- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Kendisini iyi hssederse bu evden gitmez.Ortak yasam zordur ve işler bölüşülmeli siz, esiniz ve kardesi tarafından. Hatta Bi liste yapın. Sofra kurma , kaldırma, camasır asma evi silme gbi cok da zor olmayan işleri ona verirseniz kendisini cok kötü Hissetmez.
Biz olabiliriz. Gitsin istiyorum ya kız da gtcem otobüs var mıdır burdan falan diyo abisinden parada aldı bunun için.ama eşim hç orali deglParavatsız galiba ona da iş verin .
Kusura bakma misafirlik bitti çenende açıldı bende bir anadan doğdum hizmetçi değilim diye .
İşleri sıraya koy ,temizlik bulaşık vs vs.
Yat hasta ol birbirlerine düşsünlerHiç iş yapma.
Dün jinokologtaydım koca dışarda kaldı iki kadın girdi sizmiydinizBiri hamile biride gençti abes geldi.
Telefonla bilet ayırtın akşam olunca eşiniz götürecek mecbur .Biz olabiliriz. Gitsin istiyorum ya kız da gtcem otobüs var mıdır burdan falan diyo abisinden parada aldı bunun için.ama eşim hç orali degl
Insan biraz utanmaz mı yaabi çamaşır mı asıyorsun kısmına kadar çok sorun değildi aslında.. şu an bi uyuz oldum. mutlaka bi laf sokardım.
Eve kendi tarafınızdan sıkıntılı bir tipi misafir olarak çağırın
Biz olabiliriz. Gitsin istiyorum ya kız da gtcem otobüs var mıdır burdan falan diyo abisinden parada aldı bunun için.ama eşim hç orali degl
O kadar bunaldım ve eşime söyleyince beni yok sayması o kadar bunalttı ki beni.1 ay misafirlik mi olur ya. Sebepsiz yere keyfi 1 ay kalınmaz. Evi var barkı var gitsin evine. Ona da iş vermen lazım yapması için ama belli ki diyemiyorsun. Bari hasta numarası falan yap. Yataktan çıkma. İşlerle başedemeyince nasıl defolup gider evine.
Ve dr bana geçen kendi yormuşsun kanama alanın olmus yat dedi ben gene yatamadımHastalanmis gibi yapin ve yatin. Sonucta hamilesiniz kizin size yardim etmesi is gormesi gerekirken bir de yuk oluyor. Ne kadar ayip...
Siz kendinize kiymet verip onemsemezseniz kimse onemsemez. Sakatlanan futbolcu gibi atin kendinizi yere. Baska turlu olmaz. Biraz uzerinize titresinler, gerekirse cok yoruldugunuzu ilgisiz kaldiginizi doktora belirtin gittiginizde o soylesin. Ama mutlaka yoruldum agrim var diyip yatin biraz dinlenin zaten bebeginize yazikVe dr bana geçen kendi yormuşsun kanama alanın olmus yat dedi ben gene yatamadım
Ve dr bana geçen kendi yormuşsun kanama alanın olmus yat dedi ben gene yatamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?