konuyu okuyunca sıcaktan hoşlanmayan yaşlı insanlar olabilir diye düşünmüştüm ama sonraki yorumlarda küçük çocukları olduğunu okuyunca çok da soğuk bir ev olmadığını düşünüyorum.siz fazla üşüyorsunuz sanki.biraz kalın giyinin,daha kısa oturun.incelik yapıp yemeğe davet etmişler ve belli ki eşin çok değer veriyor
ya da şöyle yapın bu defa size davet edin,havalar ısınınca da siz gidersiniz.biraz da çocuklar sizin evde ısınsın
Biz de davet ediyoruz zaten ama ben calistigim icin onlar kadar sık cagiramiyorum.
evleri gercekten soguk oluyor yani lafim size deil ama sanki ben cok citkirildim gibi algilanmak istemem. Hamileligin etkisi tabiki var hamile olmasam cok da takmam zaten uyum saglayan biriyim ama bebegimi de dusunuyorum. Hasta olsam ilac icemem. Yemek yiyemiyorum iyice gucten dustum zaten. Tamam bi aksam sogukta oturmakla hasta olmam ama insan yine de korkuyo dusunmeden edemiyo
Kizlar esimin bi yakin akrabasi bizi yemege cagiriyor. Fakat evleri buz gibi ve oturdugumuz odada herhangi birsey yakmiyor. Bikac kez yakacagini umarak gittim ancak her seferinde yakmadi. Ben bu akrabamiza birsey soylemek istemiyorum esim de hic birsey söylemiyor. Bu aksam yine cagirdi ben gitmek istemiyorum. Esim de gitmem icin zorluyor. Bu arada hamileyim. Esime gitmeyecegimi soyledim ama bu sefer aaramizda hep sorun olacak. Goze alip iyice giyinip gitmeli miyim sizce?
Kizlar esimin bi yakin akrabasi bizi yemege cagiriyor. Fakat evleri buz gibi ve oturdugumuz odada herhangi birsey yakmiyor. Bikac kez yakacagini umarak gittim ancak her seferinde yakmadi. Ben bu akrabamiza birsey soylemek istemiyorum esim de hic birsey söylemiyor. Bu aksam yine cagirdi ben gitmek istemiyorum. Esim de gitmem icin zorluyor. Bu arada hamileyim. Esime gitmeyecegimi soyledim ama bu sefer aaramizda hep sorun olacak. Goze alip iyice giyinip gitmeli miyim sizce?
Boyle bir konuya bu sekilde cavaplar almak.. bazen insan düşünüyor gercekten tartisma yaratmak icin yazanlar var ilginc
Biz de davet ediyoruz zaten ama ben calistigim icin onlar kadar sık cagiramiyorum.
evleri gercekten soguk oluyor yani lafim size deil ama sanki ben cok citkirildim gibi algilanmak istemem. Hamileligin etkisi tabiki var hamile olmasam cok da takmam zaten uyum saglayan biriyim ama bebegimi de dusunuyorum. Hasta olsam ilac icemem. Yemek yiyemiyorum iyice gucten dustum zaten. Tamam bi aksam sogukta oturmakla hasta olmam ama insan yine de korkuyo dusunmeden edemiyo
Biz niye tartışmak isteyelim ki? Daha doğrusu tartışma yaratacak cevaplar vermedik. Ne düşünüyorsak onu söyledik.
Boyle bir konuya bu sekilde cavaplar almak.. bazen insan düşünüyor gercekten tartisma yaratmak icin yazanlar var ilginc
bir akşam soğukta oturmayla hasta olmam deme olursun. ben arkadaşımın eşine gittim hastalandım. kv evi sobalı. oraya gittim hastalandım. her iki evde 2-3 kadar oturduk şifayı kaptım
bazı insanların bünyesi zayıf. sanırım ben öyleyim. bildiğin titredim. hırka fln istedim ama nafile
kelimesi kelimesine katılıyorum sana
Bu insanlar kendileri üşümüyor mu?
cimriliklerinden mi yakmıyorlar nedeni ne yani?
çıtkırıldımlık değil bu bazı insanlar çok üşür,siz de öyle olabilirsiniz.mesela benim komşum yazın bile üşür.hep kalın çorap ve hırkayla dolaşır evin içinde
Bu insanlar kendileri üşümüyor mu?
cimriliklerinden mi yakmıyorlar nedeni ne yani?
Üslup var uslup var hanimefendi.
Nerden ve nasıl baktığınıza bağlı.
Maddi durumu olmayan ve ısınma ihtiyacını gideremeyen bir insan sizi akşam yemeğine cağırıyor ve siz "gitmek zorunda mıyım" diyorsanız biz de neyi uygun gördüysek cevap yazıyoruz. Kimse size hakaret etmemiş, küfür etmemiş, konu dışı mesaj yazmamış... bu kadar hassas olmayın.
Hoşçakalın.
canım hayırlı doğumlar diliyorum sana..
gerçekten hele bazıları var ki her yerde her konuya muhalefet,
bir de dik dik konuşuyorya Allahım sanırsın KKnın genel müdürü
ama sen takılma çünkü arkadaş çok boş herlde her türlü konuda her yerde her an
her şeye muhalefet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?