Gitmek Bilmeyen Misafirlerimi Göndermek İçin Ne Yapabilirim ?

:53::53::14::14: yalan olmasin , anam zor kurtulucan sen bu layladan layla layla olmus akli bi karis havada :103::86:umurundami sen rahatsizsin :4:

bence de...:ssz:

konu sahibi,leylayı tel ile konuşurken duydun mu?
bende bi geçmiş olsun diyeyşim deyip sen arasana teyzeyi, ameliyat olmuşmu bakalım..

dışarı çıkıp hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum bundan sonra kimseye iyilik yapmıcam kimin ne hali varsa görsün

siz neden kendinizi üzüyorsunuz ki? yarın eşimle evlilik yıl dönümümüz yalnız kalmak istiyoruz ya da taşınıcaz artık eşyaları toplamaya başlıyoruz kusura bakmayın diyin bitsin gitsin. siz böyle davrandıkça hem eşinizle aranız bozulucak hem de kendinizi hırpalıycaksınız. maddiyat ve yüzsüzlükleri de cabası :41:

Canım ,sana allah sabır versin demeyeceğim çünkü hiç gerek yok ...Büyük konuştuğumu kimse düşünmesin ,ben böyle durumlarda direkt söylüyorum..:20:Çünkü % 100 haklı olduğum zamanlarda tereddüt etmem..Bu kadar rahatsız olup da psikolojim bozuluyosa ve üstüne eşin de çok büyük tepki vermiş,o insanlarla aramı bozmayı bile göze alıyorum..Bence bunu yapabilirsin,çünkü bu insanlar dikkat edilmeyi ,özenli davranmayı haketmiyorlar...:19:Ben şeye çok şaşırdım,şu market olayına...Hadi onlar sepete onu bunu atıyor,sen nasıl ödüyorsun ya..Ben olsam param olsa bile başka yere verecem filan diye bahane uydururum ..Ya da açıkça bunların parasını alayım bile derim valla,gerçekten böyleyim..Kendimi (sen yanlış anlama ama) salak yerine asla koydurmam..:24:

Bi arkadaşım vardı üniversitede :)) ;çay kahve içtiğimiz oturduğumuz yerlerde,kalkalım dediğimiz zaman,arkadaşlar hepimiz kasaya yönelirdik,arada 1 kişi öder,birbirimize ısmarlardık ,arada ortak ödenirdi..Bu arkadaşım kalkılan zamanlarda hiç kasaya yanaşmayanlardandı ..Biz kalkıp da hesap öderken o masada oturmaya devam ederdi hep,biz enayiyiz ya ...Sonra onunla yanlız gittiğimiz zamanlarda hep ben oturdum,ona ödettim ..:ssz:.Neredeyse hesap ödememek için orada akşama kadar oturacak ...Burda sorun sadece para değil tabi..Yani ben yapamıyorum yani,tahammül edemiyorum o duruma..Bir şekilde acısını çıkarıyorum rahatlıyorum...

Sana tavsiyem çok tepkili söyleyince rahatsız olabilirsin,ne kadar kalacaklarını sor ve memlekete gidip dönüş yapsanız ya de..Aslında hem açıkça hem de ima eder gibi konuyu konuş anlayacaktır eğer .......... değilse...Valla belki sana zor geliyordur söylemek ama,burda ben olsam bana kolay gelen ne biliyo musun?Ben yüzsüzlük edip söylüyosam hiç de ayıp değil,ÇÜNKÜ ONLAR ZATEN YÜZSÜZLER :42:
Ben de geç yazmışım kurtuldun mu diyecektim neyse....canım canını bu kadar sıkma açık açık söyle yaaa....Yukarda yazdığım gibi yüzsüzler zaten,sen neden bu kadar kendini sıkıyosun ..:50:
Bu arada herkes burda,herkes senin için burda inanamıyorum 80 kişi okuyor şu anda :52:

bence teyzesi onları evine almamak için yalan söyledi :) anlattıklarına bakarsak teyzeside bıkmıştır naparlarsa yapsınlar demiştir..bu kadar rahat insanlara bence sende rahatlıkla konuş eşim istemiyor de birileri evdeyken rahat edemiyor de,ne olcaksa olsun eşinle aranın açılmasından iyidir..

