kcjcj
Neyine güvenip evine terk etmiş o zaman? Bunun sonu o yüz ve göz olma durumu..Konuştum ailesiyle. Onlar da gelmesini istiyor ama telefonlarını bile açmıyormuş. Cebinde hiç para yok, söylesem iyice yüz göz olucaz diye sustum hep.
İyi de 2 ay daha kalırsa ne olacak? Ya da komple yerleşirse ne olacak? İyilik yaptım sabrettim denecek iş değil. İyilikten anlayan zaten geçici yerleştiği evin sahibine sigara aldırmaz.İşte ben de bunun için sustum ama en ufak gelişme yok. Bu saatten sonra git dersem bu kadar gün kahrını çektiğim de yanına kâr kalacak
Annem de hayır diyemeyen biriydi. Bir arkadaşı birkaç günlüğüne bize kalmaya gelmişti derken baktık kalmaya devam ediyor, annem de bir şey demiyor. Şu işim var şunu halletmeye gideceğim bu işim var bunu halletmeye gideceğim öyle gün uzatmaya çalışıyordu. En son açık açık git dedi de öyle gitti. Açıkça konuşmaktan çekinme. Bazı insanlar açık konuşmaktan anlıyor.Orası kesin. Hiçbir gelişme yok yani. Hani bir adım atmış olsa ok. İş falan yok ortada. Ye iç yat modunda.
Geçen sene boşandımEvli misiniz? Evliyseniz eğer benim için sorun yok ama eşim rahatsız olmaya başladı desen olmaz mı? Bahanen olur eşin
Evet, ben de onu anlamıyorum. Biliyorlar parası olmadığını. En azından para gönderebilirler ki durumları çok da iyi. Evler, arsalar, şirket vs.Nasılsa senden kötüsü olmayacak ama bir ay sonra ama bir haftaya. Bence çok yüz vermezsen küser gider.
Ailesiyle bile kötü olmuş, ki sorumsuzluğuna bakarsak ailesi pek de iyi yetiştirmemiş gibi görünüyor. Ayrıca ceninde üç kuruş olmadığını bilirler sana onların para atması lazım çocukları kabul etmiyorsa bile.
kendi konforun neyse o konforundan taviz verme zaten rahatı kaçınca gider.
Yaa bahane edeceğiniz kimse yok yaniGeçen sene boşandım
Maalesef çok kötü bir özellik bu hayır diyememe. Benim de git demekten başka yolum kalmadı.Annem de hayır diyemeyen biriydi. Bir arkadaşı birkaç günlüğüne bize kalmaya gelmişti derken baktık kalmaya devam ediyor, annem de bir şey demiyor. Şu işim var şunu halletmeye gideceğim bu işim var bunu halletmeye gideceğim öyle gün uzatmaya çalışıyordu. En son açık açık git dedi de öyle gitti. Açıkça konuşmaktan çekinme. Bazı insanlar açık konuşmaktan anlıyor.
Evet, maalesef tekim. Ex eş ilk defa bir şeye yarayacaktı tühhhYaa bahane edeceğiniz kimse yok yanibelli ki kuzeniniz nasılsa yalnız yaşıyor deyip daha rahat ediyor kalmak istiyor. Hep bir elden iş bakıp bulun madem
Bana güvenmiş anladığım kadarıylaNeyine güvenip evine terk etmiş o zaman? Bunun sonu o yüz ve göz olma durumu..
Ya ben olsam yapmam da direkt söylerim ama siz söyleyemiyorsanız bir arkadaşım gelecek kusura bakma, yer de yok biliyorsun gibisinden bir şeyler işe yaramaz mı?Maalesef çok kötü bir özellik bu hayır diyememe. Benim de git demekten başka yolum kalmadı.
bu kadin senden gitmezMantıklı
Boşanmıştı geçen yıllarda, aile işinde çalışıyordu. İş üzerinden babasıyla kavga etmiş. Biraz ağır konuşmalar geçmiş. Zaten boşanıp dönünce rahat edememişti, bahanesi oldu biraz da.
Ben de o şekilde düşündüm. Başka misafirim gelecek demeyi düşünüyorum. Direkt git dememek için.Ya ben olsam yapmam da direkt söylerim ama siz söyleyemiyorsanız bir arkadaşım gelecek kusura bakma, yer de yok biliyorsun gibisinden bir şeyler işe yaramaz mı?
Size kolay gelsin valla. İnsanı şöyle zor durumda bırakanlara sinir oluyorum kovsan olmaz kal desen olmaz.. İnşallah en kısa süre içinde gönderirsinizEvet, maalesef tekim. Ex eş ilk defa bir şeye yarayacaktı tühhh
Yok valla göndericem tez elden. Çok sıkıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?