Aynen bende böyle düşünüyorum aslında birlikte arkadaşlarımızın düğünlerine gittiğimiz de oldu bu düğünü de öyle görüyorum.Ya bunun resmiyetle ne iligisi var? Siz arkadasinizin abisinin düğününe gitmiyor musunuz ki, sevgilisinin abisinin dugunune gitmesin? Bir de kızı da taniyormussunuz ve davet etmisler. Gitmemek ayip. Ilerde ayrilsaniz nolcak sanki? Sevgilinin abisinin düğününe gittiniz diye bir yerleriniz mi eksilecek?
Ben olsam tabii ki giderdim. Es dost, sevilen insanlar sonucta bunlar. Dugun davetine icap etmemek de ayip bana gore.
Kinada sıkılacagimi dusunerek gitmezdim ama düğüne mutlaka giderdim. Ha buldumcuk gibi cekirdek aile fotolarına girmeye çalışmayın. Ev sahibi moduna girmeyin. Arkadas dugunuymus gibi gidin, guzel günlerinde yaninda olun iste.
Bunu da soracaktım aslında ne yönden başım ağrır? zaten abiye filan giymeyi düşünmüyorum ama daha düz yine de şık bi elbise giysem sorun olmaz heralde.Ben olsam kınaya gitmem düğüne de klasik misafir gibi gider çok durmaz dönerim.Sakın öyle abiye giyip saç baş yaptırmaya falan kalkmayın sonra sizin başınız ağrır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?