yarın sabah 9da gidecekler bizde çıkıcaz o saatte çamaşır atacaklar neyse napalım en azından kurtulayımda son kez sabrederim
Bu aksam hizmet etme bari börek filan yapma, yorgunun de uzat ayaklarını otur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın sabah 9da gidecekler bizde çıkıcaz o saatte çamaşır atacaklar neyse napalım en azından kurtulayımda son kez sabrederim
ayy o yazdıgım şeyi yazmak yasakmışş çok özür diliyorum yönetimdenn :26: :26: :26:
hadi halayaaaaaaaa![]()
sen ne yap et sende numune kıyafet bırakmamalarını sağla..valizi sende bırakıp sadece haftasonu için bikaç parça eşya alıp gitmesinler teyzelerine sakın..:)
ayşa hamile misin?
Allah kahretsin yaa lanet olsun teyzesi bu sabah ameliyat olmuş ulan ben bu kaderin içine tüküreyim anneme söylüorum gitsin annelerine desin arasınlar bunları desinler kalmayın fazla kaldramam bayılcam şimdi ağlamak üzereyim
Allah kahretsin yaa lanet olsun teyzesi bu sabah ameliyat olmuş ulan ben bu kaderin içine tüküreyim anneme söylüorum gitsin annelerine desin arasınlar bunları desinler kalmayın fazla kaldramam bayılcam şimdi ağlamak üzereyim
sabredicem son gece ama yemek falan yapmam böreği ben bilmiorum yapmaya sen yap dedim hafta içi aradıklarındada eşimin kardeşi kavga etmiş üvey anne ile bize taşındı dicem