Gitmeyen misafir

Ne kadar yuzsuz.Sonra kovuncada kovdu edepsiz diolar ınsanlardaki bu yüzsüzlük beni deli ediyo.

rahat ettirmezsen gider. mesela kpss mi çalışıyor, ders çalışma ortamı yaratma evde ona. aç müziğini sonuna kadar işini öyle yap. kıs derse kısamam ben dinlemek istiyorum de. mesela kitapları sürekli masada mı duruyor. hergün evi toplarken o kitapları al çantasına koy topla kaldır. yani kalıcı şekilde eşya yerleştiremeyeceği mesajını ver. valla ben kaynıma böyle yapmıştım, sanki anlamıştı da.
doktor zaten sana yat demiş. ne demek yatamadım? yatacaksın ve sürekli şuram buram ağrıyor diye sızlanacaksın. yemekte yapma. işleri onun üstüne yık söyle yapsın emir ver sürekli.
hatta belki sen emir verince kendisi senle tartışır böylelikle eline koz vermiş olur tartışırsın sen de bi güzel çeker gider.
hiçbiri olmadı mı, çek annenlere git eşine de bu şekilde durumları kabul etmediğini, o ne zaman giderse o zaman evine döneceğini söyle.

Ben eşime rahat edemiyorum demiştim. Bir de düşünün doğum yapacağım yani evimde hamileliğimin son günlerini keyifli, eşimle beraber veya yalnız başıma geçirmek istiyorum. Ama yine ben suçlu oldum. Ve bana eşim dedi ki haksızsın senin yaptığını kimse yapmaz dedi. Yani ben kuruntu yapıyormuşum. Kardeşi ev bulana kadar bizde kalacakmış.Ne varmış rahat edemeyecek herkes rahat edermiş. Şu an sizin yazdıklarınızı görünce kafayı yiyorum o günler aklıma geliyor. Çok büyük kavga ettik bu konu yüzünden. Hatta boşanma eşiğine geldik. Ben rest çektim o da bana rest çekti. Ya ben hamileyim ve yaz hamileliği Ağustos ayı düşünün evde Atletle gezemiyorum. Bu normal mi sizce? Eşime göre normal çünkü sadece yatmaya geliyormuş kardeşi.

Kardeşi canım.

Çamaşır olayına yaptığı yorum tam bir facia. Hadsize had bildirmekten çekinmeyin. İş, her zamanki gibi eşinizde bitiriyor. O da halinden memnun görünüyor. Çok yorgun olduğunuzu ve bir süre annenizde dinlenmek istediğinizi söyleyin derim. Bu benim de cebimde durup, gerektiğinde söyleyeceğim bir cümle.

İnsan kendini nasıl böyle bir duruma düşürür ki anlamıyorum. Abimde olsa kardeşimde olsa hiç kimsenin evinde bu kadar uzun kalamam. Hatta zorunlu olmazsa hiç kalamam. Eskidenmiş o işler. İnsanlar bir arada tıkış tıkış yaşarlarmış. Şimdi olmaz. İnsanlar rahata alıştı. Ben kimsede kalamam. Yatılı misafirden de pek hoşlanmam. Çünkü çalışıyorum. Ben evimde yokken işteyken başkası benim evimde kalacak. Yok hiç kabul edemem

Çok iyi anlıyorum arkadaşım. Kimse çekmez kusura bakmasınlar. Anlamıyorlar gerçekten. Benim eşim de kardeşini alıp gitti evi terk etti. Gidiyorsan git dedim. Anlayışsız kaba ve misafir sevmeyen insan oldum. Aylar süren misafirlik olmaz. Kimse kusura bakmasın. Bir gün banyodan çıkmışım bornozlayım pat anahtahtarla kapı açıldı yuh dedim ya. Kardeşine anahtar vermiş adam kapı çalma tenezzülünde bile bulunmuyor. Uyuyorum sanmış. Işıklar açık ve ben uyuyorum, tıklat en azından öküz! Sonra patladım zaten.. Hiç geri adım atmadım ve hiç pişman değilim. Diğer erkek kardeşleri de gelip kalıyor 1-2 gün çok güzel ağırlıyorum. Beni de çok seviyorlar. Demek ki sorun gelmelerinde değilmiş, ya da benim misafirperverliğimde değilmiş, misafirlik dediğin bıktırmadan olmalı.

