- 9 Haziran 2016
- 812
- 717
- 103
- 32
- Konu Sahibi Turunculamba
-
Eve gec gelmeler diyecektimeve ggelmeler falan? Gelse bile sizinle ilgilenmemek? Konusmuyorsa uyarida bulun evliliginizin tehlikede oldugunu bilmeli gerci ayri yatıp bunun farkinda olmamak cok zor ama ne diim sanki seni ayrilmaya zorluyor bu adam. Cunku biseksuel degil olsaydi senden bebeginin olmasi cok zordu
Biseksueller her iki cinsel ilgi duyarlar ve birlikte olurlar..yani bir kadından bebek sahibi olabilir tabiki deeve ggelmeler falan? Gelse bile sizinle ilgilenmemek? Konusmuyorsa uyarida bulun evliliginizin tehlikede oldugunu bilmeli gerci ayri yatıp bunun farkinda olmamak cok zor ama ne diim sanki seni ayrilmaya zorluyor bu adam. Cunku biseksuel degil olsaydi senden bebeginin olmasi cok zordu
Oglumuz var ama iki yasinda.onu da cok seviyo.beni gec ondan ayri kalamazki.Amacı bence boşanma davasını sizin açmanız. Eşiniz biseksuel ve anladığım kadarıyla bu evliliği bitirme derdinde..
O zaman ayağını denk alsın. Böyle giderse ayrılacağınızi söyleyin bakalım ne yapacakOglumuz var ama iki yasinda.onu da cok seviyo.beni gec ondan ayri kalamazki.
Eve geliyo ama benle ilgilenmiyo.en basiti kocalik yapmiyo.ayri yatiyo.eve ggelmeler falan? Gelse bile sizinle ilgilenmemek? Konusmuyorsa uyarida bulun evliliginizin tehlikede oldugunu bilmeli gerci ayri yatıp bunun farkinda olmamak cok zor ama ne diim sanki seni ayrilmaya zorluyor bu adam. Cunku biseksuel degil olsaydi senden bebeginin olmasi cok zordu
Oylemi ben farkli bsi düşünmüştüm :)) cidden ben anlamadm öyle oldugunu ama bu o zaman esinden ayri yatmasina engel bsi degil ben iliskye giremoyrlar sandimBiseksueller her iki cinsel ilgi duyarlar ve birlikte olurlar..yani bir kadından bebek sahibi olabilir tabiki de
Bgn dedim terapiste gitmion madem annene babana anlatcam seni de terk etcem dedim.siz cozersinuz artik dedim.o da eliyle kiskisladi git tehtit etme bni dedi.is ciddiye binince anlarsin dedim bende.ogluna cok duskun su an sut iciriyo meselaO zaman ayağını denk alsın. Böyle giderse ayrılacağınızi söyleyin bakalım ne yapacak
Aynen bunu bilmeli bu adam yaa. Ama farkinda olmali bence hem ayri yat kavga et sabrini deniyor gibi sonrada ayrilma ihtimali oldugunun farkında olmaO zaman ayağını denk alsın. Böyle giderse ayrılacağınızi söyleyin bakalım ne yapacak
Iliski oluyo da cok seyrek araliklarla.mesela bir ay hic yaklasmadi bana.galiba erkeklere daha ilgili.robotik adli konuma bak istersenOylemi ben farkli bsi düşünmüştüm :)) cidden ben anlamadm öyle oldugunu ama bu o zaman esinden ayri yatmasina engel bsi degil ben iliskye giremoyrlar sandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?