gitmek istemiyorum

ben evlenirken altın bilezik falan istemiyorum ama eşyalarım tam olsun demiştim..15..bilezik falan isteyenler var adetlere göre yani...
4 bilezik taktılar iki sözde iki evlenirken...konuşulduğu gibi oldu tabiki..zaten hepsi 9 sene önce 22 milyar tutmuştu...

süper özetledin aslında.evet bütün sıkıntı dayatmalar gerçekten.Ben yarın evlenecek olsam tek istediğim
o insanla mutlu olmak olurdu.Elimdekiyle yetinirdim seve seve.İşte gelin hanıma kızdığım nokta bu.O lüx peşinde...

Eşyayla mutluluk olmuyor sonuçta..herkese iyi geceler ,atıştığımız kişiler oldu ama kusura bakmayın

Yaa umarım kardeşiniz hakkında hayırlısı olur yoksa çokkk sııntı çekeceğe benziyor bari hemen çocuk falan yapmasalar şayet evlenirlerse sizde çok fazla üzülmeyin bence sonuçta su akar yolunu bulur herşey olacağına varır biz ne yaparsak yapalım Hayırlısı canım artık bu saatten sonra sen onun için dua et Rabbim ne verirse vardır bi bildiği...

güzel konuşuyorsun elbet ama herkes sen değil ama gelinleri yeni eşyalar isteyebilir hakkı çünkü sonuçta yeni gelin .... bende senden farklı insanda değilim ben de kayın validemin ve kendi ailemin kullandığı eşyalardan eksiklerimi tamamlamış biriyimmm

canımm sanada bu yakışırdı zaten sende iyi bir kızsın belli onlar evleniceklerde çok mutlu olacaklar sanma evliliğin ilk aylarında sorunlar baş göstermeye başlar zaten iki birbirini tanımayan insan bir araya geliyor evlilik çoluğa çocuğa karışmak bir ömür törpüsü ve olgunlaşma dönemidir..eşya falan bunlar hikaye aslında ama insan ilk evlenirken özenti yapıyor ..şu an farazi konuşuyoruz zaten ne sizin nede gelin adayının konumlarınızı bilmiyoruz..

İnşallah canım...evlenince kendilerini idare etsinler de yeter mutlu olmalarını isteriz zaten

bu düğün dernek olayı zaten pahalıya patlıyorki ne yaparsan yap tv çamaşır ve bulaşık makinasını ben getirmiştim zaten..gelinlik damatlık hepsi orta halliydi ama en orta halli düğün bile belli bir mebla tutar..babamda 25 milyar çekicem kredi diyor erkek kardeşim için bence yetmeyecek üstünüde biz tamamlarız artık iki kız kardeş..

Sağol canım.Haklısın evlilik ciddi iş Allah utandırmasın ne diyelim

tabii ki hakkı hiç bi itirazım yok ona ama eğer eşinin durumu pek müsait değilsede aşırı derecede borca harca sokmanın yararı ne ki benim anlamadığım da işte bu şimdi zaten 4 4lük evleniyo herkes ama yinede huzurum yok huzurum yok diye geziyolar ortalıklarda demek ki neymiş eşyayla evlilik yürümüyomuş bunu bilir bunu söylerim annemlerin büyüklerimin evliliklerine bakınca bunu düşünürüm hep (vayyy be bi konudan amma tartışma sohbet çıktı demek insanlar bu kadar dertliymiş )

arkadaşım şans meselesi bu saçını süpürge edenlerde çoğu zaman mutlu değil pamuklu beyaz bez bile yoktu eteklerimizden bebek bezi yapardık diye yakınan teyzeler..şu an herşey farklı 23 diğeride 27 yaşındaki bir insandan çok olgun düşünmesini bekleyemeyiz...

bende hep kendime şunu derim ALLAH herkese sağlık versin ne verrse hayırlısını versin..

ben 25 yaşındayım bu arada ve 4 aylık evliyim 2 yılda o kadar olgunlaşacak mı acaba gelin hanım kızımız ?? bence birazda karakter meselesi, yetiştirilme meselesi ,şimdi o kadar nazlı yetiştiriyorki aileler evlatlarını zoru bilmiyolar yokluğu hissettirmiyolar çocuklarına bilmiyorum ben hamileyim şu an eşimle konuşuyoruzda herşeyi olsun istemiyorum yokluğu bilsin ,varı da bilsin yoku da bilsin isiyorum, hayırlısı tabi ne olacağını bilemeyiz sonuçta amannn valla yazdıkça yazıyorum noldu bana bu gece elim düştü

bence kardeşinizin kararlarına saygı duymalısınız.. kendi kararlarını verebilcek konumda, 27 yaşındaymış yani çocuk degilkii.. üstelik belliki gelin hanımda sizin göremediğiniz,güzellikleri kardeşiniz görmüş.. zorluk çıkartmak sizi en çokta kardeşinizi üzer.. belliki kararlar alınmış,köstek olmak yerine destek olun.. een mutlu oldugu gün yanında olun..

şu an ailelerin durumunu bilmiyoruzki herkezin maddi durumu farklı..ama gelin adayındanda illaki sende bizim gibi düşünmelisin işte biz şu zorlukları gördük falan tarzı beklentilere girmekte doğru değilki..

ben varlığıda yokluğuda gördüm nazlı büyümekle ilgisi yok heves bunlar...şu an gençlerde olan şeyler...siz farklı olabilirsiniz..ama herkez sizin gibi düşünemez yada olamaz...kşke olsa diyelim

ben varlığıda yokluğuda gördüm nazlı büyümekle ilgisi yok heves bunlar...şu an gençlerde olan şeyler...siz farklı olabilirsiniz..ama herkez sizin gibi düşünemez yada olamaz...kşke olsa diyelim

yok bence keşke demeyelim sizinde dediğiniz gibi herkes farklı farklı düşünür, bu tür konularda aile içerisinde kötülükler çıkmasa geçimsizlik oluyo sonra işte böyle sorunlar yaşanıyor her iki tarafnda canı yanıyor ona üzülüyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…