Canım bu aile zor durumda gercekten. Senin dedigin gibiler de var cevremde onlari zaten hic tinlamam bile gitmem derim gitmem ki esim de o konularda iyi ayirt eder o da israr etmez o tip kisilere. Sen de bosver hic takma
Canim bu sefer degil ama sonrakine edicem. Uzulmeni istemem . Maddi durumlari iyi degil ama cok da magdur degiller. Sadece insan cocuklara uzuluyor dedigin gibi. Yoksa ev haniminin oncelikleri biraz farkli.ellerine gecen parayi farkli bi sekilde degerlendirmek icin kendini baya bi kismis durumda
üstteki 2 cümle birbirine ters düşmüyor mu:26:
Evet dusuyor. Ben bu ailenin dusmaniyim. Aileyi kotulemek icin burda zirvaliyorum.
ya Allah askina acik bulmak icin yorum yazmayin. Bunu yazip ne kazandiniz egonuzu mu tatmin ettiniz. Sabahtan beri seviyeli bi sekilde cevap vermeye calisiyorum durumu anlatmaya çalışıyorum. Ne bekleniyor anlamadim
Kizlar esimin bi yakin akrabasi bizi yemege cagiriyor. Fakat evleri buz gibi ve oturdugumuz odada herhangi birsey yakmiyor. Bikac kez yakacagini umarak gittim ancak her seferinde yakmadi. Ben bu akrabamiza birsey soylemek istemiyorum esim de hic birsey söylemiyor. Bu aksam yine cagirdi ben gitmek istemiyorum. Esim de gitmem icin zorluyor. Bu arada hamileyim. Esime gitmeyecegimi soyledim ama bu sefer aaramizda hep sorun olacak. Goze alip iyice giyinip gitmeli miyim sizce?
Kizlar esimin bi yakin akrabasi bizi yemege cagiriyor. Fakat evleri buz gibi ve oturdugumuz odada herhangi birsey yakmiyor. Bikac kez yakacagini umarak gittim ancak her seferinde yakmadi. Ben bu akrabamiza birsey soylemek istemiyorum esim de hic birsey söylemiyor. Bu aksam yine cagirdi ben gitmek istemiyorum. Esim de gitmem icin zorluyor. Bu arada hamileyim. Esime gitmeyecegimi soyledim ama bu sefer aaramizda hep sorun olacak. Goze alip iyice giyinip gitmeli miyim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?