Gitmek Bilmeyen Misafirlerimi Göndermek İçin Ne Yapabilirim ?

öyle bir gaza getirdiniz ki :D inşallah geldiklerinde sakin olmam hala sinirli olurum söyleyeceğim hemen hafta içi gelirsinizde demeyeceğim

Ya çıldırmak üzereyim neredeyse eşimle boşanmanın eşiğindeyim evi terk ederim gitsinler artık diyor...

Olayı anlatayım memleketten hiç görüşmediğim akrabalar geldi karı koca hiç samimi olmadığım aradılar bebek tedavisi görüolarmış pazartesi kontrolümüz var gelebilirmiyiz
gelin dedim 1-2 gün kalırlar giderler die
pazar geldiler pazartesi doktora gittiler doktor haftaya pazartesi yine gelin demiş
5 gündür boş boş duruyorlar burda memleketleride 3 saatlik yol gidip 1 hafta sonra tekrar gelebilirlerdi
5 gündür 150 tl para harcadım yemeğe yemek beğenmezler 2 çeşit yemekmi olur şunu al bunu al onu pişirelim bunu pişirelim dünden kalan yemeğide yemioler hepsi çöpe gidio günde iki kere bulaşık makine çalıştırıorum birsürü tencere tava tabak bardak batıo
her su içtiklerinde dolaptan yeni bardak alıolar içip makinaya koyuolar dolap kapağını bi açtım bomboş bardak kalmamş
her akşam yemekten sonra çay kurabiye faslı başlıyor herşeyide kendim yapıorum 26 yaşında kadın kalkıp çay bardağını bile kaldırmıyor
akşam ne zaman gideceksiniz diye sordum pazartesi yine kontrol var bi 10 tane iğne verebilirmiş pazartesiden sonra da bi 15 gün daha kalabiliriz dediler şoka uğradım başımdan kaynar sular döküldü
bizden önce 2 yılda 8 kişinin evinde kalmışlar burda 1-2 kaldıklarına birdaha gidemiolarmş demekki insanlar bidaha kabul etmio bunları heryerde böyle yapıolardır
bir ay sonra kredi çekip ev alıcaz evdeki eşyaları satmaya uğraşıorum bi yandan para biriktirmeye uğraşıoruz onlar gelmeden önce günü sadece çorba yierek geçirioduk biraz tasarruf yapalım dedik geldiler suyunu çıkardılar
hiçbir muhabbetiminde uymadığı insanlar son derece cahil iki kelime konuşulmuyor dedikodu yapmaya çalışıyorlar bizimle falan birgün çıksınlar dedim turistik bir yere getirdim beni rezil ettiler orda kozmetikçiye getirdim karısı saç boyası alacakmış orda bi rezil oldum televizyon kumandalarını rehin aldılar yok evlilik programıydı eski Türk filmiydi bilmem ne hep onların elinde kafalarına göre banyoya giriolar banyo yapıolar çıkıolar
ben 5 gündür saçımı yıkayamıyorum rahatsız oluyorum
onlarda rahatsızlık yok
eşim ne yap ne et konuş gönder daha 15 gün kalmalarını kaldıramam dedi
evdeler die alacağımız evi bakmaya gidemiorum ya 1 ay sonra ev alıcam alacağım eve gidemiorum tüm planlarımızı düzenimizi alt üst ettiler
nasıl konuşabilirim ne demeliyim lütfen yardım edin eşim konuşmassan eğer babamda gidip kalıcam geceleri gelmicem senin akraban sen göndericeksin ben tanımıorum bile dio ooff ooff

yuh ya inanamıyorum...bence direk söyleyin onlar madem o kadar yüzsüz sizin öylediğinize alınıp kırılacak halleri yok.. ha hala gidin demenize rağmen de gitmeyecek tiplere benziyorlar.. ya evleri 3 saat uzakta ise nasıl sizde kalırlar ya.. aklım almıyor... mutlaka bi bahane uydurup gönderin. hafta sonu il dışına gidiyoruz tatile gidiyoruz ya da evimize dışardan yatılı misafir gelecek felan diyin..ama onları gönderecek bi bahane uydurun bari..

