Gitmek Bilmeyen Misafirlerimi Göndermek İçin Ne Yapabilirim ?

ilkşsah mısafır kabul edıormusn bacım 2 aylıgına sana gelıorum kızmla:D allahımya nasıl yzusuzlukya esımın arkadsı var canakkalede gecen sne bı haftalıgına dıe cıkdık 1 ay kaldık kendılerı ıstedıler kardes gıbıyızdır kaldık mama hergun yemklerını yaprdım bayan calsıordu esımle esıde evde bazen balıga gıdıorlardı esımle ertesı gun cıkdık alsıverıse herseyı aldım kzıdılar bızde onlara kzıdık soncuda bızde yıyoruz sızde deıdk:D ewı dıp bucak temzılerdım hergun gelırken cok agladılar gıtmyın dıe sımdıkde gelsenzıe dıe arıorlar:D benım gıbı mısafır kabul edersen gelrım bak:D

asıl siz benimkini görseniz dudaklarınız uçuklar. 10 aylık evliyim eşim kapıyı kırdı. Avizeyi kırdı parmakları kesildi vs. Bunlar yeterlidir heralde sinirini anlatmama :)

:30::30::30::30:amanın Benim eşin okadar degil canım ya herşeyi dozundadır ama allah var bana hiç zarar vermedi sadece eşyalrı fırlatır duvarı yumruklar tekmeler kapıyı pat çat yapar ay kocamın kıymetini biliyim ben :17::17::17:erkektir sinirden yaparlar bende çok sinirliyim helede adet olucagım zaman aman allahım ben senden uzak duruyum der:1::1::1:

Son düzenleme:
:30::30::30::30:amanın senim eşin okadar degil canım ya herşeyi dozundadır ama allah var bana hiç zarar vermedi sadece eşyalrı fırlatır duvarı yumruklar tekmeler kapıyı pat çat yapar ay kocamın kıymetini biliyim ben :17::17::17:erkektir sinirden yaparlar bende çok sinirliyim helede adet olucagım zaman aman allahım ben senden uzak duruyum der:1::1::1:

Benimkide bana dokunamadığı için işte etrafa kendine zarar veriyor :) Bende çok sinirliyimdir döverim bile beni sinir etmesin. Bende adet olacağım zaman dahada sinirli oluyorum :)

üzülüp kendini yıpratma boşuna ilksah...yaptıkları çok bencilce..kimsenin seni eşinle huzursuz etmesine izin verme!

ilkşsah mısafır kabul edıormusn bacım 2 aylıgına sana gelıorum kızmla:d allahımya nasıl yzusuzlukya esımın arkadsı var canakkalede gecen sne bı haftalıgına dıe cıkdık 1 ay kaldık kendılerı ıstedıler kardes gıbıyızdır kaldık mama hergun yemklerını yaprdım bayan calsıordu esımle esıde evde bazen balıga gıdıorlardı esımle ertesı gun cıkdık alsıverıse herseyı aldım kzıdılar bızde onlara kzıdık soncuda bızde yıyoruz sızde deıdk:d ewı dıp bucak temzılerdım hergun gelırken cok agladılar gıtmyın dıe sımdıkde gelsenzıe dıe arıorlar:d benım gıbı mısafır kabul edersen gelrım bak:d

kankim sen bana gel seve seve bakarım sana kız :1::1::1:beyendim yolladuıgını haberin olsun 2 şeyide beyendimde elmalı şeker alırsın artık bana:131::131:

bu tüp bebek yaptiran arkadaslar bilir, aklima takildi

ped aldirdigina göre ya adetli yada olacak, böyle bir dönemde igne filan olurmuki, yoksa hazir alisverise ciktik ilksah da herseyi aliyo, pedide aldiriim nolur nolmazmi dedi:26:

ped aldirdigina göre ya adetli yada olacak, böyle bir dönemde igne filan olurmuki, yoksa hazir alisverise ciktik ilksah da herseyi aliyo, pedide aldiriim nolur nolmazmi dedi:26:

Tabii.. Derinden de araştırmak lazımm :44: :1:

canım benim zor bir durum gerçekten allah yardımcın olsun.. en mantıklısı kadını al karşına bak arkadaş yada bacım her neyse eşim artık bu uzayan kalma durumundan rahatsız oluyor istediği gibi rahat edemiyor evinde hatta evliliğimiz zedeleniyor sende bayansın anla beni arada kaldım eşim evden gideceğini söylüyor yerimde olsan sen ne yapardın sen karar ver ben saygı duyacağım de... azıcık insansa zaten anlar halini yok değilse artık sende kırmaktan korkmamalısın çünkü sen onların umurunda değilsindir o konuşmadan sonra kalmaya devam ederlerse onlarda senin umurunda olmamalı.

