- 21 Temmuz 2015
- 510
- 222
- 303
- Konu Sahibi siyahvemavi
-
evetOlabilir. Sonuçta diperiyle evlenmiş çocuk yapmış değilmişsiniz. Altı üstü hoşlanma yani.
Bu kadar terki diyar ettirecek kadar büyük bi aşkmı?
Hoşlandığım kişiden kaçış benimkisi. diğeri umurumda dahi değilBu hoşlanma durumlarından o iki kişinin de haberi var mı? Neden olmayacak olsun? Kimden kaçıyorsunuz? Kendinizden mi, eski hoşlaştığınızdan mı yoksa arkadaşından mı?
Yok valla hiç düşünmedim arkamda birakicagim insanlara haksızlık yapamam gitmekle düzelmez ki
şuan hoşlandığım kişi evli değilEvli miydi
paylaştıklarını görmemiş olurum uzak dururum en azından diye düşündüm. Telefondan zaten msj atsa smsim yok yazmam etmem aradığında da açmam.Gitmek için ilk adım facebook kapatmak mı? Ne çok anlam yükleniyor bu zımbırtıya.
Dünyanın öbür ucuna da gitseniz, beyniniz ve kalbiniz size eşlik edecek. Onların oturumunu da kapatamızsınız ya. Tek çözüm format atmakpaylaştıklarını görmemiş olurum uzak dururum en azından diye düşündüm. Telefondan zaten msj atsa smsim yok yazmam etmem aradığında da açmam.
Niye gidesin ki sevmek güzel, hele sevilince daha güzel...Gitmeyi, ortadan kaybolmayı düşündünüz mü hiç? Gidip de pişman oldunuz mu ?
Olmayacak birini seviyorum, 3 ay hoşlandığım ama kafamdan sildiğim kişinin arkadaşından hoşlanıyorum. Vazgeçmeliyim biliyorum şimdi gitmeyi tercih ettim her şeyden herkesten. face hesabımı kapattım. Bir yanım yanlış diyor bir yanım da ise yangınlar var. Aklım karman çorman ama gitmeyi tercih ediyorum ben. Biliyorum yanlış kişiye bir şeyler besledim.
Dünyanın öbür ucuna da gitseniz, beyniniz ve kalbiniz size eşlik edecek. Onların oturumunu da kapatamızsınız ya. Tek çözüm format atmak
Niye gidesin ki sevmek güzel, hele sevilince daha güzel...
Sadece gördüğün zaman aşkinin depresecegi bi adam için gidilir mi hiç! Bak önceki sevdiğini nasil unuttun bunu da Unutursun.boşverr... Ne o öyle gitmeler.sen önce kendini sev,kendine değer ver.göz görmeyince gönül katlanır demişler benimkisi de o hesap
Muhtemelen bir ergen açmış konuyu. Yani kaçmanın yolu buysa bende hemen face insta falan kapatayım. :)Gitmek için ilk adım facebook kapatmak mı? Ne çok anlam yükleniyor bu zımbırtıya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?