Olduğum yerden kaçmak şuan yaşadıklarımdan ötürü en mantıklısı gibi geliyor. Ankara'ya 4-5 kez gidip max 3hafta kaldım. Sıkılmadım ama siz böyle diyince korktum açıkçasıCanımmm sakın gitme bence çok sıkıcı bir sehircünkü
Yoo neden sikilasiniz.. Bir sahil kentinde yasamiyorsaniz su an, Burasi da normal bir sehir olarak gelir. Hatta cogu sehire gore daha aktif daha eglenceliOlduğum yerden kaçmak şuan yaşadıklarımdan ötürü en mantıklısı gibi geliyor. Ankara'ya 4-5 kez gidip max 3hafta kaldım. Sıkılmadım ama siz böyle diyince korktum açıkçası
Peki bütçe ne olmalı? Aylık tüm giderler ne kadar tutar 2 kişi için ? Doğal gaz elektrik su,kira ...Yoo neden sikilasiniz.. Bir sahil kentinde yasamiyorsaniz su an, Burasi da normal bir sehir olarak gelir. Hatta cogu sehire gore daha aktif daha eglenceli
Ben yeni evliyim su an calismiyorum. 2,5-3 binle iki kisi geciniyoruz. Nerde oturacaginiza bagli bizim kiramiz 600tl.. Normal bir hayat standardimiz var, luks degil tabi ama surunmuyoruz da cok şükürPeki bütçe ne olmalı? Aylık tüm giderler ne kadar tutar 2 kişi için ? Doğal gaz elektrik su,kira ...
Ben çok fazla yorum yapmiyim amaOlduğum yerden kaçmak şuan yaşadıklarımdan ötürü en mantıklısı gibi geliyor. Ankara'ya 4-5 kez gidip max 3hafta kaldım. Sıkılmadım ama siz böyle diyince korktum açıkçası
Bende Ankara'ya geldim hiç alışamadım. Gezilecek görülecek hiç bir yeri yok. Muğla Fethiye ye taşının hayatınızı yasayinMerhaba herkese, benim derdim yeni bir hayat kurmakla ilgili. Ankara'ya taşınmak istiyoruz. Az çok Türkiye'yi gezdim gördüm. Ama orda büyümedim, tatilden başka yaşamım olmadı. Ankara'da yaşanır mı , kiralar nasıl, geçinmek için ne kadar maaşımızın olması gerekir, nerede yaşamalıyız vs fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.
Edit: Sıfırdan başlayacağımız için en alt seviyeden ama güzel bir düzen kurmamız gerekiyor.
2 kişiyiz. Çocuğumuz yok, olmaz da uzun süre. İkimiz de iş için taşınmak istiyoruz. Mesleklerimiz iyi ama en başta asgari maaş alacağız ikimiz de . Buna istinaden semt önerilerinizi bekliyorum. Yorum yapan herkese de ayrıca teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?