ayrıca şöyle birşeyde olabilir. Bunların huyunu herkes biliyorsa o TEYZEde ameliyat oldum diye yalan söylemiştir belki Laylalar gitmesin diye. Herkes korkmuştur bunlardan :27::27:

sen versene şu Leyla mı neyse telefonunu bana...valla sinir oldum...bu kadarda vurdum duymaz olunmaz ki ya..
yaşlarıda küçük öyle yaşlı başlıda değiller...
çoğu yaşlı insan yapmaz onların yaptığını..en azından düşünür bu gençleri rahatsız ederiz derler...
ayy sinirlerip hop hop hopluyor...
benim gibi relax hatunu bile sinirlendirdi leylamıdır ne zıkkım

Allah kahretsin yaa lanet olsun teyzesi bu sabah ameliyat olmuş ulan ben bu kaderin içine tüküreyim anneme söylüorum gitsin annelerine desin arasınlar bunları desinler kalmayın fazla kaldramam bayılcam şimdi ağlamak üzereyim

ay yuh yaa yuh vallahi şaka gibi :53: :53: :53:

canım ya çok üzüldüm..gelemiyorum topike istila edilmiş yeni kişiler tarafından gelince karşılaşmıyoruz. kızlar napıo?şero doğurdu sanırım. nane hamile mi? fatoş büyütüyo kızı? idil vs başka manşet var mı?

kısmet canım ya bi de yeniden deneriz napalım

hayırlısını sağlıklıısnı versin Allah

nane de gelişme ne bılmıyorum şero çoktaaan doğurdu :) nerdeyse evereecek doğdumu dıosn eheueheu :D

"Teyzene geçmiş olsun ama benim de yapabileceğim bir şey yok. Kusura bakma." desen?

aaa sok oldum.ne yapsak sımdı.acık acık konusmanın zamanı geldı.esını bahane ederek kusura bakmayın ama artık sızı mısafır edemeyecegız de.

şahsen evime gelecek kalacak terbiyesizlik edecek izinsiz odalarıma girip cıkacak emir verecek inan açık açık soylerim gidin başkasında kalın de.
anlayamıyorum ya neden konuşmayı denemek yerine burda kendinizi yiyorsunuz.

of ay basim agridi , hap map varmi kizlar bayilazammm :14::14::104::104:

esini aradinmi hic bu arda

ya bunlar cok yerden kovulmustur , bu leyla sen giderken o geliyordu :27: senin her lafina yalani dünden hazir

bu teyze laylanin teyzesimi senin teyzenmi , nasil öyle aniden birden havadan düser gibi ameliyat olmus

pis yalanci defol evimden de:117::60:

tövbe estağfurullah ya valla billa sinirlerimi oynattı şuan kendımı konu sahibinin yerine koyuyorum da sıcak basıyo yaa valla arkadaşın dediği gibi ver telefon numarasını arayalım evinize hırsız girdi diyelim eviniz yandı diyelim ne düşüneceğimi bende şaşırdım yaa :53::53:

ya bunlar cok yerden kovulmustur , bu leyla sen giderken o geliyordu :27: senin her lafina yalani dünden hazir

bu teyze laylanin teyzesimi senin teyzenmi , nasil öyle aniden birden havadan düser gibi ameliyat olmus

valla bu stresi siniri hap kesmez direk narkoz almak daha iyi :9: :19:

Son düzenleme:
Allah kahretsin yaa lanet olsun teyzesi bu sabah ameliyat olmuş ulan ben bu kaderin içine tüküreyim anneme söylüorum gitsin annelerine desin arasınlar bunları desinler kalmayın fazla kaldramam bayılcam şimdi ağlamak üzereyim

ben inanmadım buna yaa sana bu kadar fütursuzca gelen yayılan öz teyzesine kimbilir naaaptı kadın istemiyo
bence deki
amelıyat olmus teyzen hem ona bak bi kac gun hemde geçmiş olsun zıyareti gibi olur de hem burdaymıssın teyzende gelmedı demesın alınmasın de sonra bize dönersinşz de
döncekleri zamanda sen amelıyat olmus olursun :D ( şehir dışına cıktık evde yokuz de yada acma telı)

sen üzerine düşeni yaptın müsait olmadığınızı ima ettin..
şimdi,eee teyzen ameliyat olmuş ne yapacaksınız, bizim de işimiz var,bi çözüm bulursunuz diyeceksin..

gerisi onlara kalmış..
ay onlar da..bayaa bi tuttuğunu koparan cinstenmiş..:ssz:

İşteyim kahkaha atmamak için zor tutuyorum kendimi. Ama sinirden gülüyorum :51: bundan önceki 8 haneden kovuldukları için artık işi biliyorlar. Tecrübeliler kovulmama konusunda. :27::27:

Back
X