@cheryblossommm Siz çok aklı başında bir insansınız, forumda sizi görüyorum. Şimdiye kadar görünceniz konusunda yanlış bir tavır sergilememişsiniz. Evsiz gibi ortalarda dolanan, yeni evli çifte rahatsızlık veren görümceniz. Eviniz gittiği dershaneye yakın olur ya da evlerinde ders çalışmaya mani bir durum olsa anlarım. Görümcenize anne babası da bir şey demiyor, kız alışmış ablasında abisinde kalmaya. Bekar olunsa yine sıkıntı yok, kendi kardeş ilişkileri ancak evli abisine de sebebsiz gidip kurulmaz. Evde bir işe yardım etmediği gibi hamile eşine yardım eden abiyi anneye şikayet etmekle tehdit etmesi cahillik göstergesi. 24 yaşına gelmiş ama erkeklerinde ev işi yapması gerektiğinin hele ki hamile eşlerine yardım etmesi gerektiğinin idrak edememiş. Evlenmiş çocuk bekleyen insanları annesine şikayet edebileceği düşünmesi çocukluk. Bence eşinize açık açık deyin kardeşinin nasıl yanlış davrandığını ve evde istemediğinizi belirtip yollamasını isteyin. Orası abisinin evi değil, sizin ve abisinin evi.