Gitmeli miyim

elmaarmut1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2021
28
6
1
27
Günaydın herkese hemen konuya gireyim dün akşam eşimle çok büyük bir tartışmamız oldu ve şiddet uyguladı sonra işe gitti ve defalarca aradı özürler diledi mesajla hiçbirine cevap vermedim gece geldiğinde farklı bir odadaydım beraber yatalım dedi ama istemedim ayrı yattık hiç konuşmadım sizce şimdi evden gitmeli miyim yaptığının farkına varması durumun ciddiyetini anlaması için yoksa sakin kafayla oturup konuşmak için beklemeli miyim

sıddet ve ıhanet bu ıkısı benım bosanma sebebım

blof yapıp gıdıp ıkı ısrara gerı doneceksenız bosuna kış gunu zahmet etmeyın tıpıs tıpıs gerı dondukten sonra gıtmenın anlamı yok
sızın tercıhınız bedenınıze kısılıgınıze duydugunuz saygı meselesı bu
buna cevabı en dogru sız verırsınız

En kuvvetli kişi ofkelendiginde kendini tutabilendir... Kuvveti vurmakta bulan kişinin egosuyla baş etmek zordur.sebeb ne olursa olsun öfkelendiginizde biraz ayrı durmak gerek sagliklica iletişim için.

Günaydın herkese hemen konuya gireyim dün akşam eşimle çok büyük bir tartışmamız oldu ve şiddet uyguladı sonra işe gitti ve defalarca aradı özürler diledi mesajla hiçbirine cevap vermedim gece geldiğinde farklı bir odadaydım beraber yatalım dedi ama istemedim ayrı yattık hiç konuşmadım sizce şimdi evden gitmeli miyim yaptığının farkına varması durumun ciddiyetini anlaması için yoksa sakin kafayla oturup konuşmak için beklemeli miyim
Ya anlamıyorum, illaki o haberlerde bir gün sizin isminizin çıkmasını mı bekliyorsunuz? 1 kere o sınırı aşan devamını getirir. Siz hala sakinleşince konuşmaktan bahsediyorsunuz. Amiyane bir tabir olacak ama aslan ile ceylanın dostluğu aslan yeniden acıkana kadardır. Yapmayın artık, gerçekten her gün kahroluyorum ben. İlla manşet olmayı beklemeyin, ananız değil babanız değil, size değerde vermiyor, neyini bekliyorsunuz??????

Bir kere yapan yine yapacak çok affetmiş bir insan olarak yazıyorum bunları sana . Hep özür diledi hep alttan aldı yine yaptı yine yaptı o yüzden affetme boşan

Gidip üç gün sonra affedip geri dönecekseniz hiç gitmeyin. Ne kendinizi yorun ne adamı.

İlk önce git ve darp raporu al

Ayrıca bir kere yapan her tartışmada olmasa da çok şiddetli tartışmalarda yine yapıyor ben de sustum ettim ama insanın bir sabır noktası var boştan yere çekme eğer barışmaya niyetin yoksa

Ben en başta yapmadığıma pişmanım çünkü şu an bir yavrum var olan ona olacak diye üzülüyorum güzel bir ailede yetiştirmeyi isterdim çünkü

Adam durumun ciddiyetinin farkına varsın diye evi terketmeniz gerekmiyor. Şiddet uygulayan erkekler zaten durumun ciddiyetinin farkında. Ne yaptıklarını çok iyi biliyorlar. Durumun ciddiyetinin farkında olmayanlar şiddet gören kadınlar. Hemen şimdi gidip darp raporu almanız gerekiyor.

İlk önce git ve darp raporu al

Ayrıca bir kere yapan her tartışmada olmasa da çok şiddetli tartışmalarda yine yapıyor ben de sustum ettim ama insanın bir sabır noktası var boştan yere çekme eğer barışmaya niyetin yoksa

Ben en başta yapmadığıma pişmanım çünkü şu an bir yavrum var olan ona olacak diye üzülüyorum güzel bir ailede yetiştirmeyi isterdim çünkü
Anneyle gayet güzel bir ailede büyüyebilir bir çocuk siddet uygulayan baba olacağına hiç olmasın daha iyi boşanma günümüzün bir gerçeği birçok insan boşanıyor olan çocuklara olmayacak boşanınca yani

Size vurdu ve siz ne yapayım diyorsunuz o evde durmayın mesela gidin şikayet edin ve boşanın mesela unutmayın bir kez yapan defalarca yapar

Boşanmayı düşünmüyorsanız evden gitmenizin önemi yok. Hem aileniz gerilir hem siz hem eşiniz. Oturup düşünün boşanacaksanız ki bence boşanmalısınız o zaman toplayın eşyalarınızı gidin veya konuşun o gitsin, geciktirmeden avukatla görüşmeyi de ihmal etmeyin.

Back
X