Gitmeli miyim?

Bubblesfire

Yıkılmadım , yatıyorum
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2022
9
7
6
24
Daha önce farklı bir konuda fikirlerinizi almıştım ve yine size danışmaya geldim . Yakın bir zamanda doğum günüm var ve o gün için çok yakın bir kız arkadaşımla plan yaptık (alkollü bir mekanda ). Şöyle ki iki hafta önce eski sevgilisi ile yeniden konuşmaya başladı ve geçen üçümüz kahve içerken bir anda plana onu da dahil etti o da yetmedi bir gün sonra çocuğun arkadaşını da dahil etti. Olay doğum günü eğlencesi olmaktan çıktı benim için . Sorun şu ki daha önce samimiyetim olmayan insanların yanında alkol almak istemiyorum ,kız arkadaşım da eski sevgilisinin yanında fazla şımaran bir insan ve bu olay beni biraz sıkıyor. Aradan çekilmek istiyorum ama ilk önce sizin de fikirlerinizi almak istedim, rahatsız olmakta haksız mıyım?

Daha önce farklı bir konuda fikirlerinizi almıştım ve yine size danışmaya geldim . Yakın bir zamanda doğum günüm var ve o gün için çok yakın bir kız arkadaşımla plan yaptık (alkollü bir mekanda ). Şöyle ki iki hafta önce eski sevgilisi ile yeniden konuşmaya başladı ve geçen üçümüz kahve içerken bir anda plana onu da dahil etti o da yetmedi bir gün sonra çocuğun arkadaşını da dahil etti. Olay doğum günü eğlencesi olmaktan çıktı benim için . Sorun şu ki daha önce samimiyetim olmayan insanların yanında alkol almak istemiyorum ,kız arkadaşım da eski sevgilisinin yanında fazla şımaran bir insan ve bu olay beni biraz sıkıyor. Aradan çekilmek istiyorum ama ilk önce sizin de fikirlerinizi almak istedim, rahatsız olmakta haksız mıyım?
Rahatsız olmakta haklısın.
Senin kutlama gecene sana sormadan bi sürü kişi dahil edilmiş, ne münasebet?

Ben de tanımadığım insanların yanında alkol almaktan hoşlanmıyorum. Hatta erkek arkadaşım dışında kimsenin yanında alkol alırken rahat edemem sanırım. Zaten çok sık tüketen bi insan da olmadığım için tedirgin olurum. Bence haklısınız.

Bence arkadaşınızla bi konuşun bunu bu şekilde. Sonra gitmezsiniz orta yol bulunmazsa

Her ne kadar erkek arkadaşı da olsa, davet etmeden önce sana sormalıydı, senin doğum günün olduğu için. Ama yakın arkadaşınızla aranızda sorun olacaksa gidin ama başbaşa olsaydınız daha rahat edeceğinizi de belirtin arada.

Doğum gününde bulunmak istemediğin bir ortamda bulunma bence. Sonuçta senin günün. Size sormadan plana dahil etmemeliydi kimseyi arkadaşınız.

Rahatsız olmakta haklısın .
Ayrıca bende hiç tanımadığım kişilerle alkol almam ( kimin sapıtacağı vs belli olmaz)
Ayrıca sizin gününüz size danışmadan Hem sevgilisini hem de tanımadığınız birini davet etmiş.hadsizlik bu.
Ben onlarla içmek istemiyorum diyip iptal edebilirsin .

Burda kim ne derse desin siz rahatsız hissediyorum diyorsanız konu yoruma kapalıdır bence . Arkadaşına güzelce anlat , kabul ederse tamam yok derse hoşçakal canım de . Gerekirse tek başına ye iç gez . Ama sevmediğin bir şeyi yapma .

4.kisiyi size ayarlamak için plan gibi geldi bana😅 ben olsam giderim, çok da eğlenirim ama belli ki sizin tarzınız değil. Açıkça konuşun, bu sefer böyle olsun basbasa çıkalım bir dahaki sefer ayık kafayla tanışırız dersiniz?

Bence de son arkadaşı sizin için dahil etmişler, üstelik sormadan bence ayıp. Bu durum bende eğlence sonrası da sizin haberiniz olmadan bir plan olabileceğini düşündürdü açıkçası. Ne münasebet ayrıca tanımadığın birilerinin yaninda alkol almak vs. Ben istemez ve de geceye katılmazdım. Zira konuşsanız ve arkadaşınız tamam gelmeyecekler dese de bende inandırıcılığı olmazdı, dahası muhtemel ilerleyen saatlerde ekleme yaparlar bu arkadaşlar.

Dahası alkole direnciniz nedir. İçince kendinizi kaybediyor hale geliyorsanız gece sonunda hiç istemediğiniz durumların içinde bile bulabilirsiniz kendinizi benden demesi. Belli ki arkadaşınız sevgilisiyle görüşmediği zamanların acısını çıkaracak o gece. Bunu da düşünün. O arkadaşa da mesafe koyardım ben, benim gecemde bana saygısızlık resmen.

İkisini de tanıyorum ama alkol masasına oturacak kadar kesinlikle değil. Sırf o eğlensin diye de o gün gerilmek istemiyorum . Gelmeyeceğimi söylediğimde de uyumsuz damgası yedim🤦🏻‍♀️

Planı kız kıza yaptım deseydiniz. Saçmalamış. Kalabalık bir grup olur ha bir kişi ha iki kişi çağırsın dersin de başbaşa olacağınız yerde sevgili buluşmasına döndürmesi saçma. Ben de istemezdim. Ayarlayacakları çocuk nasıl biri, tipiniz değilse hele bir de size bela doluyor
Bunu dile getirdim ve planı yapan sensin niye uyumsuzluk çıkartıyorsun dedi.. Hesap ödeticek diye yaptıkları sinir ediyor artık

Back
X