gitmelimiyim ?

meryem şuan zaten normal bir süreçte değilsin hamilesin. tabi keşke bunları yaşamasaydın. sanmıyorum hemen eskisi gibi olun eşinle. ama sakın taviz verme.

Dönmekle çok yanlış yapmışsın. Kayınvalide ve görümcenin bütün desteği de göstermelik. Sana o kadar şey yazdık sen yine bildiğini okusun canım, bundan sonraki sorularında da böyle iç sesini dinleyip karar vermelisin artık

tabiki demez biliyorum evet baska carem yoktu orda da o kadar sorun vardiki kalamazdim onlarda beni gondermez tabi son bi sans kizim bebegim icin dondumi

İyi o zaman tak kocanı koluna yap gövde gösterini.
Sen kadına takmışsın farkında mısın?
Hadi affettin oturdun evinde.Allah aşkına yani daha bütün olaylar tazeyken şart mı kayınvalidene gitmen.Bu kadar mı olayları hiç bir şey olmamış gibi,herşey süt limanmış gibi olurunda devam ettiriyorsun.Yahu insan kocası sözler verdi diye hemen herşeyi olduğu gibi devam ettirmez ki.Aynı masaya zor otururum bırak birlikte hem de kadının olduğu karşılaşma riski 100 de binbeşyüz olan yere gitmeye.

ee ne oldu hani her sabah boşanma davası açıyordun..
yazınca kızıyordun birde..
dedim sana çıkardığın rezillikle kaldın kv bile gidemiyorsun şimdi..
rezil olan ben degilim canim kv utandigimdan degil gitmek istemiyorum zorlada kimse goturemez zaten gider pasalar gibide oturrum ben ne rezillik cikardim ki bana bunu yapan ahlaksizlardan hesap sorma gayette hakkimdi

Siz gidip kilidini döneceğim diyen değil misin ? Nasılsa kocanın suçu yok git ne olacakki artık. dam.hemen nasıl unutacak onu bilemem

Ailenin yanına gidebilirdin.Üst komşuyla böyle şeyler duyman ve geri dönmen iyi olmamış gibi.Bu kocayı ne komşuyla ne arkadaşla ne akrabayla bir araya getirebilirsin artık.Ayrıca kayınvalide ve görümce sen gidersin de üstteki bayanla evlenir onun çocuğuna bakar gelen gideni aratır mantıgıyla arkandalar bana göre.Sen tamamen gitme niyetinde olsan ogullarını aklamak için sana demediklerini bırakmazlardı siz barışıncaya kadar yani köprüyü geçesiye kadar yanındayız diyorlar.Gerçi kimse istemez böyle olsun ama başkalarından önce eşine güvenebilecek misin önemli olan o..Ben olsam bir daha kv ordan taşınasıya kadar gitmezdim.Dalga geçer gibi oluyor..Ve aklına da gelir.Oradan uzaklaşman en iyisi...

rezil olan ben degilim canim kv utandigimdan degil gitmek istemiyorum zorlada kimse goturemez zaten gider pasalar gibide oturrum ben ne rezillik cikardim ki bana bunu yapan ahlaksizlardan hesap sorma gayette hakkimdi

geçen seferde aynı şeyi yazmıştım yine yazıyorum o halde peki...
yalnız ahlaksızı da fazla uzakta arama .. demek istediğim o zaman da buydu yine aynı.. komşu kızı olur ayşe olur fatma olur olurda olur yani

bi sebebi var gitmemin sadece eve dondum govde gosterisine ihtiyacim yok sadece soyluyorum evet yenir yutulur bisey degil her sny aklimda ama iste dondum herkezle konusan bi kadin yuzunden korktu utaniyo mu dedrteym ne korkum ne utancm var allah kimseye de boyle dert vermesn

Kayınvalideniz sizin arkanızda olsaydı siz gelicez dediğinizde "gelmeyin" derdi.
He haberi yoksa gideceğinizden bu olaylar olurken baştan söylüyecekti oğluna "uzun bir süre bize gelmeyin"diye.

acaba siz kayınvalidenizin ya da annenizin komşusuyla mesajlaşıp eşinizi aldatsaydınız,
eşiniz 2.5 yıllık evliyiz ilk defa oldu
pişman oldu özür diledi
bidaha yapmaz söz verdi
onlar suçlu onlar utansın diyip sizi koluna takıp oraya gitmeye devam edebilir miydi?
ikinizin de aileleri bu ihaneti biliyorken karımdır affettim diyebilir miydi?
ve aileleriniz de affetti gitti diyip konuyu kapatabilir miymi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…