• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitmek...

Ben bosverdim ki zaten onu.. bı kaç şey oldu buraya yazıp zihnimdekini yazılı hale getirmek istemiyorum.. o yüzden diyorum alcaldi diye.. ben meğer koca bı yalanın kalbinde yasiyormusum.. ailecek oğlumla gelecegimizi hayal ederken o bekarlık düşlerindeymiş.. yazık.. kendime üzülüyorum böyle biri için kendimi üzdüm heba ettim..
Başka biri mi varmış
Senin toparlanmana çok sevindim

Başka biri değil. Başka birileri varmış. Telefondan iletisime henüz gecilmemis ama hazırda bekleyen..

Başka biri değil. Başka birileri varmış. Telefondan iletisime henüz gecilmemis ama hazırda bekleyen..
Yuh adi.........
Nasıl farkettin . Allah yardımcın olsun, sabrını arttırsın canım, iyiki gördün , daha rahat soğursun şimdi
Sen çok iyi bir insansın burdan tanıdığım kadarıyla, zaten seni haketmiyor, iyiki gerçek yüzünü görmüşsün

Eylül hep aklımdaydın hep..bu konunu farketmedim.kacirmisim.
Nasılsın iyisindir inşallah....

Sonradan açtığı face instagram hesaplarındaki kadınlardan. Ben bı kez baktım şimdiye dek. O da önüne çıktı resmen. Arkasından ahlaksız dediği bütün kadınlar ekli..

belliydi böyle olacağı. bir adam birden bire bu kadar zorlu bir kararı nasıl hemen verir. varmış beyninde bi sürü şey.. yazıklar olsun ya oğlundan utansın.. seni hiiiiiiiiç haketmemiş bu adam zaten. sen çok büyük bi zarardan dönmüşsün.
geçecek bunlarda geçecek. biraz sancılı olacak ama emin ol onun gerçek yüzünü gördükçe daha rahat geçecek:sinirli::sinirli:

Mşallah size güçlü kadınsınız vesselam :9:

Back
X