Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle deme canım ya ben çok kereler yaşadım mana bulduğum işin aynısını yaparken.Ve inan hayat insanın karşısına öyle şeyler çıkarıyor ki hiç yapmam dediğin şeyi yapıyorsun.Bunları zaten biliyorsun canım bazen hatırlamak gerekiyor sadece.
Yok canım yaptıkları doğru olmadığı için bu konu bu kadar rağbet gördü .Ama işin içine resimler falan girince ne bileyim içim huzursuz oldu doğru olmayan bir şey gibi geldi bana..zor durumda degiller evleri 3 saatlik yol gidip gelebilirler
böyle insanlar kinanir canim
he söyle olsaydi borclarin yüzünden evinden barkindan olsa tamam dicem kinamiyayim basima gelmesin
evim varken niye bi onda bi onda göcebe gibi yasayip milleti sömüreyimki![]()
zor durumda degiller evleri 3 saatlik yol gidip gelebilirler
böyle insanlar kinanir canim
he söyle olsaydi borclarin yüzünden evinden barkindan olsa tamam dicem kinamiyayim basima gelmesin
evim varken niye bi onda bi onda göcebe gibi yasayip milleti sömüreyimki![]()
annemi aradım bugece konuşucam konuşamazsam gitmeyi planlamıyorlarsa annem gitsin kendi annelerine söylesin bu kadar olmaz onlar telefonda derler başka yere gidin falan die
eşim yemin ettirdi valla bakkala bile gidip ekmek aldığını görmeyeceğim die gerekirse bizde yemicez ekmek isteyen gitsin alsın
yaa dün markete sadece biber almaya girdim 5 tlllk bana 40 tl masraf yaptrdılar ne buluosalar atıolar sepete tıraş bıçağını pedini aldım ya böyle terbiyesizlik görmedim
Yok canım yaptıkları doğru olmadığı için bu konu bu kadar rağbet gördü .Ama işin içine resimler falan girince ne bileyim içim huzursuz oldu doğru olmayan bir şey gibi geldi bana..
Yok canım yaptıkları doğru olmadığı için bu konu bu kadar rağbet gördü .Ama işin içine resimler falan girince ne bileyim içim huzursuz oldu doğru olmayan bir şey gibi geldi bana..
vay beee kriz halen çözülmemiş..
ama ilkşah, sende çok hafif geliyorsun onlara..gidip ağlayıp anneni arayana kadar..
yüzlerce taktik verildi, halledecektin şekerim
arasana şu teyzeyi,ameliyat olmuş mu olmamış mı?
peki o teyzeden başka kalacak kimse yokmuymuş,eve gidip dönebilirsiniz falan diye fikir ver..
bu olayın tıpa tıp aynısı benim yeğenim başına geldi.kocasının akrabasıydı,kocası kalsınlar istiyordu senin durumdan daha beterdi yani..allahtan onların bir problemi olduda gittiler,kız ağlıyordu her gün,böyle tiplere açık açık söylesende anlamazlar allah kurtarsın yazarken aklıma geldi...onların bir komşusu gibi arayıp ' EVİNİZE HIRSIZ GİRMİŞ ACİL GELİN ' deyip kapayın teli..:)))))))))))))))))))) bi dahada eve almayın gelince
ilkşah sen bunlara en son ne demiştinde gitmeye karar vermişlerdi :44::44: