Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şöyle bir durum da var herkezin sabır taşı farklıdır siz 5 günde rahatsız oldunuz ben samimiyetine güvenip belki günü birlik gittiğim biri benden rahatsız olacak ve resim çekecek.Ahirette asla hakkımı helal etmezdim bunu da belirtmek istedim.Yanlış anlamayın sakın ben sizin bunalmanızı anlıyorum ama o tarz yöntemler uygun değil bence yapmayın.
Kardeşim inanan inanır inanmayan inanmaz boş verin gitsin onların eğlencesi için siz güzel olmayan işler yapmayın lütfen.Korkarım şu an eleştirdiğimiz insanların yerine düşmekten .Olmaz olmaz ,asla asla demeyin .Dünyanın bin bir türlü hali var.ben bakın yatıolar oturuolar die çekmedim onu bana inanmayıp yalancı uyduruyor oyun oynuyor sizinle gibisinden yorumlar yapılınca kanıt olması için
tadinda gidiyor hersey degil mi ?
konu feyzbukta paylaşıldı, haberiniz olaaaaa..kazen paylaşmış..
![]()
tadinda gidiyor hersey degil mi ?
Kazen Allah seni ne etmiyeebenden zarar gelmez merak etme ben kavgada çıkartmam kavgaya da izin vermem kaldrdm resimleri aman bizim oralardan biri görür falan hoş ismimi internet aleminde hiç kullanmıorum ama ne olur ne olmaz kıyametler kopup kan davası olmasın
Öyle deme canım ya ben çok kereler yaşadım mana bulduğum işin aynısını yaparken.Ve inan hayat insanın karşısına öyle şeyler çıkarıyor ki hiç yapmam dediğin şeyi yapıyorsun.Bunları zaten biliyorsun canım bazen hatırlamak gerekiyor sadece.tamam akide anladik
arkidesler inanmadi diye ispatladi iste, zaten sifatlari görünmüyo
ne hakkindan bahsediyon 5 gündür yayilmis sömürmüsler ilksahi, git demese daha 15 gün kalcaklar layla öyle diyo 15 günnn![]()