Gitmek

siyahvemavi

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
510
222
303
Gitmeyi, ortadan kaybolmayı düşündünüz mü hiç? Gidip de pişman oldunuz mu ?

Olmayacak birini seviyorum, 3 ay hoşlandığım ama kafamdan sildiğim kişinin arkadaşından hoşlanıyorum. Vazgeçmeliyim biliyorum şimdi gitmeyi tercih ettim her şeyden herkesten. face hesabımı kapattım. Bir yanım yanlış diyor bir yanım da ise yangınlar var. Aklım karman çorman ama gitmeyi tercih ediyorum ben. Biliyorum yanlış kişiye bir şeyler besledim.

Bu hoşlanma durumlarından o iki kişinin de haberi var mı? Neden olmayacak olsun? Kimden kaçıyorsunuz? Kendinizden mi, eski hoşlaştığınızdan mı yoksa arkadaşından mı?

Yok valla hiç düşünmedim arkamda birakicagim insanlara haksızlık yapamam gitmekle düzelmez ki

Olabilir. Sonuçta diperiyle evlenmiş çocuk yapmış değilmişsiniz. Altı üstü hoşlanma yani.
Bu kadar terki diyar ettirecek kadar büyük bi aşkmı?
evet

Bu hoşlanma durumlarından o iki kişinin de haberi var mı? Neden olmayacak olsun? Kimden kaçıyorsunuz? Kendinizden mi, eski hoşlaştığınızdan mı yoksa arkadaşından mı?
Hoşlandığım kişiden kaçış benimkisi. diğeri umurumda dahi değil

Yok valla hiç düşünmedim arkamda birakicagim insanlara haksızlık yapamam gitmekle düzelmez ki

belkide

Gitmek için ilk adım facebook kapatmak mı? Ne çok anlam yükleniyor bu zımbırtıya.

paylaştıklarını görmemiş olurum uzak dururum en azından diye düşündüm. Telefondan zaten msj atsa smsim yok yazmam etmem aradığında da açmam.
Dünyanın öbür ucuna da gitseniz, beyniniz ve kalbiniz size eşlik edecek. Onların oturumunu da kapatamızsınız ya. Tek çözüm format atmak

Niye gidesin ki sevmek güzel, hele sevilince daha güzel...

Dünyanın öbür ucuna da gitseniz, beyniniz ve kalbiniz size eşlik edecek. Onların oturumunu da kapatamızsınız ya. Tek çözüm format atmak

göz görmeyince gönül katlanır demişler benimkisi de o hesap

Niye gidesin ki sevmek güzel, hele sevilince daha güzel...

arkadaşı hep aramızda olacaktı ve olmayacaktı böyle

göz görmeyince gönül katlanır demişler benimkisi de o hesap
Sadece gördüğün zaman aşkinin depresecegi bi adam için gidilir mi hiç! Bak önceki sevdiğini nasil unuttun bunu da Unutursun.boşverr... Ne o öyle gitmeler.sen önce kendini sev,kendine değer ver.

ilk hoşlandığınız kişinin ondan hoşlanmış olduğunuzdan haberi yoksa şuan arkadaşından hoşlanıyor olmanızın nesi kötüki.Eski sevgilimin arkadaşı demiyorsunuz, eski eşimin arkadaşı zaten demiyorsunuz.Neden bu kadar büyüttünüz? Adam evli değilde demişsiniz o zamanda bi gariplik yok.Sizde evli değilsiniz belliki. Sorun nedir tam olarak ben anlamadım.

Aileni,arkadaşlarını düşün.Bir erkek için bırakmaya değer mi??Aşık da değilmişsin zaten.

Gitmek, insanın başarabildiği en kolay görevdir. Asıl zor olan, kendine gelmektir. Otur oturduğun yerde, FB kapatmak gibi çocukça şeyler yapma. Dağ dağa küsmüş....

Gitmekle gidilmiyor ki, gitmekle gitmiş olamazsın; gönlun kalir, aklin kalir, anilarin kalir... der şair Süreya..
Yani bu durumda arkanizda birakacağiniz kisilere uzuntu vermekten baska hicbir sey yapmamis olursunuz diye dusunuyorum.

valla sen facebooku kapatsan da kimsenin umrunda değil inan bana. kimse aa filanca ortada görünmüyor nerede acaba demeyecek, herkes kendiyle meşgul çünkü. bende zamanında böyle kendimce tirplere giriyordum, baktım ki kimse ne varlığımla ne yokluğumla ilgili değil, ben kendimi mahrum ediyormuşum meğer, canı cehenneme dedim.

seni umursamayan insanı umursayarak onu degerli yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…