- Emoji Skoru
- 854
- Puanlar
- 123
Teşekkür ederimNickinin insanısın bravo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimNickinin insanısın bravo
Düşünsenize evime gelecek diye o yemek telasinin içinde gidip ona cicek aldım masada servisinin üstüne cicek koydum vs yani bu inceliği biri bana yapsa inanın bi hafta yüzümde bi aptalca gülümsemeyle gezerdim benim aldığım dönüşe bakınSıkma canını, çoğu zaman verdiğimiz değeri alamıyoruz, bu da onların ayıbı olsun :)
Valla ben anlamıyorum. Eşimin kardeşi herhangi olay yokken laf sokmalı paylaşım yapsa neden üzerime alınayım? Siz neden üzerimize alındınız, isminiz mi vardı, nedir yani cidden çözemediğim bir durum.Evet malesef durduk yere. Zaten canımı sikanda bu .Normalde esjm bile abartiyosun derdi ama bu Sefer o da çok farkında
Bana paylaşım yapıldığından emin olmasam üstüme alınmam heralde .Ayrıca durumlarına bakmayı bırakınca da ' bak durumlara bakmıyor haset vs şeyler yazılınca ne kadar haklı olduğumu anladımValla ben anlamıyorum. Eşimin kardeşi herhangi olay yokken laf sokmalı paylaşım yapsa neden üzerime alınayım? Siz neden üzerimize alındınız, isminiz mi vardı, nedir yani cidden çözemediğim bir durum.
Bu eltiyle ilgili dolaylı yoldan kaç konunuz oldu. Zaten anne babayla görüşmüyorsunuz, elti de çok lazım değilmiş size. Eşiniz de çok samimi olma derdinde değil, tüm ailesine sizden sebep tamamen sırt dönemeyeceğime göre arada sırada olan,olacak şeyleri de kafaya takmayın diyeceğim ama işiniz takmak gibi duruyor.
Tebrikler haklısınız.Bana paylaşım yapıldığından emin olmasam üstüme alınmam heralde .Ayrıca durumlarına bakmayı bırakınca da ' bak durumlara bakmıyor haset vs şeyler yazılınca ne kadar haklı olduğumu anladım
Kim ne diyecek ki zaten kv nin gözdesi o .Düşünün bu kadarını yapan bi insanın evine burda bana takıntılı diyen hangi kadın kocasını gönderirYok artik
Dupeduz saygisizlik
Sizi resmen yok sayiyor
E ortamdaki kimse demiyor mu Xe cay yok mu? Falan diye
Bende soguklar derken merhaba merhabasiniz sandim
Ilgincmis cidden
Bu konu da haklısınız. Bunu elti değil başkasıyla yaşasam gene üzülürüm benim bu konuda üzüldüğüm şey gördüğüm haksız muamele.Tebrikler haklısınız.
İşiniz gücünüz de onlar olmuş.
Bu kafadan çıkın diyorum.
Tek başınıza olmuyorsa, bu takıntılı hal için destek alın.
Elti kim ki bu kadar gündeminiz oluyor?
Eşiniz zaten keyfe keder oraya gidip gelmiyor, onlarda her an eşinizi görme derdinde değildir. Öyle olursa böyle olur diye ömür mü geçer?
Ortada bir saygısızlık yok gibi sadece anlaşamamazlık var.Eşiniz bu yüzden neden gitmesin daha gitmemiş de ihtimal üzerine konuşuyorsunuz bilemedim egonuzu bir kenara bırakın bence.Eşiniz size saygısızlık yapılmasına izin vermiyorsa gerisi önemli değil.İyi akşamlar kızlar. Eşiniz size saygısızlık yapan sizi umursamayan bi aile üyesine gitse ne tepki verirsiniz? Anne babadan bahsetmiyorum. Ne yaşanırsa yaşansın anne babaya gitmek zorunda diye düşünüyorum. Ama geride kalan size kaile almayan birilerinin evine gitmesi doğru mu?
