gitmelimiyim ?

tesekkur ederim aslinda tasinmalari soz konusu o sahislarin

Siz bosandiginiz anda kim bilir kv gorumce o kadini esinize ayarlarlar. Cokta guvenmeyin kv gorumceye. Kusura bakmayin ama bosanma dileckesini neden gorumceyle beraber verdiniz?
cunku kocami aklicak yapma diyecek yuzleri yoktu sen nasil istiyosan o olsun ama biraz dusun hep yanindayim herseyi beraber yapariz ama dusun sadece dedi o yuzdn gittik vs

tesekkur ederim aslinda tasinmalari soz konusu o sahislarin

Karar sizin.
Benim bünyem kaldırmazdı.
Eşimi de affetmezdim açıkçası.
Taşınsalar ne fark eder? Aynı apartmanda olması tamam irite edici, fakat yapacak olan adam fizanda olsa yapar.
Allah yardımcınız olsun ne diyeyim...

Kv ve gorumcen baskalarina anlatmazlarmi? Onlari en iyi siz tanirsiniz.
yok asla oyle biri degiller ogrenklerinde zaten kv hastalandi yasli ve tek ve ilk geliniyim ustume hep titrer sever sayar gittgm geldigm yerde esimle konusmuyo bana boyle yaptg icin utaniyo resmen diyebilirim oyle biri degiller

bunu yapan kocanı affettiysen kadını da affetsene. seninle evlilik bağı ile bağlı olan o değil sonuçta. affet gitisn nolcak.

c

cumle aleeeeem derken ? annem babamve annesi ablasi biliyo yapan utansin asla utancak biseyim yok diyerek gitmeyi dusunuyorum insan icinde dolasmamasi gerekenler onlar

Ailenin bilmeside yeterli bence. Koluma takıp kocam diye ailemin yanına cıkaramam ben onu. Siz yapabiliyorsanız ne güzel. Ayrica hala tek suçlu olarak kadını gösteriyorsunuz. O kadının size karşı bir sorumluluğu yok ama eşinizin size sadakat sorumluluğu var. Kadın kocanızla zorla konuşmadı neticede.
Aldatılmak utanılcak bisey değil ama aldatan adamı koluna takıp gezmek bence utanılcak birşey. Yarın başka kadının olmayacağı ne malum...

yok asla oyle biri degiller ogrenklerinde zaten kv hastalandi yasli ve tek ve ilk geliniyim ustume hep titrer sever sayar gittgm geldigm yerde esimle konusmuyo bana boyle yaptg icin utaniyo resmen diyebilirim oyle biri degiller
Eşinizi affedip barışmıssınız artık,kayınvalidenizi de seviyorsunuz belli ömür boyu gitmemezlik olmayacağına göre gidin o zaman derim.

Boşanmak zor tabi. Kızın var ve gebesin. Ama ne bilim Allah yine de kimseyi böyle şeylerle sınamasın. Söylemesi kolay icraatı zor şey şu boşanma...
ben olsaydım kaynanama gitmezdim. Kadınla karşılaşsan pis pis sırıtsa ??? Benim aklıma direk bu geldi niyeyse? Hayasız omurgasız insan evli adamla msjlasıp görüşüyorsa her boku yiyecektir.
Boşanmak en güzeli ailende yanında. Belli bir süre zorlanırsın sonra iyi ki kendimi öyle birine hapsetmemişim dersin. Bir kere yapan bir daha kesinlikle yapar! Kesinlikleeeee...

yemin ettti soz verdi 2 bucuk senelik evliyim ilk defa boyle bisey yapti face watsap anlamaz ama iste alkol masasinda numarasi herkezde varmis ki buna sahitde oldum baska bi evli adamla konustugnada kizin erkek iste guven olmaz buda yapmis ilk defa yani alkolnden baska bi derdim yoktu ama duyunca yikildim gittim geldm falan ama soz verdi anlik hatamdi yemin ederim dedi ben asla haksizsin ben hakliyim diyemem ama son sans ver dedi gercekten baska bi carem olsa gelmezdim

sagolun yorumunz icin evet kesin bosancam bitti demek cok kolay ama iste yapamadm ilk defa yapti ve birdaha yapmaya cesareti asla yok bu ortada ailesine gitcem o kiz bana siritamaz yuzu yok disari bile cikmiyomus ha cikarsada elbet bende icime gomup bazi seyleri kocamn mecburen elinden tutup yapan utansn senin yuzun var demekki hala disari cikmaya derim

Perşembe günü açmışsın diğer konunu.Perşembeden bu yana ne değişti.
Yahu ne çabuk olaylar dzeldi unutuldu da kayınvalideye birlikte gezmeye gitmeye geldi olay.Yok korkuyo utanıyo ......bırak onu bunu ya Tek dert bu mu.

gitme meryem. kv senin yanında ara de anne ben bu nedenle gelmek istemiyorum bir süre size gelmicem. siz gelin de. eşinde gitmesin.

gitmezdim, affetmezdim, barışmazdım asla... büyük konuşma demeyin, hani bu aksi sözkonusu olabilecek bir durum değil benim için. o yüzden empati kuramıyorum.
tek diyebileceğim, o adamla aynı çatı altında bulunmayı içiniz kaldırıyorsa, o kadınla bulunmayı hayli hayli kaldırmalı... sonuçta size sadakat sözü veren, sözünü tutmayan kişi eşiniz, o kadın değil.

Madem taşınma gb bir ihtimalleri var ben olsam onlar ordan taşınmadan kvye gitmeyeceğimi belirtirdim. Herşeye rağmen dönmüşsünüz artık olan olmuş yapacak birşey yok

2,5 senelik evliyim ilk defa böyle oldu demişsiniz, ilk defa oldu ne demek anlayamadım? Kaç defa olması gerekirdi boşanmanız için. Yapmayın Allah aşkına kendinizi kandırmayın eşiniz alkolden dolayı hata yaptı ama kadının telefon numarası zaten bütün erkeklerde var öyle mi? Ailenizin arkanızda olduğunu söylüyorsunuz ama başka çarem olsaydı gelmezdim diyorsunuz kendinizle çok fazla çelişmiyor musunuz? 15 yıllık evlilim bugün sizin yaşadığınızı yaşamış olsam (Allah kimseye yaşatmasın orası ayrı tabii) 15 yıldır ilk defa oldu diye affetmetmem mümkün değil ve eminim ki ben yapsam eşimde karım beni 15 yıldır ilk kez aldatıyor affedeyim gitsin demez.

gitme meryem. kv senin yanında ara de anne ben bu nedenle gelmek istemiyorum bir süre size gelmicem. siz gelin de. eşinde gitmesin.
esime sert bi dille soyledim isten donerken bile ne yapiosnz diye bile ugramicaksim ha ara sor ama asla bensiz gitmiceksin dedim tamam dedi yapamazda cunku bu sefer inaniyorum ama ona soylemiyorum tabiki nisanligimz ve evlligimz nisandan onceki yil 4 senedir beraberiz ve asla duymadim alkolunu duydk biliyodm sadece alkolu vardi ama hamileyim suan iste yapti ne gerekceyle artik serefi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…