Gitmek Bilmeyen Misafirlerimi Göndermek İçin Ne Yapabilirim ?

Allah kahretsin yaa lanet olsun teyzesi bu sabah ameliyat olmuş ulan ben bu kaderin içine tüküreyim anneme söylüorum gitsin annelerine desin arasınlar bunları desinler kalmayın fazla kaldramam bayılcam şimdi ağlamak üzereyim

Ben de agliycam şimdi valla bu ne be yeter gidin de açıkça esim istemiyor huzurumuz kalmadı de herkese aynısını yapmışlar onu da söyle tavsiyem olsun de evlerinde yasasın salaklar ya

açık açık söyle eşim de bende sizi istemiyoruz artık evinize dönün de.valla eşin yakında patlar haberin olsun:50:

Allah kahretsin yaa lanet olsun teyzesi bu sabah ameliyat olmuş ulan ben bu kaderin içine tüküreyim anneme söylüorum gitsin annelerine desin arasınlar bunları desinler kalmayın fazla kaldramam bayılcam şimdi ağlamak üzereyim

Olamazzz.şaka gibi..kamera şakası yapıyosun bize. Olmamalı. O zaman sinir krizine vur bence işi. Yani bitsin kökten bu iş. Özelim tüzelim kalmadı param hiç kalmadı. Lütfen gidin kocamla aramız da bozuldu kalacak başka yer bulun.eviniz zaten 3 saat…yani bu gerek artık canım..haftasonunu da balayı ilan et kocanla tadını çıkar. Koca hafta sonu hava da güzel bunlarla çekilir mi şimdi.

ya bunların nasıl olduğunu çevre zaten biliyordur..
müsait değilim aslında eşimde öyle kafası dolu onunda malum ev derdi falan var sıkıntımız var deyin yollayın yavvv :27::41:

sızde bu kadar rahat etmelerını saglamayın yatmayın yanı yanlarında fılan bu aksam hızmetınızı edın
ne dedıysen ne bahane bulduysan esınlede paylasta aksama bı mevzusu donsun gerçekcı olsun bende rahatsız olurum bu durumlardan ama ben soylersem kotu kırarsam cok vıcdan yaaprım

hayda ameliyat olacak zamanı mı buldu :50::50: ahh teyze yaktın bizi :53: bunlar ne diye zırt banyo yapıyorlar ben orasını anlamadım sahşen allah korusun ben olsam koksamda yıkanmam valla çekinirim yani bilemiyorum bunlar tüp bebek yapmaya geldiler size ama bi bakmışsın tüp bebeğe gerek kalmamış zaten o kadar kalmışlar ki kesin yumurtlamıştır yani :44::44::44:

ipke ablacım kız burda mı buldun beni :)

hamileydım ama 13 martta düştü bebeğim maalesef 3 oldu bu

konuyla çok alakesiz oldu yauu çok sorry :27:

canım ya çok üzüldüm..gelemiyorum topike istila edilmiş yeni kişiler tarafından gelince karşılaşmıyoruz. kızlar napıo?şero doğurdu sanırım. nane hamile mi? fatoş büyütüyo kızı? idil vs başka manşet var mı?

Ben de agliycam şimdi valla bu ne be yeter gidin de açıkça esim istemiyor huzurumuz kalmadı de herkese aynısını yapmışlar onu da söyle tavsiyem olsun de evlerinde yasasın salaklar ya

bencede eşim istemiyor artık de gitsin sülalen bunların huyunu biliyordur kesinlikle bırak dedikodu yapsınlar arkandan bu çektiğine değmez:19:

:53::53::14::14: yalan olmasin , anam zor kurtulucan sen bu layladan layla layla olmus akli bi karis havada :103::86:umurundami sen rahatsizsin :4:

güzel dille söylemişsin kalp kırmamak güzel. kırmadan söylemişsin bence artık boşver çok sinirlenme zaten gidecekler. herkesin huyu farklı keşke onlarda anlasalar. artık böyle misafirlikler insanı sıkıyor. eskiden gidecek otel misafirane vb yerler yokmuş ulaşım zormuş gelindi mi bi yerden kalınırmış ama artık öylemi ne gerek var ki...insanoğlu işte çok garip terside var bunun. ben ilk bu şehre iş için gelmiştim. ün,iversitede okuyan bir arkadaşımda kalmıştım öğrenci evi sağolsunlar çok güzel ağırladılar bende öğrenci evi herşeylerini alırdım zaten yemeği filan da dışarda yerdim. birde bu şehirde oturan okuldan arkadaşım vardı. o ailesiyle kalıyordu. beni davet etti zaten gündüzleri geziyorduk akşam gel diyordu. evlerindede kimse yok anne baba bide o. bende kiralık ev arıyorum arkadaş arıyorum bulamıyorum neyse arkadaş babası burda kal ne olacak sıkıntı yapma diyorlar ben tabi sıkılıyorum ağlıyorum. sağolun olmaz diyorum. arkadaşımın anneside şişip kalıyor resmen suratı şiş asık sanki ben kalmışım tamam demişim. o kadar bozulmuştum ki. zaten kalmam ben rahat edemem ama o kadar ayıp ettiki. ama ben hala arkadaşımın annesine ii davranırım. ama hep aklımda hiçte çıkmaz. alllah kimseyi kimsenin eline düşürmesin kimseyede misafir etmesin. valla ben artık kimseye çağrılmadan gitmem. biriyle görüşmek istiyorsam ilk önce ben çağırırım sana geleyim bile demem bırak kalmak şöyle dursun.

