Gitmeli miyim yoksa ona mı yol vermeliyim???

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dilan79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

Dilan79

Ziyaretçi
Arkadaslar uzun zamandir takip ediyorum forumu ama yeni üye oldum sizlerle derdimi paylasmak icin. Nerden baslayacagimi tam olarak bilemiyorum aslinda...
Kisaca söyle söyliyim, esimle anlasamadigimiz bir konu var o gezme konusu. Bir anlasma yapmistik (bu yüzden 1 hafta ayri kaldik, arkadasinda kaldi onu evde istemedigimden dolayi) haftada 2 gün cikacakti (kahveye, arkadaslariyla bulusmaya vs.). Bir süre bu böyle iyi gitti, tam anlastik derken bazi stres ve üzüntülü dönemlerden dolayi esim gene zivanadan cikmaya basladi. Hep tamam tamam diyor ama ayni sekilde devam ediyor. Mesela bugün izin günü ve ben uyurken arkadasindan telefon gelmis yardima cagirmis (dükkan tasinacakmis). O sirada ben uyandim ve bagirdim cagirdim izin gününde bile rahat yok diye. Yarim saatte gidip gelicem diye söz verdi ve gelmedi tabiiki. Aradi sen carsiya gel gezelim diye. Ben eve gel kahvalti yapalim diye israr ettim. Ya niye falan diyip durdu. Eve geliyosun dedim, gelmiyorum dedi ve ikimizde pat diye kapattik. Ardindan biraz sakinlesmek istedim hemen yazmadim birsey. Biraz zaman gecti ve söyle yazdim:
Artik yaptigin terbiyesizlik cekemiycem daha fazla ne olursa olsun gidiyorum ben. Blöf yapiyorum saniyorsun ama yaniliyorsun, sen ev tutmadan dönmiycem. Simdi tercih ettiklerinle cok mutlu ol...
Cevap yok...
Simdi ben napiym sizce? Aslinda annemlere gidipde onlari telaslandirmak istemiyorum, ama yaptigini yutmakta istemiyorum... diyorumki valizini hazirlayip onun gitmesini istesem mi??? artik bir degil, iki degil, 3 degil... tamam tamam ve ayniiiiiii, biktimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kötükedihüso

Son düzenleyen: Moderatör:
sen gel gezelim dediğinde gitsen olurdu..
ceza olarak bana kahvaltı ısmarla bakalım desen, sakince oturup konuşsan daha iyi olurdu
ikinizde inatlaştınız..
öyle bir mesaj yazman iyi olmadı..
bana kalırsa sakın bir yere gitme eşinide gönderme
işler daha da kötüye gider..
eve gelsin sakinlikle konuş..

Haklisin bulgar ama okadar doldumki artik iyilikle anlatmak iyilikle yaklasmak gelmiyor icimden. Bunu kendisi düsünmesi lazim. Madem bu kadar arkadas ve gezme meraklisi ozaman evlenmeseymis. Sinir oluyorum neden hep be söylemek zorundayim neden hep ben onu kontrol etmek zorundayim. Evli bir insanin bunu düsünmesi cok mu zor! Dedim normallesir gene bekliyim ama bekle bekle ayni. 1 yuttum 2 yuttum bunu da yutmak istemiyorum, nasilsa birsey yapmiyor diye aynen devam edecek. Evet ben yanina girseydim tartismiycaktik belki ama o bana söz verdi gelicem diye ve benim kizgin oldugumu biliyordu, nasil bunlari kale almaz da carsiya gidip beni oradan arar??? Ayrica gitseydimde biraz gezicektik sonra o kendi yoluna ben kendi yoluma gene...
Offffffff cok bunaldimmmm

sen eve geliyosun deyip emir vermiş gibi olunca oda kızmış.
sende haklısın,oda kendi istediği olsun istemiş.
aslında büyük birşey yok,bazı insanlar evde duramaz gezgin sosyal olur.kimisi evden çıkmaz.
bence bir yere gitme,valizde hazırlama ona.otur evinde.
hadi yine acıdım da kaldım evde dersin.
eve gelip seni bulamayacağını sansın,seni evde bulunca sevinir
yalnız onun arkadaşında kalması falan sizin kopukluğunuz olduğunu gösteriyor.çok tufah,seni evde nasıl yalnız bırakabiliyor?.

