Gitmeyelim dimi ?

Luluuu94

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
7.526
12.451
248
31
Kızlar yaklaşık bir buçuk aydır oğlumu sünnet ettirmek için uğraşıyorduk önce üç hafta sonra gelin dediler gittik testler beklemeler falan tamda oğlumun grip olduğu güne denk gelmişti on gün sonra gelin dediler ve Perşembe günü randevu var ama ben çok korkuyorum sonra bunun kesilmeside var gitmemek en iyisi dimi 😔 Rabbim inşallah en kısa zamanda kurtuluruz bu illetten

Kızlar yaklaşık bir buçuk aydır oğlumu sünnet ettirmek için uğraşıyorduk önce üç hafta sonra gelin dediler gittik testler beklemeler falan tamda oğlumun grip olduğu güne denk gelmişti on gün sonra gelin dediler ve Perşembe günü randevu var ama ben çok korkuyorum sonra bunun kesilmeside var gitmemek en iyisi dimi 😔 Rabbim inşallah en kısa zamanda kurtuluruz bu illetten
Biraz erteleyebilirsin bence. Çok acil olmadıkça bu süreçte hastaneye gitmemek lazım. Çocuğunuz açısından bu daha iyi olur . Bana göre.

Gitmeyin. Acil bir işlem değil sonuçta..

Benim de oğlumu kbb ye götürmem lazım. Grip vs. yüzünden erteliyordum şimdi hiç götüremem. İleride inşallah..

Şimdilik erteleyin bence de. Almanyadaki hastanelerde bütün ertelenebikecek ameliyatlari iptal ettiler yatakları corona hastaları için boş tutmak için. Esimin çalıştığı çocuk bölümündede. Türkiyede böyle önlem alacaktır

Back
X