Gitmek Bilmeyen Misafirlerimi Göndermek İçin Ne Yapabilirim ?

sabredicem son gece ama yemek falan yapmam böreği ben bilmiorum yapmaya sen yap dedim hafta içi aradıklarındada eşimin kardeşi kavga etmiş üvey anne ile bize taşındı dicem

aman bütün eşyalarını toplasınlarrrrrr hatta sen bak biz birşey unutmuşuz diye geri ararlar gelirler ondan sonrasını düşünemiyorummm:52::52::52::52::52:

Canım ,sana allah sabır versin demeyeceğim çünkü hiç gerek yok ...Büyük konuştuğumu kimse düşünmesin ,ben böyle durumlarda direkt söylüyorum..:20:Çünkü % 100 haklı olduğum zamanlarda tereddüt etmem..Bu kadar rahatsız olup da psikolojim bozuluyosa ve üstüne eşin de çok büyük tepki vermiş,o insanlarla aramı bozmayı bile göze alıyorum..Bence bunu yapabilirsin,çünkü bu insanlar dikkat edilmeyi ,özenli davranmayı haketmiyorlar...:19:Ben şeye çok şaşırdım,şu market olayına...Hadi onlar sepete onu bunu atıyor,sen nasıl ödüyorsun ya..Ben olsam param olsa bile başka yere verecem filan diye bahane uydururum ..Ya da açıkça bunların parasını alayım bile derim valla,gerçekten böyleyim..Kendimi (sen yanlış anlama ama) salak yerine asla koydurmam..:24:

Bi arkadaşım vardı üniversitede :)) ;çay kahve içtiğimiz oturduğumuz yerlerde,kalkalım dediğimiz zaman,arkadaşlar hepimiz kasaya yönelirdik,arada 1 kişi öder,birbirimize ısmarlardık ,arada ortak ödenirdi..Bu arkadaşım kalkılan zamanlarda hiç kasaya yanaşmayanlardandı ..Biz kalkıp da hesap öderken o masada oturmaya devam ederdi hep,biz enayiyiz ya ...Sonra onunla yanlız gittiğimiz zamanlarda hep ben oturdum,ona ödettim ..:ssz:.Neredeyse hesap ödememek için orada akşama kadar oturacak ...Burda sorun sadece para değil tabi..Yani ben yapamıyorum yani,tahammül edemiyorum o duruma..Bir şekilde acısını çıkarıyorum rahatlıyorum...

Sana tavsiyem çok tepkili söyleyince rahatsız olabilirsin,ne kadar kalacaklarını sor ve memlekete gidip dönüş yapsanız ya de..Aslında hem açıkça hem de ima eder gibi konuyu konuş anlayacaktır eğer .......... değilse...Valla belki sana zor geliyordur söylemek ama,burda ben olsam bana kolay gelen ne biliyo musun?Ben yüzsüzlük edip söylüyosam hiç de ayıp değil,ÇÜNKÜ ONLAR ZATEN YÜZSÜZLER :42:

yatıorum pc kucağımda karnım ağrıo dedim daha akşamdan kalan çay bardakları sehpada duruo inat ettim kaldırmadm kaldıranda yok rahatsz olmuo demek napalım mecbur yine ben kaldrcam

yarın sabah 9da gidecekler bizde çıkıcaz o saatte çamaşır atacaklar neyse napalım en azından kurtulayımda son kez sabrederim

Moralini bozmayayım ama sanki sallıycaklar gibi. Gitcek insanlar bunun üstüne akşam çıkarlar sanki yol aşımımı yapcaklar.inşallah giderler de . bir daha kapıyı bakmadan açma, beklesin beklesin gitsinler. Türk filmi gibi gerçekten….:31:

Allah kahretsin yaa lanet olsun teyzesi bu sabah ameliyat olmuş ulan ben bu kaderin içine tüküreyim anneme söylüorum gitsin annelerine desin arasınlar bunları desinler kalmayın fazla kaldramam bayılcam şimdi ağlamak üzereyim

Allah kahretsin yaa lanet olsun teyzesi bu sabah ameliyat olmuş ulan ben bu kaderin içine tüküreyim anneme söylüorum gitsin annelerine desin arasınlar bunları desinler kalmayın fazla kaldramam bayılcam şimdi ağlamak üzereyim

amanın başınamı kaldılar yine tühh yaa:26:

Tamam sakin ol yapman gereken tek şey. Eşimle biraz yalnız kalmam gerekiyor. Maddi olarakta misafir ağırlayacak durumda değilim siz bir otele gidin en iyisi de. Hatta kavga et. Ya gitsin onlar lütfen :19::18:

yarın sabah 9da gidecekler bizde çıkıcaz o saatte çamaşır atacaklar neyse napalım en azından kurtulayımda son kez sabrederim
:21::21::21::21::21::21:
sabredicem son gece ama yemek falan yapmam böreği ben bilmiorum yapmaya sen yap dedim hafta içi aradıklarındada eşimin kardeşi kavga etmiş üvey anne ile bize taşındı dicem

keske tasiniyoz biz :10: gelsenizde bulamassiniz :33:deseydin :25::5:

kim o demeden kapiyi acma sakin, ben laylaaa derse , tanimiyom seni hanki layla dersin :37::21:

numara olmasın sakın...buldular rahat yeri gitmiyorlar galiba..
gerçi gerçekte olabilir araştırın bakalım

Back
X