off okurken gerildim..akrabalarım gelecek falan deseniz.. olmadı eğer bir kulp bulurlarsa da buna sebep kızın söyleyin gitsinler..hayır dıyelım kadın yuzsuz de adam nasıl kalıyor ..
ne bıleyım erkek adam degıl mı sonucta.. heyy allammm

:)))) altınlarım çalınmış yerinde yookk diye bağır çağır eğer gitmezlerse..zan altında bırak,gerçekten bak..yoksa eşinin maaşını olduğu gibi market alışverişine kullanmak zorunda kalıcaksınız onlar sizde kaldıkları sürece...

ne yüzsüz insanlar var yahu:26:aslında bahaneye bile gere yok açık açık evimden gidin demek gerek böylelerine ama seninde yüzün yumuşak belli.
umarım bir çıkar yol bulursun canım:31:

ay canım ya sende peygamber sabrı varmış. ben olsam dayanamazdım...eşin de çok haklı. valla böyle insanlara da yuh denir başka ne dir. görgüsüzlük bu resmen. bi de misafir gibi davranmasına da uyuz oldum. yahu madem evine yerleştirler sana yemek yapsın bişey yapsın. mesela deseki ya sana da çok yük olduk. bu seferki market parasını ben vereyim. yada yemek yapayım evi süpüreyim falan. insan biraz mahçup olur. bi de evi3 saat uzaktaymış yaa. ayıp yaa. bence onlar gezme ve birilerinde kalma meraklısı. vardır böyle insanlar sinir bi durum. ben mesela hayatta birinin evinde çok kalamam. bunun banyosu var tuvaleti var. afedersin tuvalete bile rahat giremem ben.ne rahat insanlar ya.. kınıyorum.

:)))) altınlarım çalınmış yerinde yookk diye bağır çağır eğer gitmezlerse..zan altında bırak,gerçekten bak..yoksa eşinin maaşını olduğu gibi market alışverişine kullanmak zorunda kalıcaksınız onlar sizde kaldıkları sürece...

hic iyi bi fikir degil, sana biri böyle bir iftira atsa ne dersin:45::20:

saka mı yaptınız bılemedım

bunda kötü bişey yok..onlara siz çaldınız demeyecek zaten..bulamıyorum diyecek..belki kendilerini kötü hissederler..hemen tü kaka demeye başlamayın arkadaşlar..demek istediğimi anlayın,yazdığıma takılmayın..
arkadaşın evinde hiç istemediği,zorla hizmet ettiği,günlerce misafir etmek zorunda kaldığı,belkide ceplerindeki tüm parayı mecburen evin mutfak alışverişine kullanmak zorunda olduğu birileri var..üstelik sadece arkadaş değil,eşide istemiyor...
bu durumda ne yapmalı..insan olan anlar zaten orada istenmediklerini..
markete gidip pedini,eşinin traş bıçağını dahi aldırabiliyorlarsa,bu insanlar tehlikeli insanlar...terbiyesiz insanlar..
her yolu deneyip o evden çıkartamıyorsa o insanları,altınım yada paramı yerinde bulamıyorum muhabbeti yapması bence denenebilir bir çare..
gidipte siz çaldınız demeyecek zaten..bulamıyorum diyecek..onlarda insan evladı ise tereddüt edip evden çıkar giderler...ama gitmiyorlarsada artık yaka paça kovulacak raddeye getirebilirler işi..

Son düzenleme:
bunda kötü bişey yok..onlara siz çaldınız demeyecek zaten..bulamıyorum diyecek..belki kendilerini kötü hissederler..hemen tü kaka demeye başlamayın arkadaşlar..demek istediğimi anlayın,yazdığıma takılmayın..
arkadaşın evinde hiç istemediği,zorla hizmet ettiği,günlerce misafir etmek zorunda kaldığı,belkide ceplerindeki tüm parayı mecburen evin mutfak alışverişine kullanmak zorunda olduğu birileri var..üstelik sadece arkadaş değil,eşide istemiyor...
markete gidip pedini,eşinin traş bıçağını dahi aldırabiliyorlarsa,bu insanlar tehlikeli insanlar...terbiyesiz insanlar..
her yolu deneyip o evden çıkartamıyorsa o insanları,altınım yada paramı yerinde bulamıyorum muhabbeti yapması bence denenebilir bir çare..
gidipte siz çaldınız demeyecek zaten..bulamıyorum diyecek..onlarda insan evladı ise tereddüt edip evden çıkar giderler...ama gitmiyorlarsada artık yaka paça kovulacak raddeye getirebilirler işi..