canım adetini oluyosun 2 günü igneleri oluyosun yumurtaları büyütüyo igneler ama ne kadar bilmiyorum arkadaşım yaptırdı yumurtaları toplamasıda kötü sonrada uyanınca acı agrı oluyomuş yane adet olucekki ignelere başlasın buda 1hafta veya 2 haftaa arsuında kişisine göre degişiyo :29::29:

bunlar adet olmadan önce gitmişler kızın evine adet olup hemen tedaviye başlayacaklar. doktor da adet olun 2. günü gelin demiş o da pazartesi oluyo. sonra iğne tedavisine geçecekler 10 gün. yumurtalar büyüyecek toplama işlemi. dölleme işlemi transfer işlemi. en az 2 hafta daha sizdeler. tabi sonra tuttu tutmadı diye kontrole çağıracaklar. ooooo uzun işleri var :27:

canım ben çok yeni tedavi oldum :3: bende iğnelere adetten 1 hafta önce başladım ve adetimin bitimine kadar kullandım iğne :ssz: ama iğneye başlayış dr kontrolünde oluyo benimkisi uzun protokoldü :28: yani kısa protokol olanlar galiba adetle başlıyor iğnelere :26:

konu sahibi arkadaşım inşallah kurtulmuşsundur misafirlerden :46:

kızlar şunu açıklık getirmeden edemeyeceğim :28: ben şu an bulunduğum ile ( hatta ilçesindeyim ile mesafe 1 saat :34:) taşınalı 1,5 yıl oldu ( eşimin memleketi ) ama en çokkk tedavi için tayin istedik :31::15: ben kimselerde kalamam yaaa :41: herkesin kurulu düzeni var :23: ancak şimdi tedavi nasip oldu ama evimdeydim huzurluca tedavim gayet rahat geçti :31::10: sabırla salı gününü bekliyorum test sonucumu :52::49:

bir yerde hakli olabilirsiniz ama yinede sevabina bir 10 gun daha idare etseniz ne olacakki,
hayir islemis olursunuz,boyle arkalarindan dedikodu yapmak resimlerini paylasmak dalga gecmek hic hos degil,
insanlar bilse boyle dusundugunuzu eminim 1 dk bile kalmazlardi evinizde,
esinizin huyunu biliyorsunuzdur ya bastan kabul etmeseydiniz kalmalarini,
simdi gonderme cabasina dusmezdiniz...

bazı insanlar ne kadra yüzsüz oluyolar. madem müşkül durumdasın bari biraz mahçup davran, o ne öyle hem evine kurulmuşlar hem de yemek beğenmiyolar, bi işe ellerini sürmüyolar. sen eşimin annesi hata gidip onlarda kalıcaz gibi bişey söyleyebilirsi canım.

wallahi uzuldum adamlara arkalarindan,konuslmadik sey kalmamis,
cahilliklerinden tutunda nerdeyse otlakci konumuna gelmis adamlar :19:

bir yerde hakli olabilirsiniz ama yinede sevabina bir 10 gun daha idare etseniz ne olacakki,
hayir islemis olursunuz,boyle arkalarindan dedikodu yapmak resimlerini paylasmak dalga gecmek hic hos degil,
insanlar bilse boyle dusundugunuzu eminim 1 dk bile kalmazlardi evinizde,
esinizin huyunu biliyorsunuzdur ya bastan kabul etmeseydiniz kalmalarini,
simdi gonderme cabasina dusmezdiniz...

canim arkadas tasinicak, onlar yüzündende isleri aksiyo
bastan 1-2 gün kalirlar diye kabul etmis
evleri 3 saatlik yol niye 15 gün kalsinlarki, niye insanlara eziyet ediyorlar, pekala evlerine dönüp gelebilirler tedaviye
anlayisli insanlarda degil yemek begenmiyorlar bilmem neler
valla kimse kusura bakmasinda herkesin riskida kendine yani, göz göre görede sömürülmez:20:

canim arkadas tasinicak, onlar yüzündende isleri aksiyo
bastan 1-2 gün kalirlar diye kabul etmis
evleri 3 saatlik yol niye 15 gün kalsinlarki, niye insanlara eziyet ediyorlar, pekala evlerine dönüp gelebilirler tedaviye
anlayisli insanlarda degil yemek begenmiyorlar bilmem neler
valla kimse kusura bakmasinda herkesin riskida kendine yani, göz göre görede sömürülmez:20:

tatlim dedim ya bir yerde hakli ama tasinacaksa madem bastan kabul etmeseydi,
hem tasinirsa daha iyi iste bu adamlarda yardim ederler,
sömürülmek ne alaka ki ben benim evime gelen misafirden acikcasi 1 ay bile kalsa market alisverisi beklemem,
kendi icinden geliyorsa yapar bu adamlarda iyi kotu birseyler aliyorlarmis yani,
birde daha adamlarin kalip kalmayacagida belli degilki doktor igne verirse kaliriz demis adam belkide kalmaz donerler,
ortada fol yok yumurta yok yani...
hadi hepsini gectim adamlar omur boyu kalmiyacaklar ya sevabina sksin disini,
boyle arkasindan konusarak gunaha girmektense...

eşim gelene kadar ferihayı izlediler bende pcde oturdum karışmadım tvye eşim geldi yalan dünyayı açtı açtığından beri odaya çekildi hanımefendi çıkmadı yatmaya mı gitti nedir anlamadım trip atıo herhalde 5 gün çok güleryüzle süper karşıladım onları yemek takımımı çıkardım her akşam sorun etmedimde daha bi 10-15 günü duyunca eşimin tepesi attı bugün ilgilenmemek zorunda kaldım :S

hiç sevmem ya yatılı misafiri :1:
bence kibarca gönderin şehir dışında işimiz çıktı olabilir.. yada annemler bende kalmaya gelecekte yer yok rahatsız olmayın gibi :31:

Back
X