- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.176
- 798
Bir de Gimsa var canım benim çok sevdim onu :)
sabah sabah iyi güldüm. Gimsa eskiden candı gerçekten :) ama manavı rezalet artık ve fiyatlar dışarıyla aynı benceHahaha Gimsa candir
maalesefAtaturk orman ciftligi artik yok
Market canimGimsa alışveriş merkezi mi?
26 yildir ankaradaym sıkıcı diyenler gezip eğlenmeyi bilmeyenler. Sen ne kadar aktif ve neşeliysen ve ne kadar güzel bakarsan o kadar güzel ankara. Bütçe nereye yerlescegine bağlı ama pahalı bi şehir değil.
Ahahah valla yorumlarda o Gimsa diyen kim diye aradımBir de Gimsa var canım benim çok sevdim onu :)
kendimi bildim bileli Ankarada yaşıyorum asla sıkılmıyorum sıkılacağımı da düşünmüyorum tam tersi tatil için bir kaç günlüğüne başka şehire gidince gittiğim yer beni boğuyo ankarada nefes aldığımı hissediyorum neden bilmiyorum ama çok seviyorumMerhaba herkese, benim derdim yeni bir hayat kurmakla ilgili. Ankara'ya taşınmak istiyoruz. Az çok Türkiye'yi gezdim gördüm. Ama orda büyümedim, tatilden başka yaşamım olmadı. Ankara'da yaşanır mı , kiralar nasıl, geçinmek için ne kadar maaşımızın olması gerekir, nerede yaşamalıyız vs fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.
Edit: Sıfırdan başlayacağımız için en alt seviyeden ama güzel bir düzen kurmamız gerekiyor.
Etimesgut sincan keçiören buralarda uygun fiyata ev bulabilirsiniz. tahmini 500 600 650 700 lira kiranız olur fiyat düşünce biraz merkezden uzaklaşırsınız. ama evleriniz fena olmaz . iş yeriniz nerede olacak belli mi. çünkü her yerden her yere tek toplu taşıma yok tek vasıta gitmeniz çok iyi olur sizin için2 kişiyiz. Çocuğumuz yok, olmaz da uzun süre. İkimiz de iş için taşınmak istiyoruz. Mesleklerimiz iyi ama en başta asgari maaş alacağız ikimiz de . Buna istinaden semt önerilerinizi bekliyorum. Yorum yapan herkese de ayrıca teşekkür ederim
Aynen her şehrin iyi ve kötü yerleri var. Sıkıcı diyenler genelde kötü yerlerini gezmiş yada hiç gezmemis olurlar.gerçekten ben de bunu anlamıyorum. sıkıcı diyenler sanırım pariste yaşıyolar. ankarada yapacak bi sürü şey var. eğer kişi sıkılıyorsa yapacak şeyleri bilmediğindendir.
Ortalama olarak fena olmayan bir muhitte oturmak isterseniz kiralar 600-800 arası. Elit bir yer olsun derseniz 1500-2500 civarı. Ben doğma büyüme Ankaralıyım ama fazlaca sıkıldım. Özellikle denizi olan bir yere gidip geldiğimde resmen soğuyorum buradan. Sosyallik olayına gelirsek yaşam tarzınızla alakalı bir durum ,ne istediğinize bağlı.Biz eşimle gezmeyi çok seven bir çiftiz.İki haftada bir ,sırf burada yapacak bir şey yok diye başka şehirlere kaçıyoruz.2 kişiyiz. Çocuğumuz yok, olmaz da uzun süre. İkimiz de iş için taşınmak istiyoruz. Mesleklerimiz iyi ama en başta asgari maaş alacağız ikimiz de . Buna istinaden semt önerilerinizi bekliyorum. Yorum yapan herkese de ayrıca teşekkür ederim
sizi gezdirenlerde iş yokmuş ama ben söyliyimBen çok fazla yorum yapmiyim ama
Ben ankarayı hiç sevmem
Oraya gidip 1 gun icersinde
anitkabiri
Ataturk orman ciftligini
Kizilayi
Kocatepe camiisini gezip
Geri dönceksin
Belki sen seversin ama ben alışamadım oraya
Belli değil malesef. Önce geçici iş bulup sonra mesleklerimize odaklanacağız.iş yerleri nerede olacak?
Belli değil malesef. Önce geçici iş bulup sonra mesleklerimize odaklanacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?