• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitmesi caninizi sikar mi

Durduk yere yazdım daha önce.Cunku kızla daha samimi bile olmadık yani yukarıdada yazdım daha düğün de bile gelin odasına yanında gidince çok kalabalık falan oldu vs dedi.Bana hep soguktu hiç bi tartışma bile olmadı
E durduk yereyse size olduğunun kanıtı ne

Ortada hiç hır gür kavga gürültü olmasa bile eltidir laf sokar tavır alır şaşırmam. Kocasının o toplara girmesi garip geldi. Sizin onlara karşı hiç yanlışınızın olmadığından emin misiniz? Bir de bunun size paylaşıldığından nasıl emin oldunuz
Evt eminim çünkü biz hiç samimi olmadık eltimle hep ben adım attı havada kaldı yani aramızda ufacık bi tartsima vs olmadan geri çekti kendini yukaridada yazdım mesela ne olmuş olabilir ki bi ortamda herkesin önüne servis koymuş benim önümü boş geçti mesela bu çok ileri düzey bi tepki ne olmuş olabilir dedim

Evt eminim çünkü biz hiç samimi olmadık eltimle hep ben adım attı havada kaldı yani aramızda ufacık bi tartsima vs olmadan geri çekti kendini yukaridada yazdım mesela ne olmuş olabilir ki bi ortamda herkesin önüne servis koymuş benim önümü boş geçti mesela bu çok ileri düzey bi tepki ne olmuş olabilir dedim
Asldkfkfl anlatamıyorum galiba. Belki başka biri için paylaştı. Samimi olmadınız sizi yok saydı diye neden bunu paylaşsın

Dogru degil. Eşiniz genel olarak ezik bir tip midir kendisine yapilan saygisizliklari da boyle gormezden gelir mi? Eger kendine yapilsa gormezden gelmeyecegi davranislar size yapildiginda o kisiyle hala gorusebiliyorsa sizi sevmiyordur. Insan dogasi gercegi bu yani cok sevdigimiz birini inciten insani sevmek kolay bir sey değil ozellikle bu eş ise.
Eşim ablasiyla bile aylarca konusmadi gorusmedi. (Bi kere olan bir durum degil devamli oluyordu saygisizliklari ufak ufak) Ablasi bu yani gorusmemelerini ben istemedim sonradan gorusuldu ayni ortamda mecbur bulunuldu filan ama aralari cokta sicak degil zamanla eşimin de içi sogudu ister istemez.
Ezik değil de hep arayı bulmaya çalıştı ama olmadı

Siz görüşmezsiniz ki yazdığınız konuya bakarak sizi götürmek yada aynı ortama sokmak gibi bir çabası da yok eşinizin. Bu durumda karışamazsınız bence. Sizin bir bağınız olmayabilir ama eşinizin kardeşi neticede. Siz olsanız aynı durumda eşiniz müsaade etmese yada bunun gibi bir şey düşünse kardeşinizden vazgeçer misiniz?
Kardeşiniz eşinizi yok saysa siz kardeşinizle bu davranışına rağmen görüşür musunuz ortada sebep yokken hem de. Ben eşime saygı göstermeyen kimseyle görüşmem.

Asldkfkfl anlatamıyorum galiba. Belki başka biri için paylaştı. Samimi olmadınız sizi yok saydı diye neden bunu paylaşsın
Çünkü önceden kaynim selam falan verirdi konuşurdu sonra konuşmayı kesti durumlar vs paylaştı

Çok cins insanlar var inanırım, kocasını da doldurmuştur. Çok çiğ hareketler. Bence numaralarını silin bundan sonra muhatap olmayın. Eşiniz kardeşiyle görüşür tabi ama iftara falan davet edeceklerini sanmıyorum ailecek davet edilir çünkü. Davet ederlerse gitmezsiniz.

Durumdan atılan hiçbir lafı üzerime almam yaram yok çünkü kimseyi de gecenin bu saati kafaya takacak kadar önemsemem... mesafemi korur geçerim... eşimin ailesini genel olarak severim sevmediklerimle denk gelmedikçe görüşmem... eşime karışmam gidebilir görüşebilir ama bana ve kızlarımıza karıştırmam...

