Gitmek mi zor Kalmak mı?

cracks1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2010
156
0
46
İstanbul
Gitmek mi zor Kalmak mı ?

bence kalmak en zoru..
kolay olan çekip gitmek zor olansa kalıp gideni seyretmektir..senağlama

ya sizce..?

''giden değil asıl kalandır terk eden giden de bu yüzden gitmiştir zaten...''

bu sözün kime ait olduğunu unuttum ama çok sevdiğim bir sözdür. terk etmek tek kişilik değildir. işin içinde aldatma olmadığı sürece gitmenin sebebi para yada anlaşmazlık ise bu iki kişinin suçu ve kararıdır.
yani eşimiz az kazanıyor diye veryansın ediyorsak bu adam evi terk edince giden o değildir sadece. çünkü bizonu içten içe terk etmişve bezdirmişizdir. verilen değerlerin yitirilmesidir terk etmek. açıkça ayrılalım sözünü söyleyen kişinin yaptığı birşey değildir aslında

kalan sensen kalmak zordur

giden sensen gitmek zordur

yaşadığımız şey zor gelir; hele de hayal kırıklığı yaşamışsak

ben ikisini de yaşadım. bir kere gittim. bir kere kaldım. ucuncusunde buluştuk ortada oturma odamızda oturuyoruz şimdi :)) şaka bir yana giderken birsey anlamadım ama kalmak bana daha zor gelmişti. baya zor gelmişti. çooook zor gelmişti :gitme:

gitmekte zordur mecburiyettense
ama bazı durumlarda kalmak çoooook daha zordur

Bence Kalmak daha zordur.
Geçer gidersin bir dönem bunalım takılırsın geçer galiba ama kalmak başkadır hetgün hergün huzursuz olmakda var

Gitmek zordur bence. Pişman olma olasılığı var çünkü, hele ardında bıraktığın tahmin ettiğin gibi ölmez, daha da güçlenirse. Sen onu gördükçe delirirsin...

''Limanda kalanı değil, çekip gideni vurur fırtına''

Son düzenleme:
Gitmek cesaret işi!!
Zor olan gitmektir diyorum ben her zaman!
Bir ilişkiyi,işi,dostluğu bitirip yol almak herkesin harcı değildir!
Ancak yürümediği halde sürdürmeye çalışmak,yani olduğun yerde kalmak hem kazançsız hem de yıpratıcıdır.
Giderek belki yine kazanamazsınız ama en azından yeni baştan başlama şansınız olabilir hayata dair her ne varsa..

Sebebe bağlı olarak ikisi de zordur.

Aldatılmışsam gitmek kolaydır...

Herşeye rağmen tüm sevmişliğime rağmen birlikteyken yapamıyorsak kalmak zordur :delphin:

Aşk gidene acımak mı?
Bu yükü taşımak mı?
Yarayı kaşımak mı?
Sor iyisi çıkacak mı?
ıçime akacak mı?
ve güneş açacak mı?

ıkiside aynı şeydir bence, o yüzden ikiside zordur. ıkisinin kararınıda zamanı geldiğinde vermek zordur.
Giden aynı zamanda kalandır, kalan aynı zamanda gidendir. Kayıplar ya da kazançlar eşit. Giden de kaybetmiştir, kalanda. Giden de kazanmıştır, kalanda.

Son düzenleme:
ne yaşadıgına baglı nasıl bir ilişki içindesin karşı taraf nasıl hepsi bir bütün bence
duruma göre degişir

Gitmek cesaret işi!!
Zor olan gitmektir diyorum ben her zaman!
Bir ilişkiyi,işi,dostluğu bitirip yol almak herkesin harcı değildir!
Ancak yürümediği halde sürdürmeye çalışmak,yani olduğun yerde kalmak hem kazançsız hem de yıpratıcıdır.
Giderek belki yine kazanamazsınız ama en azından yeni baştan başlama şansınız olabilir hayata dair her ne varsa..

Arkadaşıma katılıyorum.Sonuçta GİTMEKTE , KALMAKTA gerçekten çok zor...!Yaşadıklarına göre değişiyor bence..!Sevmesini bildiğin gibi gitmesini bilmek gerek ...!Ben çooook!zorda olsa gitmek mecburiyetinde kaldım..!Çok mucadele ettim!Ama sabırda bir yere kadar...!Bu şekilde bir ilişki beni çok yıprattı inanın.Yine de unutmak, unutabilmek çok zor..!Kalbine söz geçirebilmek .....! Zaman herşeyin ilacı derler ya!Her zaman kalbinin bir köşesinde kalacaktır yaşadıklarım !!! İLERİKİ GÜNLER BAKALIM NE GÖSTERECEK..!HAYIRLISI...!:Çok üzgünüm çoook

ikisini de yasadim.. kaldim da kendime ragmen kendimi eze eze.. canim cok yandi.. her gun umudunu surdurup de her gunun bitiminde umutlarinin kirilmasi cok aci..
ama gitmek daha bir zor.. gitmek de umudunun bittigi yerde oluyor zaten ama o da cok zor.. gittigin icin bi kere bastan suclu sensin.. biseyleri dert eden buyuten dirdir eden sensin yani. tum herseyi kabullenip gitmek hele de seviyorken olmuyorsa yurumuyorsa bence kalmaktan da zor..
cunku kaldiginda yine de seni mutlu edebilme birseyleri duzeltebilme ihtimali var.. yaninda senin goruyorsun mutlusun senin o yine de yani.. ama gittigin zaman kaybettin demektir.. arrtik ne yapsa duzeltemez, duzeltecegine dair inancin olsa zaten kalirisn..
neyse karisik ama ikisi de zor diyorum.. gitmek yine de cesaret isi.

cok güzel şeyler yazmıssıınız arkadaşlar :) özellkle bi söze bayıldm ''Limanda kalanı değil, çekip gideni vurur fırtına gerçekten cok gzl..

Back
X