Gitmek mi,kalmak mı?

iyi dileklerin ve duaların için çok çok teşekkür ederim canım. aynılarını senin için diliyorum. mantıklı düşünmüşsün. tamam hayallerinin peşinden git, ama iktisatı da bi yandan cebe koy ki, böyle bi durumla karşılaştığında iş bulma garantin olsun.
umarım her şey gönlünce olur

Hayalini gerçekleştirmelisin içinde kalmasın.
Açıktan iktisat okunur bir şekilde
Ben Ege Üniversitesi Ziraat Mühendisliğini bıraktım çünkü bölüme içim ısınmadı hiç. Herkes bana laf söyledi bırakılır mı falan filan diye ama sevmiyorum arkadaşım ısınamadım bölüme zorla mı okuyacağım.
Benim hayalimdeki meslek maalesef ülkemizde gerçekleşmiyor. Bende o yüzden kpss ataması bekliyorum en azından memur olurum diye.
Keşke bende istediğim mesleği icra edebilseydim.

Rica ederim :) Ben de çok teşekkür ederim :)
Evet Allah nasip ederse seneye açık öğretime kayıt yaptırıp iktisatı da bitirmek için uğraşacağım İnşAllah :)
Sizin de her şey gönlünüzce olur İnşAllah.

Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. 'İktisat bir şekilde okunur ama ya hayallerim?' dedim.
Siz başka bir bölüm okumadınız mı bölümü bıraktıktan sonra?
Hangi meslekti hayalinizdeki?
Haklısınız insan sevmeyince olmuyor. Bana da çok insan dedi 'Bölümün çok iyi,boşta kalmazdın,yazık değil mi kaybolan yıllarına' diye ama olmayınca olmuyor.
İnşAllah atanırsınız. Allah yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…