- 15 Ağustos 2011
- 655
- 112
- 123
- Konu Sahibi Turunculamba
-
Ayni sey bnm de aklima gelmiyo degil otu copu bahane edip uzak mi kalmaya calisiyo acaba.aslinda kusme huyu hep vardi ama bu derece asla.aksine cok sevdi bni yollrima yazilar yazdi guller dosedi.ayrilalim deyince hungur hungur agladigi gunler biliyorum.o kadar dengesiz ki bazen iyi ama kotu oldugu anlar daha fazlaAnlattiginiz seyler klasik turk ailesi dertleri ama asil derdiniz kocanizin ''biseksuel'' olmasi yani bu konudaki supheleriniz bu basli basina bir sorun bence.. Ayrica kocanizin sizden sanki onu bunu bahane ederek kaciyor olmasi, bu adam zorla falan mi evlenmis sizle ben anlamadim?
Gidip naparim bilmiom.ama ondan uzaklasmaya o kadar ihtiyacim var ki.k.valide , bergamot su bu degil mesele.asil derdim bu tarz meselelerden insan karisina boyle kuser mi.aklim almiyo.ayni evde ayri odalarda yasioz .aklin aliyo muKal bence . Gidip ne yapacaksın ?
Parayı da vermeyi kabul etmişsiniz , çaya da bergamot atmayı unutmamak için çay ve bergamotu karıştırıp bi kavanoza koy .
Kayınvalideler hep aynı zaten , onu hiç sallama.
Ha bi de biseksüeldi di mi ? İşte bunu konuşmalısınız.
Diger meseleler devede kulak zaten de yani o meseleler bir ay kusecek kadar mi bunu belirtmek istedim.gidersem isin ciddiyetini anlar diorum.konusmuyoki benle yuzume bakmiyodiğer meseleler neysede biselsüel kocayla olmaz. Bu sorunun üstüne git.
O zaman gitme vaktiniz gelmiş. Elle tutulur hiç bir yanı kalmamış ilişkinizinDiger meseleler devede kulak zaten de yani o meseleler bir ay kusecek kadar mi bunu belirtmek istedim.gidersem isin ciddiyetini anlar diorum.konusmuyoki benle yuzume bakmiyo
Biseksuel oldugu kanisina nasil vardiniz siz?Diger meseleler devede kulak zaten de yani o meseleler bir ay kusecek kadar mi bunu belirtmek istedim.gidersem isin ciddiyetini anlar diorum.konusmuyoki benle yuzume bakmiyo
Gülüm biseksülel demek, her iki cinsten de hoşlanıyor demek.biseksuelde bebek kimden tupcuden mo
Bunu esini bi kenara çekip konus. Muhtemelen evide ihmal ediyordur boyle bi durum olsa bile bos buldugun bi vakit konus gece bile olsa nedenini anla nedir derdi bu adamin. Baktın ki olmuyor ayrılmayı düşünüyorsan bunu ona soyle uyar sana birazcik değer veriyorsa duzelir diye dusunuyorum. Ama onemli bulmuyorsa bulunduğu duruma aynen devam edecektirGidip naparim bilmiom.ama ondan uzaklasmaya o kadar ihtiyacim var ki.k.valide , bergamot su bu degil mesele.asil derdim bu tarz meselelerden insan karisina boyle kuser mi.aklim almiyo.ayni evde ayri odalarda yasioz .aklin aliyo mu(((
Onceki konularmdan bakar misin cnm.bu konuda buyuk suphem var ama dioktora gitmeden emin olamiyorum.ama suphem buyukBiseksuel oldugu kanisina nasil vardiniz siz?
Doktor buna nasıl cevap versin ki??Onceki konularmdan bakar misin cnm.bu konuda buyuk suphem var ama dioktora gitmeden emin olamiyorum.ama suphem buyuk
Bgun konusmayi denedim yuzume bile bakmiyo kiBunu esini bi kenara çekip konus. Muhtemelen evide ihmal ediyordur boyle bi durum olsa bile bos buldugun bi vakit konus gece bile olsa nedenini anla nedir derdi bu adamin. Baktın ki olmuyor ayrılmayı düşünüyorsan bunu ona soyle uyar sana birazcik değer veriyorsa duzelir diye dusunuyorum. Ama onemli bulmuyorsa bulunduğu duruma aynen devam edecektir
Bi fikrim yok.derdimi anlatcam nolcaksa olcakDoktor buna nasıl cevap versin ki??
Cnm bnm obur meseleler elbette bunun yaninda hic.ama iste neyse icimdeki doktum burayaBiseksuel olduğundan şüphe duyduğunuz bir kocanız var ve siz ota b*ka söylenmesinden şikayetcisiniz..asıl sorun ortada iken bunlara kafa yormak mantıklı mı sizce?
O şüphe ile onunla nasıl birlikte olabiliyorsunuz?
eve ggelmeler falan? Gelse bile sizinle ilgilenmemek? Konusmuyorsa uyarida bulun evliliginizin tehlikede oldugunu bilmeli gerci ayri yatıp bunun farkinda olmamak cok zor ama ne diim sanki seni ayrilmaya zorluyor bu adam. Cunku biseksuel degil olsaydi senden bebeginin olmasi cok zorduBgun konusmayi denedim yuzume bile bakmiyo kiolmaz gitmem dedi.evi ihmal etmek derken canim?
Amacı bence boşanma davasını sizin açmanız. Eşiniz biseksuel ve anladığım kadarıyla bu evliliği bitirme derdinde..Cnm bnm obur meseleler elbette bunun yaninda hic.ama iste neyse icimdeki doktum burayabi cikmazdayim benbunlar bir ay kusecek meseleer mi sence.amaci ne bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?