- 15 Ekim 2016
- 1.192
- 890
- 38
- 29
- Konu Sahibi meryemim40
-
Anladık kadın boşanmış bekar daha kaç kez diyeceksinkiz bosanmis ana sinifina giden kizi var
tabiki haklisinYüzsüzlükte level atlamış eşin.
Ben kendim gitmezdim ama sizi bilmiyorum
O arkanda olan görümcen kayınvaliden de iş ciddiye bindiğinde arkanda felan durmazlar emin ol aynı şeyi sen yapsan kocanı affet diye ikna etmeye ugraşlar mıydı ?
Cevap belli.
cok ama cok yiprandim ailem arkamda onlarla kaldim hamileyim ve kizimvar. Ama dayanamadim artik kalmaya daraldim bunaldim aglamaktan artik surekli tansiyonum dusuyodu neler nelr yemn etti birdaha asla olmucak diye hah inandinmi diyenler olabilir ama bazen elin kolun baglaniyohayatta af etmezdim üstelik suc bekar kadında değil evli olan kocanda
ne olursa olsun artik evimdeyim ve kimseyede laf soyletmem
1. ben dilekce vermeye gorumcemle gittim inanmak size kalmis kv bir kere yikma yuvani ben oglum hakli diyemem kayiramam diyecek yuzum yok dedi baska da bisey demedi ve bosanms dememdeki amac kotu dgil niye surekli sorun oluyo anlamiyormEvine dönmeseydin de görseydin kayinvalide arkanda mı değil mi?Ayrıca kadının inatla evlenip ayrılmış olmasını söyleme amacın ne hmmm eşini yoldan çıkarmış demek ki affetmek de haklı kadın mı diyelim?
Eşiniz alttan aldıkça siz sorun çıkaracaksınız bu konuyla ilgili haklı olarak asla unutamayacaksınız.Eşiniz de eh be yeter diyecek bi gün öyle affedip döndüğünüzde kalacaksınız.Bi kez affeden hep affeder bu süreç böyle devam edecek.Elin kadınlarına yok evlenip ayrılmış yok şu bu diyene kadar sadece kendinize ve sadakatsiz kocanıza bakın
cumle aleeeeem derken ? annem babamve annesi ablasi biliyo yapan utansin asla utancak biseyim yok diyerek gitmeyi dusunuyorum insan icinde dolasmamasi gerekenler onlarKocam beni bu sekilde aldatsa ve bunu da cümle alem duysa ve ben boşanmasam insan içinde dolaşamam. Siz ne diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?