• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitmesi caninizi sikar mi

Haklisiniz. Durduk yere ama cidden durduk yere bana buz olan bi ortamda asla yüzüme dahi bakmayan kardeşi ve eşinden bahsediyorum. Yüzüme bi şey söylemediler ama cocuk cocuk laf soktular bana durumlardan sonra bakmamaya basladim. Ben zaten bu saatten sonra biaraya gelmeyi düşünmüyorum ama es konusunda kararsız kaldim

kocanızın gitmemesi için bi sebep değil.

O zaman aranızda bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir veya sizin söylediğiniz bir söz varsa kulaklarına gitmiş olabilir hatta söylemediğiniz bir söz dahi siz söylemişsiniz gibi kulaklarına gitmiş olabilir, herşey olabilir yani ama sebepsiz olduğunu düşünmüyorum nedenini siz bilemiyor olabilir misiniz?
Ama desimya zaten hep soğukluk vardı

Daha önemli bir konu var bence eşinizi davet edip sizi etmemeleri. Benim eşim benim davet edilmedigim yere gitmez can ciğer bile olsak , 1 kere tepki koyuldu mu birdaha cüret edemiyorlar bu tavırlara. Önünüzdeki sehpayi boş bıraktığında eşiniz kolunuzdan tutup sizi o ortamdan çıkarsaydı şu an bunları düşünüyor olmazdınız.
O yoktu o zaman

Sizi sonradan hatırlar gibi oldum cümlelerinizden ama üye profilinizi gizlemişsiniz.Ama ben yine de buldum konularınızı😂😂Öncelerde kv beni niye istemiyor sonra elti niye beni istemiyor şimdi kaynım bana laf sokuyor…İşte çocuğumu görmeye gelmiyorlar ben mi götürsemler..Şimdi de eşim iftara giderse…Eşiniz de sizin takıntılı olmanızdan şikayetçi zaten burada 2 aydır sürekli bu konuyu açtığınıza göre kim bilir adamın başını nasıl yiyorsunuz.Salın artık insanları.Kv eltini daha çok sevmiş seni sevememiş eltin de sevememiş yapacak bir şey yok sen de hayatına bak.
Haklı olduğum konularda sinir sessiz kalmadigim için hakkımı aradığım savunduğum için beni sevmeyecek insan sevmesin zaten. Takıntılı olmam beni ilgilendirir onları değil. Burda kalkıp şunları şunları yaşadım diye anlatacak değilim.

Kendiniz kalksaydiniz o halde.
Bazen yanlış şeylere tolerans gösterince , daha fazlasını yapma hakkını buluyor insanlar.
Siz görüşmeyin , zaten eşiniz sizsiz iftar davetine gitmez bu yapılan hadsizlikten sonra.
Orası onun evi degilri ben de kalkmadım o yüzden.

Daha önemli bir konu var bence eşinizi davet edip sizi etmemeleri. Benim eşim benim davet edilmedigim yere gitmez can ciğer bile olsak , 1 kere tepki koyuldu mu birdaha cüret edemiyorlar bu tavırlara. Önünüzdeki sehpayi boş bıraktığında eşiniz kolunuzdan tutup sizi o ortamdan çıkarsaydı şu an bunları düşünüyor olmazdınız.

O zaman durumu böyle kabullenin. Evliliğiniz zarar görmüyorsa kardeşini gidip görsün, sonuçta 1.derece yakını..
Kardes içinde abi çok yakın ama o neden gelmiyor

Bi dönem eltimle benim aramda da kırgınlık oldu ama eşlerimiz eskisi gibi birbirleriyle iletişimlerine devam ettiler, aramızdaki soğukluğu görmezden geldiler sanki hiç böyle bişey yaşanmamış gibi.. bende o dönem sinir oluyodum niye birbirinize hesap sormuyosunuz diye 😅 ama sanırım doğrusu da bu yaa çünkü biz sonradan arayı düzelttik eğer eşlerde araya girseydi küslük aileler arasına girmiş olacaktı sonrasında toparlamak daha zor olacaktı

Bi dönem eltimle benim aramda da kırgınlık oldu ama eşlerimiz eskisi gibi birbirleriyle iletişimlerine devam ettiler, aramızdaki soğukluğu görmezden geldiler sanki hiç böyle bişey yaşanmamış gibi.. bende o dönem sinir oluyodum niye birbirinize hesap sormuyosunuz diye 😅 ama sanırım doğrusu da bu yaa çünkü biz sonradan arayı düzelttik eğer eşlerde araya girseydi küslük aileler arasına girmiş olacaktı sonrasında toparlamak daha zor olacaktı
Kardeşi bize gelip gitse bu da gitsin derim ama

Haklisiniz. Durduk yere ama cidden durduk yere bana buz olan bi ortamda asla yüzüme dahi bakmayan kardeşi ve eşinden bahsediyorum. Yüzüme bi şey söylemediler ama cocuk cocuk laf soktular bana durumlardan sonra bakmamaya basladim. Ben zaten bu saatten sonra biaraya gelmeyi düşünmüyorum ama es konusunda kararsız kaldim
Size laf soktular diye kardeşine gitmemesini mi istiyorsun eşinin doğru mu anladım kusura bakma ama ana ve babadan bir farkı yok kardeşlerin de

Size laf soktular diye kardeşine gitmemesini mi istiyorsun eşinin doğru mu anladım kusura bakma ama ana ve babadan bir farkı yok kardeşlerin de
Kardes diye eşine saygısızlık yapılmasına nasıl normal karşılanır ki? Ayrıca benim eşim büyük o neden gelmiyor ha o gelsin eşim gitsin o zaman tamam Derim ama karsi taraf ben haklı olmama rağmen beni sabote edip abisinin evine gelmiyorsa benimki neden gitsin

Kardes diye eşine saygısızlık yapılmasına nasıl normal karşılanır ki? Ayrıca benim eşim büyük o neden gelmiyor ha o gelsin eşim gitsin o zaman tamam Derim ama karsi taraf ben haklı olmama rağmen beni sabote edip abisinin evine gelmiyorsa benimki neden gitsin
Senin kardeşin kocana laf sokup surat assa sen gitmez ve görüşmezmisin kardeşinle? Seni görüşmeye zorlamıyor ise geri kalanı kendi kararıdır yani demekki o kadar önemsemiyor bu durumu

Eşimin teyzesi ile görüşmüyorum, eşimin de görüşmesini istemiyorum. Ağır hakaretleri oldu. Bu nedenle onu sildim. Ağır hareketleri kaldıramam. Sonrasında özür vs hiçbiri olmadı. Bende sildim. Bunun özürü yok zaten. Ölüm kalım vs olmadıktan sonra görüşmem görüştürmem.

Ama sebep yokken surat asma gibi şeyleri yazmışsınız. Bunlar eşinizin görüşmemesi gereken bir durum değil bence. Ki kardeşler. Oturulup konuşulsa çözülür. Muhtemelen biri aranızı bozmuş olabilir. Laf getirme çarpıtma vs gibi

Back
X