Gitmeyen misafir

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
Kızlar merhaba.
Ben cıddi darlanıyorum artık. 1 aydir 24 yaşında görümcem var o bende.4 'ayda bundan önce ablasında kaldı. Böyle geziyo boş boş.kpss çalışıyo şimdi bizde. Ben de 3 'aylık hamileyim hergün yemek yapiyorum.eşim de kardeşine git diyemiyo ama bana yardım ediyo eşim evi súpürüyo camasır asıyo. Ama ben onun çenesinden yıldım. Herseyi ablasına anlatıyo hiç özelimiz kalmadı. Benle dr kontrollerine bile geldı .eşim ben o ücümüz gttik. Esimle kac kere konustum cok bunaldım artık misafirden diye iyi o zaman senin de kimsen gelmesin diyo bana.ciddi bunaldım.arada sıkışıp kaldim. Sessizce aptal aptal bekliyorum. Dúşünün eşim çamasır asıyo ; o abi cmasır mı asıyon seni anneme söyliycem diyo bana duyurarak.abisi de gülüyo geçiyo .dedim kardesin otursun sen çalış. Ama gene kötü gelin benim.

Paravatsız galiba ona da iş verin .
Kusura bakma misafirlik bitti çenende açıldı bende bir anadan doğdum hizmetçi değilim diye .
İşleri sıraya koy ,temizlik bulaşık vs vs.
Yat hasta ol birbirlerine düşsünlerHiç iş yapma.
Dün jinokologtaydım koca dışarda kaldı iki kadın girdi sizmiydinizBiri hamile biride gençti abes geldi.

Biz olabiliriz. Gitsin istiyorum ya kız da gtcem otobüs var mıdır burdan falan diyo abisinden parada aldı bunun için.ama eşim hç orali degl

Eve kendi tarafınızdan sıkıntılı bir tipi misafir olarak çağırın

bence en etkilisi bu olur.

Neden rahat ettirmeye calissin ki konu sahibi, veya neden is paylasimi falan yapsin, ayni evde yasamayaa alismak istemiyor ki, misafir oldugunu her firsatta hatirlatmak gerekir bence.

1 ay misafirlik mi olur ya. Sebepsiz yere keyfi 1 ay kalınmaz. Evi var barkı var gitsin evine. Ona da iş vermen lazım yapması için ama belli ki diyemiyorsun. Bari hasta numarası falan yap. Yataktan çıkma. İşlerle başedemeyince nasıl defolup gider evine.

O kadar bunaldım ve eşime söyleyince beni yok sayması o kadar bunalttı ki beni.

Ve dr bana geçen kendi yormuşsun kanama alanın olmus yat dedi ben gene yatamadım
Siz kendinize kiymet verip onemsemezseniz kimse onemsemez. Sakatlanan futbolcu gibi atin kendinizi yere. Baska turlu olmaz. Biraz uzerinize titresinler, gerekirse cok yoruldugunuzu ilgisiz kaldiginizi doktora belirtin gittiginizde o soylesin. Ama mutlaka yoruldum agrim var diyip yatin biraz dinlenin zaten bebeginize yazik

Ve dr bana geçen kendi yormuşsun kanama alanın olmus yat dedi ben gene yatamadım

Yani bunu bile demisken doktorunuz siz hala is güc pesindemisiniz? Bakin normal sartlar altinda hamileligi bir hastalik gibi algilayan insanlara asla anlam verememisimdir. Ama size böyle uzman tarafindan denilen seyi vurdum duymaza getirmeniz hos degil. Kendinize sayginiz yok olabilir ama o cocuk? Stresve negativ enerjiden uzak kalin. Yatin dinlenin. Inanin diger üyelerin de dedigi gibi kiz kendiliginden kacar hatta esiniz kendi elleriyle koyup gelir bunca is güc basa düsünce. Sakin olun. Simdi güzelce yataga uzanin keyif yapin. Hatta " aksama canim su yemegi cekti, bebis halasinin ellerinden yemis olsun" diyerek kendinize baktirin

Gorumceniz neden evsiz gibi bütün kardeşlerinde 2 3 ay kaliyor? Insan başkasının evinde rahat edemez ki. Yani kalmasının sebebi ne, ailesi yeter artik evine gel demiyor mu?

Eşiniz saçmalamış, iyi o zaman seninde misafirin gelmesin derken misafirligin 3 gün olduğunu unutmuş anlaşılan. 1 ay dile kolay yani.. insan evinde rahat etmek ister, biri varken rahat olunmaz kaldiki hamilesiniz birde.

Kesin bi dille artık gitmesini istediğinizi ve yoruldugunuzu soyleyin. Herkesin kardesi var ama gidip kimse kimsenin evinde 3 5 kalmiyor. Ayip nedir bilmiyor heralde görümceniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…