esimin ailesiyle yasiyoduk gecen sene ,yeni evliydik ve bircok sorunlar oldu anlasamadim ailesiyle ve ensonki gorumcemin kocasiyla buyuk bir tartisma yasadim ayri eve ciktik sukur.simdi aradan bir sene gecti ayri ece cikali ve gorumcemle kocasiyla aramiz anca duzeldi ama yine mesafeliyim enisteyle meraba dan baska muhabbet yok bana kalsa o da olmaz ama kaynanamlata gidince ayni cati altinda oluyoryz ister istemez selamlasmak zorunda kaliyoruz..ve ben kaynanamlara asla gitmek istemiyorum hem o evi gormek istemiyorum hemde o adami gorumcemi kaynanami hicbiirini...cok kotu gunler yasattilar bana..ama esim gitmek istiyor bazen ,aslinda benim ailemle daha cok gorusuyor saolsun ama cok ozleyincede gutmek istiyor annesigile.ona da uzuluyorum .ama ben esim bana bu hafta sonu annemlere gidelim deyince kafamdan asaga kaynar sular dokuluyor gidip gelene kadar evime oluyorum resmen .onlarin yaptiklarini unutmam mlH gibi aklimda .napicam ben bole yasanirmi esim heran hadi gidelim dicek die ödum köpuyo agzinin icine bakiyom ,ben boyle nasil yasayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?