Tamam da kimse esinizi davet etmemis kiKim ne diyecek ki zaten kv nin gözdesi o .Düşünün bu kadarını yapan bi insanın evine burda bana takıntılı diyen hangi kadın kocasını gönderir
İmalı şekilde laf sokuyor mesela ha yüzüme demiş ha ordan burdan ne fatkederOrtada bir saygısızlık yok gibi sadece anlaşamamazlık var.Eşiniz bu yüzden neden gitmesin daha gitmemiş de ihtimal üzerine konuşuyorsunuz bilemedim egonuzu bir kenara bırakın bence.Eşiniz size saygısızlık yapılmasına izin vermiyorsa gerisi önemli değil.
Erkek kardeşi mi imalı laf sokuyor.Erkekler kolay kolay bu tarz şeylere girmez aranızda ne oldu?Mesela imalı olarak ne diyorİmalı şekilde laf sokuyor mesela ha yüzüme demiş ha ordan burdan ne fatkeder
Ayrica bu ego değil bi ortamda insan nefret dahi etse abisinin hatırla selam verir .Ben kp den bile daha yeni evliykrn ne sözler duydum ona rağmen nerde görsem guler yüzümü eksik etmedim o zaman karşıdaki insanlar da abilerinin hatrina bi selam verme nezaretinde bulunacakOrtada bir saygısızlık yok gibi sadece anlaşamamazlık var.Eşiniz bu yüzden neden gitmesin daha gitmemiş de ihtimal üzerine konuşuyorsunuz bilemedim egonuzu bir kenara bırakın bence.Eşiniz size saygısızlık yapılmasına izin vermiyorsa gerisi önemli değil.
Tam hatırlamıyorum yalan soylemeyeyim şu tarz bi şeydi sanırım işte kirmizi çizgimi aslanlara yapmam dediğim şeyleri yaparım vs ne kadar çirkin demiErkek kardeşi mi imalı laf sokuyor.Erkekler kolay kolay bu tarz şeylere girmez aranızda ne oldu?Mesela imalı olarak ne diyor
Bunlar durduk yere olacak şeyler değil neden durduk yere adam size cephe alsın anlamadım.Kimse kimseyi sevmek zorunda değil siz kendiniz görüşmeyebilirsiniz eşiniz de zorlamıyor.Ama bu yüzden de kardeşinden vazgeçmesini bekleyemezsiniz.Tam hatırlamıyorum yalan soylemeyeyim şu tarz bi şeydi sanırım işte kirmizi çizgimi aslanlara yapmam dediğim şeyleri yaparım vs ne kadar çirkin demi
Ortada hiç hır gür kavga gürültü olmasa bile eltidir laf sokar tavır alır şaşırmam. Kocasının o toplara girmesi garip geldi. Sizin onlara karşı hiç yanlışınızın olmadığından emin misiniz? Bir de bunun size paylaşıldığından nasıl emin oldunuzTam hatırlamıyorum yalan soylemeyeyim şu tarz bi şeydi sanırım işte kirmizi çizgimi aslanlara yapmam dediğim şeyleri yaparım vs ne kadar çirkin demi
Durduk yere yazdım daha önce.Cunku kızla daha samimi bile olmadık yani yukarıdada yazdım daha düğün de bile gelin odasına yanında gidince çok kalabalık falan oldu vs dedi.Bana hep soguktu hiç bi tartışma bile olmadıBunlar durduk yere olacak şeyler değil neden durduk yere adam size cephe alsın anlamadım.Kimse kimseyi sevmek zorunda değil siz kendiniz görüşmeyebilirsiniz eşiniz de zorlamıyor.Ama bu yüzden de kardeşinden vazgeçmesini bekleyemezsiniz.
Hiçbir şey anlamadım, ne demek istiyor?Tam hatırlamıyorum yalan soylemeyeyim şu tarz bi şeydi sanırım işte kirmizi çizgimi aslanlara yapmam dediğim şeyleri yaparım vs ne kadar çirkin demi