Çok cins insanlar var inanırım, kocasını da doldurmuştur. Çok çiğ hareketler. Bence numaralarını silin bundan sonra muhatap olmayın. Eşiniz kardeşiyle görüşür tabi ama iftara falan davet edeceklerini sanmıyorum ailecek davet edilir çünkü. Davet ederlerse gitmezsiniz.
Bunlar bana nispet eder mesela kv konusmuyoduk aradı eşimi davet etti r beni etsene beni arasana eşim x l neden aramadın deyince a ben zaten senin telefonu o açar sandım ondan seni aradım dedi.Burda bana takıntılı diyorlar ama ben neyi ne amaçlar yaptıklarını biliyorum

Çünkü önceden kaynim selam falan verirdi konuşurdu sonra konuşmayı kesti durumlar vs paylaştı
Ya üff hiçbir deliliniz kanıtınız yok. Kurmuşsunuz da kurmuşsunuz. Yani sizi bile paylaşsalar hiiç üstünüze alınmayıp kafanıza takmasanız onlara en iyi cevabı vermiş olurdunuz? Belki de bu takıntılı kuruntulu hallerinizden onlarada gına gelmiştir de muhatap olmamayı seçmişlerdir.

Ya üff hiçbir deliliniz kanıtınız yok. Kurmuşsunuz da kurmuşsunuz. Yani sizi bile paylaşsalar hiiç üstünüze alınmayıp kafanıza takmasanız onlara en iyi cevabı vermiş olurdunuz? Belki de bu takıntılı kuruntulu hallerinizden onlarada gına gelmiştir de muhatap olmamayı seçmişlerdir.
İnanın etrafımda ki herkes benim onlara karşı sürekli iyi yapıcı olduğumu hata fazlasıyla yapıcı olduğumu ama karşılığını alamadığımı söyler yani bu benim görüşüm değil benden gına edecekleri durum yok

Yüzüme söyleyemeyip durumdan laf sokan insanı zerre ciddiye almam tam tersi hoşuma gider totosu bu kadarını yiyor demek ki die .

İyi akşamlar kızlar. Eşiniz size saygısızlık yapan sizi umursamayan bi aile üyesine gitse ne tepki verirsiniz? Anne babadan bahsetmiyorum. Ne yaşanırsa yaşansın anne babaya gitmek zorunda diye düşünüyorum. Ama geride kalan size kaile almayan birilerinin evine gitmesi doğru mu?
Bana yapılan eşime göre saygısızlık değil demek ki.

Bunu ben de düşündüm eşimle kardeşim bi sıkıntı yasasa ben gene evine giderdim ama eşime saygısızlık yapmaz kardeşim.Karsi tarafta o zaman o benim abim görüşeyim evine gideyim diyecek o zaman .Yani karşı taraf ciddi anlamda ben suçsuz olmama rağmen sırf esi icin abisinin evine gelmiyorsa ve benim eşim Benim.hakli olduğumu bilmesine rağmen evine giderse bana yapılan saygısızlığa rağmen bu beni çok üzer. Bencillik mi kibir mi bilmiyorum ama çok incinirim
O zaman aranızda bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir veya sizin söylediğiniz bir söz varsa kulaklarına gitmiş olabilir hatta söylemediğiniz bir söz dahi siz söylemişsiniz gibi kulaklarına gitmiş olabilir, herşey olabilir yani ama sebepsiz olduğunu düşünmüyorum nedenini siz bilemiyor olabilir misiniz?

Daha önemli bir konu var bence eşinizi davet edip sizi etmemeleri. Benim eşim benim davet edilmedigim yere gitmez can ciğer bile olsak , 1 kere tepki koyuldu mu birdaha cüret edemiyorlar bu tavırlara. Önünüzdeki sehpayi boş bıraktığında eşiniz kolunuzdan tutup sizi o ortamdan çıkarsaydı şu an bunları düşünüyor olmazdınız.

Sizi sonradan hatırlar gibi oldum cümlelerinizden ama üye profilinizi gizlemişsiniz.Ama ben yine de buldum konularınızı😂😂Öncelerde kv beni niye istemiyor sonra elti niye beni istemiyor şimdi kaynım bana laf sokuyor…İşte çocuğumu görmeye gelmiyorlar ben mi götürsemler..Şimdi de eşim iftara giderse…Eşiniz de sizin takıntılı olmanızdan şikayetçi zaten burada 2 aydır sürekli bu konuyu açtığınıza göre kim bilir adamın başını nasıl yiyorsunuz.Salın artık insanları.Kv eltini daha çok sevmiş seni sevememiş eltin de sevememiş yapacak bir şey yok sen de hayatına bak.

Kardeşiniz eşinizi yok saysa siz kardeşinizle bu davranışına rağmen görüşür musunuz ortada sebep yokken hem de. Ben eşime saygı göstermeyen kimseyle görüşmem.
Oda sizin tercihiniz ben kimseyi yargılamıyorum. Siz görüşmezsiniz ben görüşürüm. Eşimin kardeşleri ile aram açılsa bile ne haddime adama kardeşinle görüşme diyeyim ya? Bu bana aykırı bişey. Ben ailemden geçmem eşimden de böyle bişey beklemem.

Back
X