Gitmem lazım

dengeyoksunu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
70
32
3
37
Esim yine dün gece yaptı yapacağını kac gündür sesi çıkmayan adam yine durduk yere ustume geldi bir sürü laf söyledi bana yok ben karilik bilmiyormusum karı olmazmış benden hala genç kız gibi davraniyormusum bana guvenmiyormus yetistirilmem böyleymiş bıkmış artık önceden bana köpek gibi davraniyormus bilmem ne yapmak için cagiriyormus beni peşinden ayrilmiyormusum evlenmiş benle sukretmem lazimmis ve birsürü şeyler benim artık gitmem lazım gitmezsem tikilip kalicam burda birde çocuk istiyo gitmem lazim

Terbiyesiz dümdük.
Bunun gibilere ancak eli maşalı vurduğu zaman deviren kadınlar olacak,görecek o zaman kadınlık neymiş,ne değilmiş.
Gitmene engel olan ne,çekilmez böyle,ömründen ömür götürür.

Terbiyesiz dümdük.
Bunun gibilere ancak eli maşalı vurduğu zaman deviren kadınlar olacak,görecek o zaman kadınlık neymiş,ne değilmiş.
En son ben bundan sokakda dayak yedim isden çıkarttı ondan sonra ben böyle oldum ya kendime guvenimi kaybettim bilmiyorum korkuyorum sanirim

En son ben bundan sokakda dayak yedim isden çıkarttı ondan sonra ben böyle oldum ya kendime guvenimi kaybettim bilmiyorum korkuyorum sanirim
Elleri kırılsın,hatta kopsun,yetmezse bi tarafına kaçsın adi herif.
Ailen de mi yok tatlım senin,sen korktukça daha beterini yapıyor zaten.

Aileniz yanınızda değil mi? Maddi manevi gücünüz yok mu?
Ailem bosanma demez yanlarında kalabilirim ama ne bilim biraz pasif kalıyorlar mesela kocam beni ailemin yanına götürdü yatakdan kaldırdığı gibi babama beni kotuledi 2 saat sonra geldi yemek yedi özür diledi kimsede sen nabiosun demedi anlatabildim mi

Terbiyesiz dümdük.

Aynen, katılıyorum

eski son iki konunu okudum duzelmez sen boyle korku stres icinde yasayamassin.cocuk olunca hicbirsey duzelmez.onun sevgi gosterilerine kanma.daha cuma gunu cok kotu dayak yedim diye konu acmissin.yazik degilmi sana..dusunsene bi hayal et bebegin yaninda cocugunun yaninda deli gibi bagiran seni doven bir adam o cocugun aglamalarini cirpinislarini gozyaslarini kaldirabilecekmisin hakkiniz yok buna kendine de hakkin yok bunlari yasatmaya.

Şimdi ben yanima bir kac eşya alsam onada mesj atsam çıkıp gitsem evden telefonumu herseyi kapatsam aileme de resti ceksem alıp karsiniza konuşmayın diye yanlismi olur

Back
X