Emdev ben yillardir okuldan dolayi yalniz yasadim bu yüzden kendimden ne kadar emin oldugumu ve kendime ne kadar güvendigimi biliyor. Ayrica ben onu israrla eve almayinca yapacak birseyi kalmamisti zaten. Aradi sordu tabii hep. Düsünsün evden uzak kalinca neler hissedecegini merak etmistim ki etkili de olmustu zaten ve 1kerelik birseydi. Ama simdi senin dedigin gibi davranirsam gene ayni devam edecek degisen birsey olmayacak. Ya da lütfen söyleyin bende mi bi tuhaflik var, bi erkegin ise gidip evde biraz vakit gecirip sonra da disariya cikmasi nomral mi??? Ben mi abartiyorum, ya da ailemden dolayi mi böyle düsünmeye basladim ben??? Mesela birlikteyiz diyelim tüm gün, aksama dogru cikiyor disariya, pat o sirada bir telefon ailemden biri, bakiyorlarki ben yalnizim evde ve direk evde durmak istemeyen bir kocaýa sahip acinacak halde bir evkadini moduna sokuluyorum gibi hissediyorum kendimi. Söyleyin bende mi tuhaflikkk???

yook sen tuhaflık yok canım ama senin eşin pek gezginmiş.bence o tuhaf.
çağırdıklarında bir yere gitmemesi lazım,senin yanında kalması lazım.
ya da aşkım gitmemde bi sakınca var mı,istemiyorsan yanında kalırım ve ya beraber gidelim demesi lazım.fazla başına buyruk geldi bana haklısın kızmakta canım ya.
evde kalabiliyorsan kalmaya devam et,ona valiz yap ozaman.madem devam edicekse aynı şeye,böyle yapmak istiyorsan sen bilirsin.

bence bir-iki eşyanzı alıp gidin annenize. işleri varmış biraz sizde kalacağız deyin. ama suratınız asık olmasın ki aileniz endişelenmesin. bir an kendimi yerinize koydum ben bu mesajdan sonra böyle yapardım herhalde..

canim sen esinle birlikte cok vakit gecirmek istiyosun, ama erkeklerde boyleler (genelde) iste.. evde cok uzun sure kalmaktan hoslanmazlar .. vs.. aslinda esinin bir sucu yok son olayda. arkadasi yardima cagirmis, o da gitmis.gayet normal bir olay. bence bu kadar da buyutulecek bir sey degil..evliliginizi bu gibi gereksiz seyler yuzunden yipratmayin bence. birak haftada bir iki gun arkadaslariyla vakit gecirsin..o seni kisitliyormu bilmiyorum. yani arkadaslarina gitme falan gibi..Allah daha buyuk dertler, sorunlar vermesin canim..uzmeyin kucucuk seyler icin birbirinizi..olan size oluyor..

Bildigim tek sey böyle devam etmesini istemiyorum. Ben gitmiycem sanirim cünkü neden ben düzenimi bozayimki, o gitsin! Bi ara ne güzel oturmustu düzenimiz ne güzel orta yolu bulduk falan diye düsünüp mutlu oluyordum ama adam aylar sonra gene eski klisesine döndü. Aslinda cogu zaman tatli dil dökerek izin aliyor ama ben buna bile sinirleniyorum artik cünkü cikmak istememesi gerekiyor bana göre eger öyle bir anlasma yapmis isek. Amaan ne bileyim ya... bir yandan da diyorumki, tamamen yol ver gitsin... bu adamin kaninda var bu huy... bi kac ay iyi olacak sonra gene ayni... düsünüyorum bir ömür böyle yasamak istiyormuyum ve cevabim tabiiki hayir... ama bunun icinde bosanilirmi onu da bilmiyorum...baskasi olsa söyle söyle yap diye tavsiyede bulunlurdum ama insanin kendi basina gelince affaliyor... sagol emdevim yorumlarin icin...

bence bir-iki eşyanzı alıp gidin annenize. işleri varmış biraz sizde kalacağız deyin. ama suratınız asık olmasın ki aileniz endişelenmesin. bir an kendimi yerinize koydum ben bu mesajdan sonra böyle yapardım herhalde..

Aslinda söyledigim seyin arkasinda durup gitmeliyim evet ama bu haftada burda halletmem gereken cok sey vardi (ailem buraya yaklasik 2saatlik uzaklikta). Hic düsünmeden gitsemmi acaba yaa... gitmek istesemde artik son trene yetisemem, yarina kaldi... belki yarin giderim...

canim sen esinle birlikte cok vakit gecirmek istiyosun, ama erkeklerde boyleler (genelde) iste.. evde cok uzun sure kalmaktan hoslanmazlar .. vs.. aslinda esinin bir sucu yok son olayda. arkadasi yardima cagirmis, o da gitmis.gayet normal bir olay. bence bu kadar da buyutulecek bir sey degil..evliliginizi bu gibi gereksiz seyler yuzunden yipratmayin bence. birak haftada bir iki gun arkadaslariyla vakit gecirsin..o seni kisitliyormu bilmiyorum. yani arkadaslarina gitme falan gibi..Allah daha buyuk dertler, sorunlar vermesin canim..uzmeyin kucucuk seyler icin birbirinizi..olan size oluyor..

