gitmek zorunda miyim?

dilara23

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
270
14
118
İstanbul
Kizlar esimin bi yakin akrabasi bizi yemege cagiriyor. Fakat evleri buz gibi ve oturdugumuz odada herhangi birsey yakmiyor. Bikac kez yakacagini umarak gittim ancak her seferinde yakmadi. Ben bu akrabamiza birsey soylemek istemiyorum esim de hic birsey söylemiyor. Bu aksam yine cagirdi ben gitmek istemiyorum. Esim de gitmem icin zorluyor. Bu arada hamileyim. Esime gitmeyecegimi soyledim ama bu sefer aaramizda hep sorun olacak. Goze alip iyice giyinip gitmeli miyim sizce?

Mart ayındayız nerde oturuyosunuz ki bu kadar soğuk? Üstünü kalın giy git ne olacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hem hamilesin hem soğuk odada oturacaksın...
hasta olursan kim bakacak san ki gideceğiniz yerde sizin için tenezzül edilip de bir elektrik sobası bile yanmıyo ben birşey anlamadım. madem öyle soğuk eve neden misafir çağrılıyor ki
bence gitme hasta olursan iyileşmen çok zor olur Allah korusun...

Mart ayındayız nerde oturuyosunuz ki bu kadar soğuk? Üstünü kalın giy git ne olacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İstanbul'da oturuyorum. Siz baska bir yerde oturuyorsunuz sanirim su anki hava hakkinda boyle yorum yaptiginiza gore

sıkı sıkı giyin git kısa oturalım de rahatsızım de bir şey olmaz Allah yardımcın olsun

Iste bende birkac kez belki yakar misafir cagiriyor sonuçta diye gittim ama hic yakmadi. Durumları pek musait degil . Fazla usumuyorlar da sanirim ama ben usuyorum

Bu kadar büyütmeyin yahu o kadar da aşırı bir soğuk yok kalın giyinirsiniz biraz , çay içer kalkarsınız herkesin gönlü olsun maksat

istemiyorsanız da gitmeyin zorla değil ya

Buyuk ihtimal oyle yapacagim. Yemekten sonra hamilelik yorgunlugu vs deyip hemen kalkmayi düşünüyorum

iki çorap giy montunla otur üstüne şal al. ne yapacaksın belki durumlarında yok idare et çocuk olunca hiç gidemezsın zaten o zaman eşinde ses etmez

Iste bende birkac kez belki yakar misafir cagiriyor sonuçta diye gittim ama hic yakmadi. Durumları pek musait degil . Fazla usumuyorlar da sanirim ama ben usuyorum

canım herkes aynı olmazki.. birde hamilesin dikkat etmelisin. ben hamileyken şu andaki halimden kat be kat fazla üşüyordum halbuki daha sıcak olmam lazımmış :) bence eşine söyle yakın bir akrabaysa o söylesin nolacakki 2-3 saatliğine yansın yani elektrikli bir soba çok fzla maliyet olmaz ya

Bu kadar büyütmeyin yahu o kadar da aşırı bir soğuk yok kalın giyinirsiniz biraz , çay içer kalkarsınız herkesin gönlü olsun maksat

istemiyorsanız da gitmeyin zorla değil ya

Canim ben cok usuyorum. Hamileliginde etkisi olabilir bilmiyorum ama bu havada hic bisey yakmadan durmak beni zorluyor o sebeple actim konuyu yoksa cok takacak kisi degilim bunlari. Bende cok bolluk icinde yetismedim yoksa

Bencede bir sorun değil bu.Hele ki eşinle aranı bozacak kadar hiç değil.KAlın giyin,ayağına 2 kat çorap giy git.Büyütülecek birşey yok.Yani ben olsam söylerim zaten çok soğuk ev diye,akrabaymış sonuçta.

Canim ben cok usuyorum. Hamileliginde etkisi olabilir bilmiyorum ama bu havada hic bisey yakmadan durmak beni zorluyor o sebeple actim konuyu yoksa cok takacak kisi degilim bunlari. Bende cok bolluk icinde yetismedim yoksa

eşiniz niye ısrarcı peki bu kadar :44: müsait değiliz deseydiniz madem zorla götürecek değil ya hamileyim rahatsızım dersiniz o zaman

Kesinlikle soyleemz. Durumlari yok napsin diyor. 5 cocuk durumlari da yok. Allah onlara da yardimci olsun
Cocuklar da ufak ufak. Neyse ben icime iclik ayagima patik filan kat kat giyinip gidicem sanirim

eşiniz niye ısrarcı peki bu kadar :44: müsait değiliz deseydiniz madem zorla götürecek değil ya hamileyim rahatsızım dersiniz o zaman

Baya yakın akraba. Zamanında esimi cok gozetmisler. Kirmak istemiyor. Ben gitmesem onlar icin cok sorun olmaz ama esim gitmemi istiyor

Baya yakın akraba. Zamanında esimi cok gozetmisler. Kirmak istemiyor. Ben gitmesem onlar icin cok sorun olmaz ama esim gitmemi istiyor

hımm o zaman bu seferlik gidin kısa oturun kadına da dersiniz ben hamilelikten dolayı çok üşüyorum rahatsızlanıyorum falan diye eşinizinde öncelikli düşüneceği sizin sağlığınız olmalı

O soğukta çocuklar bile durabiliyorsa sizde 2-3 saatliğine durabilirsiniz sanırım.
hem bu sene kış yaşanmadı bile.o yüzden abartı soğuk olduğunu düşünmüyorum.
ama siz fazla üşüyorsanız biraz kalın giyinip gidebilirsiniz,bu sebepten gitmesseniz ayıp olur biraz.

az sıkı giyinin. gidince çantanızdan kalın bi çorap ya da ev patiği felan çıkarın.
belki ozaman üşüdüğün onun dikkatii çeker. dizlerinize de şal örtün hatta

Kesinlikle soyleemz. Durumlari yok napsin diyor. 5 cocuk durumlari da yok. Allah onlara da yardimci olsun
Cocuklar da ufak ufak. Neyse ben icime iclik ayagima patik filan kat kat giyinip gidicem sanirim

dediğin gibiyse çok zor canım ama o çocuklar hasta olmuyor mu soğuk evde burdaki arkadaşların dediği gibi montunu falanda çıkarma Allah yardımcıları olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…