- 27 Ekim 2022
- 9
- 7
- 6
- 24
- Konu Sahibi Bubblesfire
-
Rahatsız olmakta haklısın.Daha önce farklı bir konuda fikirlerinizi almıştım ve yine size danışmaya geldim . Yakın bir zamanda doğum günüm var ve o gün için çok yakın bir kız arkadaşımla plan yaptık (alkollü bir mekanda ). Şöyle ki iki hafta önce eski sevgilisi ile yeniden konuşmaya başladı ve geçen üçümüz kahve içerken bir anda plana onu da dahil etti o da yetmedi bir gün sonra çocuğun arkadaşını da dahil etti. Olay doğum günü eğlencesi olmaktan çıktı benim için . Sorun şu ki daha önce samimiyetim olmayan insanların yanında alkol almak istemiyorum ,kız arkadaşım da eski sevgilisinin yanında fazla şımaran bir insan ve bu olay beni biraz sıkıyor. Aradan çekilmek istiyorum ama ilk önce sizin de fikirlerinizi almak istedim, rahatsız olmakta haksız mıyım?
Doğum gününde bulunmak istemediğin bir ortamda bulunma bence. Sonuçta senin günün. Size sormadan plana dahil etmemeliydi kimseyi arkadaşınız.Daha önce farklı bir konuda fikirlerinizi almıştım ve yine size danışmaya geldim . Yakın bir zamanda doğum günüm var ve o gün için çok yakın bir kız arkadaşımla plan yaptık (alkollü bir mekanda ). Şöyle ki iki hafta önce eski sevgilisi ile yeniden konuşmaya başladı ve geçen üçümüz kahve içerken bir anda plana onu da dahil etti o da yetmedi bir gün sonra çocuğun arkadaşını da dahil etti. Olay doğum günü eğlencesi olmaktan çıktı benim için . Sorun şu ki daha önce samimiyetim olmayan insanların yanında alkol almak istemiyorum ,kız arkadaşım da eski sevgilisinin yanında fazla şımaran bir insan ve bu olay beni biraz sıkıyor. Aradan çekilmek istiyorum ama ilk önce sizin de fikirlerinizi almak istedim, rahatsız olmakta haksız mıyım?
Bunu dile getirdim ve planı yapan sensin niye uyumsuzluk çıkartıyorsun dedi.. Hesap ödeticek diye yaptıkları sinir ediyor artıkRahatsız olmakta haklısın.
Senin kutlama gecene sana sormadan bi sürü kişi dahil edilmiş, ne münasebet?
Uyumsuzluk muBunu dile getirdim ve planı yapan sensin niye uyumsuzluk çıkartıyorsun dedi.. Hesap ödeticek diye yaptıkları sinir ediyor artık
Bunu dile getirdim ve planı yapan sensin niye uyumsuzluk çıkartıyorsun dedi.. Hesap ödeticek diye yaptıkları sinir ediyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?