dışarı çıkıp hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum bundan sonra kimseye iyilik yapmıcam kimin ne hali varsa görsün

baska akrabalrı yokmu ayretten teyzemı daha yakın sızmı yanı
amelıyat olduysa gecmıs olsun ama bence gıdebılırler yanı bu bır bahanemı sız ufak bı tatılemı cıkcaksınız artık bı yerdemı kalcaksınız annenızemı gıtceksınız masustan banda fenalık geldı dert oldu bana
:27:

akşam eşinle numaradan tartış..sizin yüzünüzden vs de...lütfen evimizden gidin. yoksa bu gidişle ben temmeli yerleşcem size diyin kocam beni boşadığı zaman

:53::53::14::14: yalan olmasin , anam zor kurtulucan sen bu layladan layla layla olmus akli bi karis havada :103::86:umurundami sen rahatsizsin :4:

bence de...:ssz:

konu sahibi,leylayı tel ile konuşurken duydun mu?
bende bi geçmiş olsun diyeyşim deyip sen arasana teyzeyi, ameliyat olmuşmu bakalım..

biz planımızı değiştiremeyiz eşimle sorun yaşayamam teyzeniz olmazsa yarın gidin kontrolünüze yine dönersiniz pazartesi de...zaten yarın haftasonu kös kös oturucaklarmı sizde..3 saatlik yoldalarmış gitsinler evlerine pazartesi sabah dönsünler..

Canım ,sana allah sabır versin demeyeceğim çünkü hiç gerek yok ...Büyük konuştuğumu kimse düşünmesin ,ben böyle durumlarda direkt söylüyorum..:20:Çünkü % 100 haklı olduğum zamanlarda tereddüt etmem..Bu kadar rahatsız olup da psikolojim bozuluyosa ve üstüne eşin de çok büyük tepki vermiş,o insanlarla aramı bozmayı bile göze alıyorum..Bence bunu yapabilirsin,çünkü bu insanlar dikkat edilmeyi ,özenli davranmayı haketmiyorlar...:19:Ben şeye çok şaşırdım,şu market olayına...Hadi onlar sepete onu bunu atıyor,sen nasıl ödüyorsun ya..Ben olsam param olsa bile başka yere verecem filan diye bahane uydururum ..Ya da açıkça bunların parasını alayım bile derim valla,gerçekten böyleyim..Kendimi (sen yanlış anlama ama) salak yerine asla koydurmam..:24:

Bi arkadaşım vardı üniversitede :)) ;çay kahve içtiğimiz oturduğumuz yerlerde,kalkalım dediğimiz zaman,arkadaşlar hepimiz kasaya yönelirdik,arada 1 kişi öder,birbirimize ısmarlardık ,arada ortak ödenirdi..Bu arkadaşım kalkılan zamanlarda hiç kasaya yanaşmayanlardandı ..Biz kalkıp da hesap öderken o masada oturmaya devam ederdi hep,biz enayiyiz ya ...Sonra onunla yanlız gittiğimiz zamanlarda hep ben oturdum,ona ödettim ..:ssz:.Neredeyse hesap ödememek için orada akşama kadar oturacak ...Burda sorun sadece para değil tabi..Yani ben yapamıyorum yani,tahammül edemiyorum o duruma..Bir şekilde acısını çıkarıyorum rahatlıyorum...

Sana tavsiyem çok tepkili söyleyince rahatsız olabilirsin,ne kadar kalacaklarını sor ve memlekete gidip dönüş yapsanız ya de..Aslında hem açıkça hem de ima eder gibi konuyu konuş anlayacaktır eğer .......... değilse...Valla belki sana zor geliyordur söylemek ama,burda ben olsam bana kolay gelen ne biliyo musun?Ben yüzsüzlük edip söylüyosam hiç de ayıp değil,ÇÜNKÜ ONLAR ZATEN YÜZSÜZLER :42:
Ben de geç yazmışım kurtuldun mu diyecektim neyse....canım canını bu kadar sıkma açık açık söyle yaaa....Yukarda yazdığım gibi yüzsüzler zaten,sen neden bu kadar kendini sıkıyosun ..:50:
Bu arada herkes burda,herkes senin için burda inanamıyorum 80 kişi okuyor şu anda :52:

bence teyze bunu sallıyor bak içime dogduu.. söliyim sana gitmez bunlar bı yere sen acıkca söle bence.

Back
X