Her ne olursa olsun bu yapılan iftiraya girer.:20:

ben olsam açık açık suratlarına söylerim.. ayıp artık yerınızı bilin derim eşim cok rahatsız oldu daha fazla sizi misafir edemem diyip gönderirim aşısından sanane sanamı dertmiş.. gıtsın otelde kalsın paşa paşa kalmak istiyorsa.. ay ne gıcık insanlar var yaa..

:53::53::53:
senden korkulur
cantasini alip kapinin önüne koyarsin, zan altinda birakmak sen caldin demek, ayni kapi
yasinmi kücük anlamadim, gerci akil yasda degil basdadir, cok günah allahim kuru iftiradan saklasin
acil bu düsünceni degistir sakinda birilerine uygulayayim deme karsindaki sana aci bisekilde ödetir bunu aman diyim :45:

:53::53::53:
senden korkulur
cantasini alip kapinin önüne koyarsin, zan altinda birakmak sen caldin demek, ayni kapi
yasinmi kücük anlamadim, gerci akil yasda degil basdadir, cok günah allahim kuru iftiradan saklasin
acil bu düsünceni degistir sakinda birilerine uygulayayim deme karsindaki sana aci bisekilde ödetir bunu aman diyim :45:

benden korkulur da ne demek..fikrimi söylüyorum ben..yaşımda küçük değil aksine...
ben nasıl herkesin fikrine saygı duyup eleştirmiyorsam sizde yapmayın lütfen..birileri benim yanımda benim param yerinde yok dese ben hiç oralı olmam mesela..tedirgin hiç olmam..!
çünkü kendimden eminimdir..şüpheleniyorsa arar arkadaş..bu kadar basit bu..
yazdığım herşeyi tek tek okuyup öyle yargılama yoluna gidin...gerçi burada konu sahibini muhatap almamız lazım değil mi? üyeleri değil..

Son düzenleme:
kızlar tartışmayın evde altın falan yok :27: birtek tektaşım var

canım tartışmıyorum sadece yazılana yanıt veriyoruz hepsi bu..
ikili mesajlaşmaya götürmesek daha iyi ama duramıyoruz işte bişiler dürtüyor:)

yenı bır tartsıma konusu daha dogdu.ama bu dunyanın bır de obur tarafı oldugunu unutmayın lutfen.bu kadar kotu dusuncelere sahıp olmamalıyız yaa.ben konu sahıbıne kov bıle dıyemezken bırısı cıkıp altınlarım calındı de kendılerını kotu ya da zan altında hıssetsınler dıyor.hayır yaa bu kadar kotu olmamalıyız.

benden korkulur da ne demek..fikrimi söylüyorum ben..yaşımda küçük değil aksine...
ben nasıl herkesin fikrine saygı duyup eleştirmiyorsam sizde yapmayın lütfen..birileri benim yanımda benim param yerinde yok dese ben hiç oralı olmam mesela..tedirgin hiç olmam..!
çünkü kendimden eminimdir..şüpheleniyorsa arar arkadaş..bu kadar basit bu..
yazdığım herşeyi tek tek okuyup öyle yargılama yoluna gidin...gerçi burada konu sahibini muhatap almamız lazım değil mi? üyeleri değil..

seninle tartismaya girmicem bu konuda, tabiki fikir senin istedigin gibi davranirsin cevrendeki insanlara, ama yanlis yoldasin onu dedim

insanlar cesit cesit iste, ben gibi sanmamam gerekiyor karsimdakini:ssz:

eheueeue benim de aklımdan o geçiyodu kız :1:

belki altını yoktur die düşündüydüm yanii :27:

biz de ev aldık altın maltın kalmadı eheueheuehe :27:

sen de istanbuldasın sanırırm avcılar fln dediğine göre kaça alcanız evi :)

biz 2009 sonunda 100 bine aldıydık vallaha :53: bahçelievlerde oturuyorum ben

Back
X