Gitmeyen misafir

Yav ben ne yazdım ki buraya. Yatamam mı dedim , ya da evden gönderemem mi dedim.herkesin yorumunu dikkatle okuyorum ben. Pasif oldugumu nerden çıkardınız. Aptal mıyım ben bebegimi tehlikeye atayım. ? En az senin kadar uyanık bi insanımdır merak etme. Ilk defa yorum yazdın bu asabiyet niye. Zorlamı yazdırdık anlamıyorum

En iyisi kpss kazansın diye dua edin de gitsin başka bir yere atanırsa gider bi tek

Eşimle oturup cay muhabBet ederken ayrı takılıyoruz gerekmedikce konusmuyoruz .şunu yap bunu yap diyorum. Eşim daha uzun durarsa sıkıntı ben çözcem diyo ama sanmıyorum .
Konu sahibi ne yaptin? Gelisme var mi? Nasil davraniyosun rahat ettirmemeye basladin mi?

Eşimle oturup cay muhabBet ederken ayrı takılıyoruz gerekmedikce konusmuyoruz .şunu yap bunu yap diyorum. Eşim daha uzun durarsa sıkıntı ben çözcem diyo ama sanmıyorum .
Sen elinden geldigince istemedigini belli et. Hic gulme yüzüne hic muhabbet etme artik cok sıkıldığını hissettir. Ofla pufla. Ac muzigini dinle ders calismak icin uygun ortam olmadığını anlasin. Is buyur. Açık açık soyleyemiyosan boyle yap. Ben görümceme bu sekil davranmasaydim varya evimden cikmazdi oyle bi kiz. Hep abisine geleyim sizde ders calisayim falan diye ağzını ariyodu abisinin artik yapmiyo. Simdi sadece sehirde isi olursa ve kalmasi gerekirse 1 gunden fazla kalmiyor. Hatta biz onla cok tartisma yasadik aramiz hic iyi degil buna rağmen hala yuzsuz gibi gene gelir ara sira. En son geldiginde esime dedim ben onla cati altinda durmak zorunda degilim yeter artik dedim annemlere gidip kaldim ertesi gün o gidince geri geldim. Yani tepki koymak sart

Vay arkadaş benim kardeş Bütün işi geline yaptırıyor diye ablası (ben) ve annem demediğimizi bırakmıyoruz kızın dediğine bak ya evlensin o zaman tüm işi kendi yapsın

anlamiyorum ki ben, kendi evinde kendi yuvanda bu kadar huzursuzsun, ama agzini acipta bisey demiyorsun.
hangi kv görümce elti surat asmakdan anlamis ki seninki anlasin?
desene sen daha ne kadar kalmayi planliyorsun, bu gidisle ben evi terk edicem diye. bu kadar mi kendine yada esine yada evliligine güvenmiyorsun?

olacagina bak sen, alacagi cevap sen kimin evinden kimi kovuyosun burasi benim abimin evi dicek.
bi konu daha var, ailecek kadinin arkasindan planlae programlar yapilmis, kadina da tek secenek olarak bu sekilde yasanacak denmis ki konu sahibi her defasinda bizde kalamaz görümce demesine ragmen. sonuc: kadin evini terk etti bugün.

Evet Asel adında üyenin konusu değil mi ? Arada girip bakıyorum ne yaptı diye ama cevap yazmadı.

Bu erkekler hâlâ aileleri ile yaşama merakındalarsa ne diye evleniyorlar kadınların hayatlarını da mahvediyorlar.

ben olsam fırsat bu fırsat öyle olmaz böyle olur diyerekten her isi ona yıkar kocamla her gün gezmeye giderdim laf derse ee yalniz kalmak lazim biz evliyiz derdim

Ne zmn gideceği için bi tarih var mı ? Siz yine se köt davranmayın eşinizin kardeşi sonuçta çok kırıldığınız noktalar varsa açık açık konuşmalısınız bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…