Gitmeli miyim

QueenPi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
222
236
103
Erkek arkadaşının abisi evleniyor. Düğüne gideceğim ama kınaya gitmeli miyim? Ailesini tanıyorum abisini ve evleneceği kişiyi de öyle onlar da davet ettiler ama yine de çekiniyorum sonuçta kınayı kız tarafı yapıyor sevgilim sadece kına yakılırken orda bulunacak onun dışında kimle otururum oynamak filan gerekir mi vs bilemiyorum . Gitmem yersiz mi olur yoksa en azından davet edilmem adına uğrayıp ayrılsam mı siz ne düşünüyorsunuz?

Ben olsan kinaya gitmem dügünede yarim saat ugrar hayirli olsun der gelirdim. Zaten o yarim saat bile millete yeterince dedikodu malzemesi çikartir. Makyajindan tut kiyafetine kadar.

ben eşimin abisinin düğününe gitmemiştim.
davet edilmiştim ama bizim memleket baya dedikoducu, gereksiz yere bana + aileme laf edilecekti.
öyle gitmek gibi bir hevesim de yoktu zaten, davete icabet etmek gerekir diye de düşünmedim, zira aynı memleketliyiz, herkes herkesin huyunu suyunu biliyor.

kısaca hevesiniz yoksa zaten gitmeyin.
Eğer dedikoducu bir çevre ise düğüne de gitmeyin bana kalırsa, ne diye kendinizi ateşe atasınız ki gereksiz yere.

Mesafe candır. Kınaya gitmez, düğüne gider sakin sakin oturur tebrik eder dönerdim.

Düğüne gitmekte tereddütüm yok çünkü resmiyet olmasa da ilişkimiz ciddi aileler tarafından biliniyo resmiyete bindirmek için bazı şartlarımızı sağlamayı bekliyoruz. Ve yemekli düğün olacağı için pek sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Ama kınaya gitmeyi bende çok gerekli görmüyorum ama yine de davet olduğu için ikilemde kaldım.

Arada resmiyet yokken ben düğüne de gitmezdim. İlle gidecem diyorsan da sadece düğüne git

Ben olsam kınaya gitmem düğüne de klasik misafir gibi gider çok durmaz dönerim.Sakın öyle abiye giyip saç baş yaptırmaya falan kalkmayın sonra sizin başınız ağrır

Kınaya değil de düğüne gidilebilir tebrik etme acısından bi nevi saygını göstermiş olursun bu da benim düşüncem

Ya bunun resmiyetle ne iligisi var? Siz arkadasinizin abisinin düğününe gitmiyor musunuz ki, sevgilisinin abisinin dugunune gitmesin? Bir de kızı da taniyormussunuz ve davet etmisler. Gitmemek ayip. Ilerde ayrilsaniz nolcak sanki? Sevgilinin abisinin düğününe gittiniz diye bir yerleriniz mi eksilecek?
Ben olsam tabii ki giderdim. Es dost, sevilen insanlar sonucta bunlar. Dugun davetine icap etmemek de ayip bana gore.
Kinada sıkılacagimi dusunerek gitmezdim ama düğüne mutlaka giderdim. Ha buldumcuk gibi cekirdek aile fotolarına girmeye çalışmayın. Ev sahibi moduna girmeyin. Arkadas dugunuymus gibi gidin, guzel günlerinde yaninda olun iste.

Aynen bende böyle düşünüyorum aslında birlikte arkadaşlarımızın düğünlerine gittiğimiz de oldu bu düğünü de öyle görüyorum.

Ben olsam kınaya gitmem düğüne de klasik misafir gibi gider çok durmaz dönerim.Sakın öyle abiye giyip saç baş yaptırmaya falan kalkmayın sonra sizin başınız ağrır
Bunu da soracaktım aslında ne yönden başım ağrır? zaten abiye filan giymeyi düşünmüyorum ama daha düz yine de şık bi elbise giysem sorun olmaz heralde.

Yarın öbür gün evlenmeyi dusunuyormussunuz ve ailesini de taniyormussun yani kına kız tarafına ait dediğin kişi eltin olucak. Aranızda bir gerginlik yoksa gidilmesi gerek bence

Bugün sevgilime ben gelmesem sıkılırım filan dedim O da arkadaşımızın eşinin de geleceğini tek kalmayım diye özellikle onun da gelmesini tembih ettiğini söyledi yine de sen bilirsin dedi ama karar veremedim hala aileden yana bi sıkıntım yok Ama akrabalar ne gözle bakar onu kestiremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…