Haklisin canim ama ben ona zaten hep evde ol demiyorumki. Haftada iki gün anlasmistik zaten ama o hergün cikmaya basladi gene. Ben kendime acikcasi yediremiyorum böyle beni cignemesini. Karsima alip bagirip cagirmak istiyorum, sen kendini ne zannediyorsun, sen kimsin ki beni böyle hice sayiyorsun, kaybeden ben degil sensin diyip cekip gitmek ve ona haddini bildirmek istiyorum! Ay cok öfkeliyim hala.
Ya ne bileyim insan karisinin üzüldügünü bildigi halde gene de yaparmi ya??? Degmez karimi üzmeye diye düsünmez mi??? O beni kisitlamiyor asla, istedigim zaman cikip istedigim saatte gelebilyorum ama ben zaten fazla gezen bir tip degilim evdeyim genelde. Bana güveni tammis beyefendinin! Hee söyle birsey var: gezmeden geldikten sonrada illa benimlede vakit gecirecek beyefendi, söyle güzel ortam hazriliycaz, film izliycez vs. hani ilgilenmiyor degil aslinda ama ben gecenin 23ünde ne yapayim ilgiyi ya! Okadar bikkinlik gelmiski su an sanki ona karsi hislerim hic yokmus gibi, sevgim yokmus gibi... gözüm görmek istemiyor... aslinda ben yalnizliga okadar alistimki onunla evde uzun süre vakit gecirmek istiyormuyum onu da bilmiyorum aslinda. Peki niye ben genede böyle yapiyorum??? Karmasigim su an kusura bakmayin lütfen...

Vallaha bence tepkinde haklisin, bir yere kadar insan tahamül ediyor!

Sürekli iylikle altan almakla deniyorsun güzel güzel anlatiyorsun, bir iki uyuyor ondan sonra yine ayni tas ayni hamam....yok...olmaz...:umursamaz:

Madem bir anlasma yaptiniz, bir zahmet uyuversin esinde buna...haftada 2 gün kahve ve arkadas ortamina ayirmasi yeterde artar...

Senin yerinde olsam ben hicbiryere gitmem....onun valizini kapiya koyarim...ve birde not yazarim...

Cok sevdigin arkadaslarin muhakkak seni birkac gün idare eder....hadi güle güle.:kahve:

Sagol Gülsüm Sultan, evet cok dogru yazmissin, tahammülüm falan kalmadi benim!
Ya dedigin gibi yapicam ya da yarin cekip gidicem annemlere, telimi falanda kapaticam cildirsin dursun!
Iste beni tek düsündüren psikolojik olarak zor bir dönemde, ama hayir bu sefer kiymaliyim, o bana kiyabiliyorsa ben ona öyle bir kiyarimki! Aslinda psikologdan randevu alcaktim, birlikte gidicektik ona zamana kadar dayanayim diyordum ama bugün patladim iste...

Bildigim tek sey böyle devam etmesini istemiyorum. Ben gitmiycem sanirim cünkü neden ben düzenimi bozayimki, o gitsin! Bi ara ne güzel oturmustu düzenimiz ne güzel orta yolu bulduk falan diye düsünüp mutlu oluyordum ama adam aylar sonra gene eski klisesine döndü. Aslinda cogu zaman tatli dil dökerek izin aliyor ama ben buna bile sinirleniyorum artik cünkü cikmak istememesi gerekiyor bana göre eger öyle bir anlasma yapmis isek. Amaan ne bileyim ya... bir yandan da diyorumki, tamamen yol ver gitsin... bu adamin kaninda var bu huy... bi kac ay iyi olacak sonra gene ayni... düsünüyorum bir ömür böyle yasamak istiyormuyum ve cevabim tabiiki hayir... ama bunun icinde bosanilirmi onu da bilmiyorum...baskasi olsa söyle söyle yap diye tavsiyede bulunlurdum ama insanin kendi basina gelince affaliyor... sagol emdevim yorumlarin icin...
sende sağol canım üzme kendini.bir orta yol bulunur.
hatasını anlar umarım.:teselli:
istersen annene git bi kaç gün toparlan,o düzelmek istiyorsa zaten seni ordan çeker alır
olmadı bir arkadaşına git onda kal bir kaç gün,sonra evine dönersin,amaç merak ettirmek değil mi yerimseniben