Hani yazıyorlar ya, 3 günden fazla misafirlik olmaz, iş verim yapsın diye. Kaynım kendi yapardı mesela. Ben evden çıkardım bir bakarım ev derli toplu, süpürmüş falan. Ama ne olursa olsun bu gerçeği değiştirmiyor.
ben evde şortla iç çamaşırıma otururdum doğuma bir kaç günüm kalmış, terden su gibi oluyorum karnım burnumda. Gece bile dakika başı tuvalete gidiyorum idrar sıkışması oluyor son günler. Ama ben kötü oldum işte. Çok isterdim eşim sen haklısın desin ama yok anlamıyordu. Hep senin rahatını mı düşünücem dedi cümleye bakar mısınız? Eşimin kardeşi işten gelir gece bile olsa duşa girer ben giremezdim tek banyo olduğu İçin. Bir de insan aynı banyoyu kullanmaktan rahatsız oluyor. Ve klozet olduğu İçin banyoda tuvalete bile gidemiyordum. Banyodaki tuvaleti kullandığım İçin. Rezalet bir durum. Kimse de demiyor ki oğlum hamile kadının evinde 1 ay ne işin var diye. Lütfen oğlunuz kardeşiniz varsa uyarın burdaki bayanlara sesleniyorum.

Resmen fesatlik yapmaya gelmis, haddini bildirin

bence siz eşinizle bir plan yapın bir haftasonu kalkın annenize, varsa ablanıza vs yani bir tanıdığa gidin yatılı oalrak. Ona da canım biz yokken sende istersen evine, annene, ablana vs. buraya şuraya geçersin diyip kapıyı gösterin. Ayrıca 1 ay olmuş biraz sorumluluk verin sıkılır kaçar, Yemek yapmasını, evi süpürmesini vs isteyin, hamile değil misiniz sonuçta, bunları yapmak zorunda. Aşırı sinir oldum ne insanlar var ya

Bu erkekler evlenince neden artık kendi ailesinin olduğunun farkına varamıyor? Eşlerini ezdiriyorlar ?! iyi sabretmişsiniz gerçekten.

Konu sahibine gelince, bu arsıza yüz vermeyin. Kendiniz ve bebeğiniz şu an için her şeyden daha değerli. Hizmetlerini yapmayın.

Sabredemedim aslında ara ara anneme gittim bu dönemde. Hani sancım da oluyordu benimde ama yatamadım bir küçük çocuğum daha var. Size yardımcı bile olsa evinizde kalan kişi, olmuyor. Görümcem gelse gerçekten en azından kadın der daha rahat davranırım salonda don gömlek yatarım ama erkek olunca olmuyor

Ben size hak veriyorum ya olay iş yaptı ile de bitmiyor. Ben de düşük tehlikesi olan ve biten bir hamilelik geçirdim. Eşimin teyzesi bana bakmaya geldi. Yatılı istemiyorum ama gece de git diyemedik aklım kalıyor dedi. Yemek, temizlik her şey kadında önüme getiriyor suyu bile. Ben rahat edemiyordum ama asla. Eşimle sarılıp oturamıyor olmak bile sinir bozucuydu. Daralmıştım. 1 ay bir de erkek kuzen filan hiç çekilmez. Eş önemli galiba şu durumda o yönetecek durumu. Size destek olmayınca herkes sizi düşman belledi.

Keşke bu konuda hem fikir olan erkekler bunu dile getirse de bizimki anlasa. Ona göre bütün kadınlar kabul eder, sorun çıkarmazmış. Ben çok rahatıma düşkünmüşüm..

Eşim arayı bulamıyoken beni haksız buluyoken napayım. Kalk yemek yap diyemiyorum ki iş yapsada kalmasın evimde. Bu seferde yengeme bakıyorum diyip gitmiyo.
Nasır baglamış yüzü

Keşke bu konuda hem fikir olan erkekler bunu dile getirse de bizimki anlasa. Ona göre bütün kadınlar kabul eder, sorun çıkarmazmış. Ben çok rahatıma düşkünmüşüm..

Hiç de etmez vallahi. Hangi kadınmış kabul edecek onu göstersin çok bilmiş. Şu an hamile filan olmadığım halde eşimin kuzeni çalışmaya bu ile gelecek istemedim bizde kalmasını. Beni bırak kendi akrabası teyzesi kv.dem oluyor o bile istemedi yeğenini. Erkekler anlamıyor

Eşiniz kalk yardım et demiyo mu bacisina da hamile kadina senin taraftan kimse gelmesin diyebiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…