- 9 Nisan 2009
- 1.121
- 210
- 323
ben baska arkadaslar gibi dusunmuyorum, gitmen senin icin cok faydali olur! neden dersen onlari aile ortaminda gormus olursun ve evlendiginizde onlar seninde ailen olacaklar bir nevi onlari tanimis olacaksin! bu 3/5 gunde cok sey anlasilir !! bu nisanlilik sureside birbirinizi tanima suresidir, + bence cok nazik davranmislar ve seni benimsediklerini iclerine akdiklarini gosterir bu tutumlari , bu bir dugun orda senin sikilmaman icin elerinden geleni yapacaklarini dusunuyorum neden cunku ince davranip senide dugunlerinde kizlari gibi goturmek istemelerinden!!, ben olsam sorun degil mulu olurdum...
Canım ben de eşimin ailesiyle sık sık görüşürdüm ve herkez beni görmek isterdi.Bende saf gibi giderdim sonra eltim ne dedi biliyor musun ''sen kendini basit gösterdin.''İstedikleri kadar merak etsinler gitme.
Pişman olucaksın ilerde demedi deme...
Valla bir düğüne gitmekle tanıyamazsın o aileyi...üstünden kaç seneler geçiyorda insanlar birbirini tanıyamadığını anlıyor...
isterse kayınvaliden melek olsun..asla gitme derim ben de...şimdi düğün var diye 3-5 gün gittiğinde evlenince herşeye gitmek zorunda kalırsın...ayrıca evlenmeden önce her gittiğin (kayınvaliden olmasa bile her ailede muhakkak bir dengesiz olur) laf edilir bunu sakın unutma. Ayrıca arkadaşlara katılıyorum kesinlikle nazlı olmalısın..gel gel git git olma...
bence asla yalnız gitme ne olacağı belli olmaz. gitmeye karar verirsen bile muhakka yanında annenide götür. herkese neymiş seni görünce mal mı bağışlayacaklarmış size alla alla.
kesinlikle gitme canım...hep merak edilen kişi ol....[/QUOTE]
bence hiç gerek yok nasılsa evlenince görürler sizi şimdi gitsen yarın bi gün laf olur 3-5 gün geldi bizimle ailesi önemsemedi gibi ayrıca şimdiden bu denli samimi olmaya lüzum yoka.s
bence gitmemelisin.bırak merak etsinler.sonra bak kendi ayaklarıyla geld olur.hem evde 2 tane kaynın var.nolur nolmaz laf olur söz olur.böyle şeyler gerçekten hiç belli olmuyor.bir arkadaşım da gitmişti kayınvaldiesigillere kaynı buna sırnaşmış fln.kayınvalidesi laf etmiş bi çağırdık uça uça geldi diye.nolur nolmaz.böyle bi sorun olmaz belki ama kimbilebilir ki?
ALLAH ASKINA BURDA CITDIMISINN????? AY BU YASIMA GELDIM BOYLE BIRSEY DUYMADIM PESSlaelaelaelaelae
canım aynı şekilde benimde babam nişanlıyken yollamadıbenim babam nişanlıyken daha evli değilsin diye hiç yollamadı, teklif dahi ettirtmedi. daha sonra laf da olabilirdi çünkü. sende eğer istemiyosan babam yollamıyor dersin. bak sana bahane buldum :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?