Gitmek Bilmeyen Misafirlerimi Göndermek İçin Ne Yapabilirim ?

ya bize gelirlerse peşimize takılıp :52::52::52::52::52:

Anneeee Allah korusun sıyırırım sanırım..ben evimdeki düzeni eşim yada yakın bi arkadaşım bile değiştirse huysuzlanıyorum..böyle günlerce çekemezdim doğrusu..
valla konu sahibi arkadaş kesinlikle konuş hemde hemen..yoksa daha çokkk sinir olucak stres yapıcaksın sana da yazık

Anneeee Allah korusun sıyırırım sanırım..ben evimdeki düzeni eşim yada yakın bi arkadaşım bile değiştirse huysuzlanıyorum..böyle günlerce çekemezdim doğrusu..
valla konu sahibi arkadaş kesinlikle konuş hemde hemen..yoksa daha çokkk sinir olucak stres yapıcaksın sana da yazık

akıllı kocam benim yatıya misafir gelmesin diye oturma grubumuzu bile açılmayandan aldık aileler aynı mahallede misafir kalma ortamı olmasın dedi hep:51:şimdi görümcemin düğünü olcak onların akrabalarda bi 15 gün önceden gelirler memleketten nedense:27: kimse kalamıycak bende çok sewindirik oldum şuan:52:ben dün mewlüt verdim eşyalarımı ordan oraya koymuşlar sabah temizlerken kriz geçiridm resmen ALLAH bu arkadaşa sabır versin ne diyim....

sabahtan berı okuyorum bendee
merak ettım :1:

canım bence sen halıları falan sarmaya başla hayırdır diyeceklerdir eee kuruldular o kadar hayırdır sorusunu sorarlar sanırsam sende eşimden haber geldi ev işimiz çok şükür oldu kusura bakmayın evi toplamak zorundayım eşyaların bi kısmı hemen gidecek koltuklar falan sizde mağdur olmamak adına kendinize kalacak bi yer bulun deee konu sahibesi hem kendini hem bizi kurtar bak sinirler had safhada :1:vanaları kapattt elektrik şartellerini indirrrrrrrr sabahtan beri işteyim tırnaklarımı yedim acaba geldilermi dieee :53::53::52::52:

akıllı kocam benim yatıya misafir gelmesin diye oturma grubumuzu bile açılmayandan aldık aileler aynı mahallede misafir kalma ortamı olmasın dedi hep:51:şimdi görümcemin düğünü olcak onların akrabalarda bi 15 gün önceden gelirler memleketten nedense:27: kimse kalamıycak bende çok sewindirik oldum şuan:52:ben dün mewlüt verdim eşyalarımı ordan oraya koymuşlar sabah temizlerken kriz geçiridm resmen ALLAH bu arkadaşa sabır versin ne diyim....

ay valla Allah sabır versin...inşallah usulünce gönderir evlerinden..yoksa böyle giderse misafirler ilkşahı annesinin evine göndericekler Allah korusun

bence suan tam sırası soyle kadın yalnızken soyle bızımde ne dıceksen ısımızmı var dıcen gucumuzmu var dıcen yarın beraber cıkarız evden de oradanda gıtsınler nereye gıdıyolarsa

Bu çift kaç yaşında çok merak ettim.Bir de kahvaltı hazırlamayınca tepkileri ne oldu?Yani ben olsam 1 dk durmam da o evde :32: Madem maddi durumları yerinde bir kaç günde otelde kalsınlar.

yarın gidecekmişler doktor kontrolüne şimdi makinaya çamaşır atacakmış aaallllllaaahımmm yardım et bana ağlamak üzereyim titremeye başladım söyleyemiyorum eşim gerçekten kavga çıkartıcak

Yuh artık. Bence odana git ve çıkma soyleyemeyeceksen eşini ara o gelip konuşsun.

Back
X