Gitmek Bilmeyen Misafirlerimi Göndermek İçin Ne Yapabilirim ?

geldiklerindede akşama çekyatları almaya gelecekler senin yeğenlerin nerde oturuo onlara gidebilirmisiniz dicem kocama da söz verdim bu şekilde söylicem die bakalm inşallah yüzüme gözüme bulaştrmadan hallederim

geldiklerindede akşama çekyatları almaya gelecekler senin yeğenlerin nerde oturuo onlara gidebilirmisiniz dicem kocama da söz verdim bu şekilde söylicem die bakalm inşallah yüzüme gözüme bulaştrmadan hallederim

Allah yardımcın olsun sonucu yaz merak ederiz:)

bu yüzsüzler yere yatak yapıp yatmayı teklif ederler bunada hazırlıklı ol bence ..artık evi toparlıyorum ortaya tekrar çıkaramam dersin..

k.pederim rahatsızmış bi süre orda kalacağız kusura bakmayın deyin..

Ay bu konuyu okuyunca geçen yaz karşı komşumun misafirine yaptığı aklıma geldi.Almanya'dan görümcesi gelmişti iki hafta falan kaldılar kadın aaaa bu kadarda uzun misafirlik olmazki diye misafiri dışarıdayken valizini toplayıp kapının önüne koymuştu.Gezmeden gelen misafirede kapıyı açmamıştı mecbur gitmek zorunda kalmışlardı :1:

Ay bu konuyu okuyunca geçen yaz karşı komşumun misafirine yaptığı aklıma geldi.Almanya'dan görümcesi gelmişti iki hafta falan kaldılar kadın aaaa bu kadarda uzun misafirlik olmazki diye misafiri dışarıdayken valizini toplayıp kapının önüne koymuştu.Gezmeden gelen misafirede kapıyı açmamıştı mecbur gitmek zorunda kalmışlardı :1:

yuuuhh buda ayıp olmuş bence,hemde görümcesine..

ben olsam
hazirlarim bavullarimi bir yalan uydururm acilen sehir disina yada ülke disina cikmamiz lazim derim
kusura bakmayin sizi daha fazla agirlayamayacgiz derim
kibar olurum o kadar kalmislar bosa gitmesin
gercekten hazirlarim bavullarimi
inansinlar diye

yuuuhh buda ayıp olmuş bence,hemde görümcesine..

Evet çok ayıp etti.Kadın birde hamileydi ve iki kızı ile gelmişti.Kadın kovulunca parkta yeni tanıştığı yanlız yaşayan bir kadının evine gitmiş orada kalmış.Ertesi gün biletini alıp gitmiş.

mecbur söylicem dışarda geziolardır gelince dicem siz başka akrabalara gidin biz hafta sonu ev bakıcaz falan filan iki ev var karar veremediğim biri 1+1 diğeri 2+1 sırf bunlar ve gelecek misafirler yüzünden 1+1 seçicem sanırım

yok artık bu kadar rahatsız edilir mi ya:ssz: Bence sizde bir yere gitmeniz gerektiğini söyleyin.mesela kayınvalidem rahatsızlanmış ailecek onun yanına gidicez kusura bakmayın vs. diyebilirsiniz.yada şöyle yapabilirsiniz.Kndi annenizi değil de kayınvalidenzi falan size çağırın belki onlar gelince giderler.:41: yada açık açık söyleyin.

Okurken icim daraldi valla :Q misafirin iyisi kisa olandir..
Misafir undugunu degil buldugunu yer...!
Yemek felan yapmayin.. surekli tasinicaginizdan bahsedin, evi toparlamaya bile baslayin ..
Guzel bir dille misafirlere tasinicaginizi ve onlardan gitmelerini isteyin.. Aksi halde ne yemek yapabilirim ne camasirlarinizi yikayabilirim sizin..
Hatta bunu söyleyemesseniz gitmeniz gerektigini söyleyin, anneme veya kardesimin yanina gitmem gerekiyor kusura bakmayin dersin..
Bir haftadir gitmek icin gitmenizi bekledim..,

bendede yıllar önce böyle kalan bir aile olmuştu..
neler hissettiğini anlayabiliyorum..eşimde bende gidecekleri günü beklemiştik..

Ayy acaip sinir oldum aaaaa :47: :47: :47:

Yazık ya vallahi yazıkk nası bi terbıyeyle büyümüşler bu ne yüzsüzlük senin yerinde olsam

memleketinize gidip haftaya gelseniz daha iyi cunku ben sizi fazla misafir edemıycem diyebılırsınız

annem borç isteyen ve ödemeyecegını tahmın ettiğin biri için " verip kötü olucagına verme kötü ol" der

bunalrda baya yüzsüzmüş seni yontarlar yontarlar bide arkandan misafirperver diil evi temzılemıo işte

şu işi şöyle yapio o öyle mi yapılrı die dedikodunu yaparlar bi de allah bilir vardır böleleri

ne yapsan yaranamazsın bunalr da o tiplere benzıo canım ne diim onlar aldırmaktan yemekten ıcmekten utanmıosa

sende sölemekten utanmıcaksın valla kısasa kısas :19:

Evet çok ayıp etti.Kadın birde hamileydi ve iki kızı ile gelmişti.Kadın kovulunca parkta yeni tanıştığı yanlız yaşayan bir kadının evine gitmiş orada kalmış.Ertesi gün biletini alıp gitmiş.
yuhhhh cok ayip etmis, kadinin basina bisey gelseydi:25: anlasmali gelmedimi almanyadan, gelmdeden arayip demistir 2 hafta diye , bastan kabul etmeseymis madem:19:
mecbur söylicem dışarda geziolardır gelince dicem siz başka akrabalara gidin biz hafta sonu ev bakıcaz falan filan iki ev var karar veremediğim biri 1+1 diğeri 2+1 sırf bunlar ve gelecek misafirler yüzünden 1+1 seçicem sanırım
senin durum farkli bunlar yiyici :ssz:
ay hadi bakalim ins. giderler, sakin kapatma pc ni meraktan catlariz, neolcak :52::52:

ay sinir oldum yaa. ne yüzsüzlük insan cok yakın akrabasında boyle rahat kalamıyo. şimdi sen diceksinya tasınıcaz baska akrabalarınızda kalın falan . bi sene sırtında taşı bigün indir senden kötüsü yok hesabı olur kesın. okadar kalmıslar yemısler ıcmısler onları görmezler kovdu derler bunlar.

ayy çok ömürsün ya yatılı misafir gelmesin diye 1+1 seçicen hee oda güzelmiş :)

amanın okurken bile delirdim ben burda...
söyle şekerim bizim planlarımız var sizinle ilgilenemem de...
eşinin işini fln bahane et...
şehir dışına çıkmamız lazım de

15 gün daha kalamayacaklarini sizin baska planlarinizn oldugunu söyleyin.
Kiriliyorlarsa, güceniyorlarsa orasi onlarin sorunu.
Eviniz otel degil, sizde asci degilsiniz.
Nerede kalacaklarini, ne yapacaklarini birakin onlar düsünsün.

Back
X