Gitmeyen 5 kilo

germanotta

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
33
5
6
Diğer
Merhaba arkadaşlar :KK52: 169 boyunda 59 kiloyum. normal olduğunu düşüne bilirsiniz ama kalçalarım dar ve göbeğim olduğu için 55e inmeyi düşünüyorum. hiç bir zaman diyet listelerine sadık kalmadım ve şimdi kendi diyetimi yapıcam. vereceğim kilonun sağlıklı olması ve diyeti bıraktığımda yeniden almamam çok önemli. bu günden başlayan diyetim şubat 29da bitecektir. Diyet şöyle:
-sıkı bir kahvaltı
-öğlen açlığımı giderecek kadar
-çay ya da meyve(sınırlı tabii ki)
Yasaklar: tatlılar, çikolata, 2. tabak , beyaz ekmek(kahvaltı dışında) , akşam yemeği, abur cubur, mayonez, gazlı içecekler.
kilo güncellemesi- pazartesi
25.01.2016- 59.7:110:
01.02.2016- 58,6
08.02.2016-57,6 :21:

Son düzenleme:
kahvaltıda küçük dilim ekmek,peynir, yumurta yedim. Öğlen yarım porsiyon az patates, akşam 3 mandalina yedim ve çay içtim. Hava soğuk olduğu için yürüyüş yapamadım.

kahvaltı- çay ve yarım goğal, öğlen saat 16.00- yarım tabak sarma+ yoğurt, akşam-çay ve konfet. Meyve hiç yemedim. Kurstan eve yürüyerek döndüm.

kahvaltı- 1/4 goğal, yumurta,küçük peynir. öğlen shaurma, akşam 2 bardak çay ve havuç suyu içtim. 2 gün sonra tartılıcam 1 kilo vereceğimi umut ediyorum:110:

Canım çok az yemiyormusun metabolizma yavaslarsa normal düzene döndüğünde daha çok kilo alabilirsin

Canım çok az yemiyormusun metabolizma yavaslarsa normal düzene döndüğünde daha çok kilo alabilirsin
geçen yıl şubat ayında yapmıştım yine bu diyeti. 4 kilo verdim 1 ayda bu şekilde ve yaz boyunca çok yememe rağmen geri almadım. haftaya 1 kilo verme bence tamamen sağlıklı ve beyaz ekmek dahil her şeyden yiyorum. (tatlı dışında) ben normalde karnım doyduğunda değil de yemek istedğim kadar yedikten sonra kalkardım sofradan. şimdi gerekli vitaminleri kahvaltı ve öğlen yemeğinde alıyorum ve 1 normal tabak yeterli oluyor. 1 ay böyle beslendikten sonra bünye alışıyor ve eskisi kadar istesem de yiyemiyorum. Denemiş olduğum için olumlu sonuç alacağıma eminim HoppaHoppa

geçen yıl şubat ayında yapmıştım yine bu diyeti. 4 kilo verdim 1 ayda bu şekilde ve yaz boyunca çok yememe rağmen geri almadım. haftaya 1 kilo verme bence tamamen sağlıklı ve beyaz ekmek dahil her şeyden yiyorum. (tatlı dışında) ben normalde karnım doyduğunda değil de yemek istedğim kadar yedikten sonra kalkardım sofradan. şimdi gerekli vitaminleri kahvaltı ve öğlen yemeğinde alıyorum ve 1 normal tabak yeterli oluyor. 1 ay böyle beslendikten sonra bünye alışıyor ve eskisi kadar istesem de yiyemiyorum. Denemiş olduğum için olumlu sonuç alacağıma eminim HoppaHoppa
Super o zaman takip ediyorum diyorum :KK15:

04.02.2016
kahvaltı- beyaz peynir,ekmek , 2 dilim kek
öğlen- bir tabak makarna, 2 köfte
akşam- bir bardak çay
makarnayı yemesemiydim acaba :110: 3 gün kaldı tartılmama daha dikkatli olmalıyım.:KK12:

06.02.2016
kahvaltı-saat 9da bir dilim kek, saat 10-her zamanki gibi peynir ekmek çay
öğlen-otobus yolculuğu yaptığım için bir şey yiyemedim
saat 6- 3 bardak çay, bisküvi,hoşbeş, börek

07.02.2016
kahvaltı-tereyağı peynir çay
öğlen-çorba, 2 tane köfte, çok az siyah ekmek
akşam- bir bardak çay, 2 mandalina

yarın tartılıcam 1 kilo verdiğimi düşünmüyorum açıkcası :110::cry:

Back
X