halkisin sonuna kadar haklisin

ama sunuda söylemeden edemeyecegim öfkeyle kalkan zararla oturur agzindan cikan cümleleri düzgün secmelisinki hakliyken haksiz duruma düsme
esinin iyi bir korkuya ihtiyaci var gülsümün önerisi güzel

sende sağol canım üzme kendini.bir orta yol bulunur.
hatasını anlar umarım.:teselli:
istersen annene git bi kaç gün toparlan,o düzelmek istiyorsa zaten seni ordan çeker alır
olmadı bir arkadaşına git onda kal bir kaç gün,sonra evine dönersin,amaç merak ettirmek değil mi yerimseniben

Cok tatlisin tesekkür ederim destegin icin canimopuyorumnanaktan Arkadasima gidemem ne yazikki, cünkü benim cok gicik bir huyum var kimse duysun bilsin istemiyorum, yanlis anlasilmasin hani öyle aman süper evliligim var kocam bana bayiliyor gibi hava atma huyum yok ama bir problemim oldugu zamanda icimde saklayan bir tipim, artik iyi bir huymu kötümü bilemiyorum. Ama galiba ben burdan biraz uzaklassam iyi olcak, galiba yarin ailemin yanina gidicem... birseyler yapamliyim, elim kolum bagliymis gibi caresizmisim gibi oturmak bana göre degil cünkü. Gittim, tekrar geldigimde gene ayni olursa napicam peki ben??? Bu yüzden bosanilirmi sence? Sicze?

halkisin sonuna kadar haklisin

ama sunuda söylemeden edemeyecegim öfkeyle kalkan zararla oturur agzindan cikan cümleleri düzgün secmelisinki hakliyken haksiz duruma düsme
esinin iyi bir korkuya ihtiyaci var gülsümün önerisi güzel

Evet haklisin esime bu korkuyu yasatmaliyim. Düsündükce daha da kinleniyorum, gecmek bilmiyorum sinirim. Cok tesekkür ederim yorumun icinkaydirigubbakcemile5

Arkadaslar simdi cikmam lazim ama lütfen yorumlariniza devam edin. Yarina kadar düsünüp tasinicam ona göre karar vericem. Yorum yapan destek olan arkadaslara cok tesekkür ediyorum. Iyi geceler

ıyıde esınız arkadasına yardım etmıs ve sıze gel gezelımde demıs ıllahı sızın dedıgınızmı olcak..
bıraz tolaranslı davranmalısınız..
sanırım daha ocnedende gıtcem dıye blofler yapmıssınız kı mesajınızda bu sefer blof degıl demıssınız..
burdada tutarsızca bı davranıs sergılemıssınız..
madem aılenızı telaslandırmıycaksınız boşanmıycaksınız neden gene blof yapdınız..
bu sekılde yapdıkca emın olun esınız valızını alıp cıkar gıder..

Ne kadar evlisiniz bilmiyorum ama inanın yıllar geçtikte bu durum düzelecektir. Boşuna kendinizi de eşinizide yıpratmayın. Nereden mi biliyorum? Aynını evliliğimin ilk yıllarında bende yaşamıştım. Şimdi 20. yılımızdayız ve ben kovuyorum evden eşimi. Adam dizimin dibinden ayrılmıyor. Yahu senin arkadaşın falan yok mu çek git diyorum ama gitmiyor. Zamanla her şey rayına oturuyor hatta benim durumum gibi sıkıcı bile olabiliyor.

benim eşim gitmez bensiz bi yere biz market v.s her yere beraber gideriz ben olsam düşündümde bende tahammül edemem canım haklısın ...zaten çalışmaktan zaman ayırmaları zor oluyo müsait oluncada başka yerde gezerse çılgına dönerim...ama bukadar da büyütme evden gitsin mi falan iyice soğukluk girer bide çözülmeyecek sorun değil canım bu hemen sona varma...hem gel gezelim demiş sana gitseydin keşke sende uzatıyosun bu durumda tatlı dille iyice anlat ......aldatmamış bişey yapmamış ayrılcak kadar olmasa gerek bence ..sen daha iyi bilirsin tabi hayırlısı olsun ..

sen gel gezelim demis gitmemissin üstelik eve geliyorsun gibi emreder gibi konusmussun hakliyken haksiz durumuna düsmüssün

Back
X