- 21 Temmuz 2016
- 1.603
- 2.138
- 63
- 38
- Konu Sahibi meryemim40
-
tabiki hayiracaba siz kayınvalidenizin ya da annenizin komşusuyla mesajlaşıp eşinizi aldatsaydınız,
eşiniz 2.5 yıllık evliyiz ilk defa oldu
pişman oldu özür diledi
bidaha yapmaz söz verdi
onlar suçlu onlar utansın diyip sizi koluna takıp oraya gitmeye devam edebilir miydi?
ikinizin de aileleri bu ihaneti biliyorken karımdır affettim diyebilir miydi?
ve aileleriniz de affetti gitti diyip konuyu kapatabilir miymi?
Ya sen hala olayın korktu utandı mı dedirteyimdesin.Yani gideceksin gövde gösterini yapacaksın heyyyt uleenn bakın ben kadından korkmadım göğsümü gere gere geliyorum utanmıyorum biz barıştık kocişimle ...bi sebebi var gitmemin sadece eve dondum govde gosterisine ihtiyacim yok sadece soyluyorum evet yenir yutulur bisey degil her sny aklimda ama iste dondum herkezle konusan bi kadin yuzunden korktu utaniyo mu dedrteym ne korkum ne utancm var allah kimseye de boyle dert vermesn
Aldattığını öğrendiğinde gidip fosur fosur uyuyan kocan da yaksın mademhi hi kina yakiyoruz gelsene
Bence direk boşanmalısın. Ama anladığım kadarıyla sen barışmayı düşünüyorsun. Unutma o kadın sürekli orada oturuyor olacak. Kocan onu sürekli görecek. Sen de onu sürekli göreceksin. Bir daha da asla kocana güvenemeyeceksin. İçin alıyorsa sen bilirsin.sevgili kk uyeleri gecenki konumu bilenler biliyo kocam evet kocam beni aldatti yatip kalkmasada msjlasti ve ogrendim vs vs ayriliyoduk dilekce vermye gittim esim yalvardi yemnler etti ve ben yeni dondum eve ama onada hic bisey eskisi gibi olmicagni soyledim sana guvenim sevgim yok dedim soz duzelticem su bu. suan konusuyoruz kv gorumcem herkez arkamda tabiki bugun kv ye gidelim dedik ama o kiz uste oturuyor msjlastig kiz ve kiz bosanmis ana sinifina giden kizi var neyse simdi biz oraya gitcez ama aklimda huzun var dayanabilrmiyim oraya gitmeye diyorum ama gitmezsemde korkuyo utaniyo diye kendini hakli cikarisa diyede dusunuyorum ne olursa olsun artik evimdeyim ve kimseyede laf soyletmem sadece sorum su ki sizce gitmelimiyim ?
evetAldattığını öğrendiğinde gidip fosur fosur uyuyan kocan da yaksın madem
Ergen gibi davranıyorsun cevapların da ergen gibi
İçin için o kadının karşısına çıkıp gövde gösterisi yapmak istiyorsun kabul etmesen de
Herkes gitme dese de %100 eminim gideceğine
hi hi kina yakiyoruz gelsene
tabiki hayir
hayatta af etmezdim üstelik suc bekar kadında değil evli olan kocanda
Kocam olacak adam komşuyla aldatacak da yan yana getircem. Apartmanı yıkarım başlarınaMidem kaldırmıyor
O 'koca'nın sıfatına bakmamKocam olacak adam komşuyla aldatacak da yan yana getircem. Apartmanı yıkarım başlarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?