slm; zor iş.o seni anlasaydı zaten seni mutlu etmek için senin görüşüne saygı duyardı.o şimdi tatile gelse sana orayıda zehir edecek. Sen ailesinin yanına gitsen içinde bu sıkıntı ile keyif alamayacaksın.bence hayırlısı ama ne yap kararlı davran ciddiyetini anlasın taviz verme. Bu arada bende 2,5 yıllık evliyim.
mevzu derin konu sadece tatil değil ki kocan sana pul kadar değer vermiyor önce buna odaklan gidip gitmemekten önce...
aileniz boşanmaya kalksanız arkanızda durur mu? Eğer öyleyse, bu adamın yanında durmayın daha fazla.
Tatil için planlar yaptık,20 gün iznimiz var 1 hafta istedim 2 senelik evliyiz biryere çıkmadım çok sıkıldım,sonrada eşimin memleketine gidecektik,şimdide kendisi gitmek istemiyo gibi tavırlar 5 gün yetmezmiler bi keyifsizlik herşeyde olduğu gibi bunuda gözümde bıraktı hevesim yok artık gitmeyelim 20 gün gidelim memleketinde ailenle kalalım dedim ki zaten izni bölmek istememesindeki amaç ta o az görecem derdine düştü,çok boğuluyorum aşırı bağımlılığı bunalttı beni daha bunun gibi bir sürü,bugünde atıştık biraz şu saatten sonra ailemde dahil kimse peşine düşmez senin ayrılırsan ayrılırsın kimse sana dur demez zannetme ailem gelir seni ikna etmeye çalışır vb..cümleler kurdu,sonra gidemezsin zaten öldüdürüm tehtitler falan...sanki çalışoyomusun işinmi var ne işe yarıyosun paranmı var neyine güveniyosun vb..dedi arkasından psikolojik baskı kendimi değersiz hissettirmesi...bıktım artık..
yaa ne biçim erkekler türedi günümüzde bee
Insan karısına bunu söyler mi? O sana allahın emaneti..
Tabi ki bakacaksın, ne yani sen çalışsaydın hele ondan çok
kazansaydın o evde en kıymetli, sözü geçen sen mi olacaktın?
şu paranın kölesi olmuş adamlar ne mide bulandırıcılar..
Seni ezmesine izin verme.. Imkanın varsa da çalış, bu adamın sana ilerde daha neler
yapacağı malum, belli etmiş şimdiden..
Allah sana sabır versin, biran evvel kurtarsın kardeşim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?