- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.502
- 148
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Ne kadar yuzsuz.Sonra kovuncada kovdu edepsiz diolar ınsanlardaki bu yüzsüzlük beni deli ediyo.Kızlar merhaba.
Ben cıddi darlanıyorum artık. 1 aydir 24 yaşında görümcem var o bende.4 'ayda bundan önce ablasında kaldı. Böyle geziyo boş boş.kpss çalışıyo şimdi bizde. Ben de 3 'aylık hamileyim hergün yemek yapiyorum.eşim de kardeşine git diyemiyo ama bana yardım ediyo eşim evi súpürüyo camasır asıyo. Ama ben onun çenesinden yıldım. Herseyi ablasına anlatıyo hiç özelimiz kalmadı. Benle dr kontrollerine bile geldı .eşim ben o ücümüz gttik. Esimle kac kere konustum cok bunaldım artık misafirden diye iyi o zaman senin de kimsen gelmesin diyo bana.ciddi bunaldım.arada sıkışıp kaldim. Sessizce aptal aptal bekliyorum. Dúşünün eşim çamasır asıyo ; o abi cmasır mı asıyon seni anneme söyliycem diyo bana duyurarak.abisi de gülüyo geçiyo .dedim kardesin otursun sen çalış. Ama gene kötü gelin benim.
Ben eşime rahat edemiyorum demiştim. Bir de düşünün doğum yapacağım yani evimde hamileliğimin son günlerini keyifli, eşimle beraber veya yalnız başıma geçirmek istiyorum. Ama yine ben suçlu oldum. Ve bana eşim dedi ki haksızsın senin yaptığını kimse yapmaz dedi. Yani ben kuruntu yapıyormuşum. Kardeşi ev bulana kadar bizde kalacakmış.Ne varmış rahat edemeyecek herkes rahat edermiş. Şu an sizin yazdıklarınızı görünce kafayı yiyorum o günler aklıma geliyor. Çok büyük kavga ettik bu konu yüzünden. Hatta boşanma eşiğine geldik. Ben rest çektim o da bana rest çekti. Ya ben hamileyim ve yaz hamileliği Ağustos ayı düşünün evde Atletle gezemiyorum. Bu normal mi sizce? Eşime göre normal çünkü sadece yatmaya geliyormuş kardeşi.valla düşüncesizler bunlar ya. benim eşimin erkek kardeşi de geçen geldi keyfi yere 4 gün benle kaldı. hayır abin çalışıyor akşama kadar benle oturmaktan rahatsız da mı olmadın yahu koskoca delikanlı oldun çocuk değilsin ki düşünemiyo diyeyim. istediğini giyemiyosun istediğini yapamıyosun tuvalette bile rahat edemiyosun ben 4 gün katlanamadım.
benim görümcem ben hamileyken bu şekilde bizde kalmıştı 1 hafta falan. ben de o zaman kursa gidiyodum. ev de kursa baya uzaktı. otobüs zaten yoruyodu in yürü falan hamile halimde. eve bi gelirdim ki hala sabah bıraktığım gibi oturuyo. oturduğu yattığı mekanı bile toplamamış üstünü başını kaldırmamış. yemek yapmamayı geçtim zaten söylemiyorum bile.
aslında unutuyorum diye açıklama yapmasın o yanlış olur bence. açıklama yaparsa böyle tipler istenmediğini düşünmez. rahatsız olursa dile getirirse yapabileceğim bişey yok sürekli sana göre hareket edemem rahatsız oluyosan artık evine dön diyebilir.
Kardeşi canım.Siz nasıl hayatlar yasiyorsunuz anlamiyorum. 24 yasındaki biri sizin kocanızın ablasiysa kocaniz kac yasinda ve yeni nesilin boyle cahil ve anlayışsız olmasına inanilmaz üzülüyorum. Ben ailelerle görüşürken bile 15 20 gunde bir kaynanam gelirdi nadiren de annem babam kardesim gelirdi. Inanamiyorum ya. Galiba biz rahat ve yabani bir ciftiz
ayrica ev özeldir. Simdi özeliniz kaldı mı yani?
Bir de yemek yapiyormussunuz
Yapmayın efendim yapmayın kalksin bir zahmet yapdin 1 aylik misafir misafirlikten cıkmış artık. Annesine söylicekmis abisini selamımı da söyle derdim ben olsamla havlee
Ben eşime rahat edemiyorum demiştim. Bir de düşünün doğum yapacağım yani evimde hamileliğimin son günlerini keyifli, eşimle beraber veya yalnız başıma geçirmek istiyorum. Ama yine ben suçlu oldum. Ve bana eşim dedi ki haksızsın senin yaptığını kimse yapmaz dedi. Yani ben kuruntu yapıyormuşum. Kardeşi ev bulana kadar bizde kalacakmış.Ne varmış rahat edemeyecek herkes rahat edermiş. Şu an sizin yazdıklarınızı görünce kafayı yiyorum o günler aklıma geliyor. Çok büyük kavga ettik bu konu yüzünden. Hatta boşanma eşiğine geldik. Ben rest çektim o da bana rest çekti. Ya ben hamileyim ve yaz hamileliği Ağustos ayı düşünün evde Atletle gezemiyorum. Bu normal mi sizce? Eşime göre normal çünkü sadece yatmaya geliyormuş kardeşi.
Hani yazıyorlar ya, 3 günden fazla misafirlik olmaz, iş verim yapsın diye. Kaynım kendi yapardı mesela. Ben evden çıkardım bir bakarım ev derli toplu, süpürmüş falan. Ama ne olursa olsun bu gerçeği değiştirmiyor.Çok iyi anlıyorum arkadaşım. Kimse çekmez kusura bakmasınlar. Anlamıyorlar gerçekten. Benim eşim de kardeşini alıp gitti evi terk etti. Gidiyorsan git dedim. Anlayışsız kaba ve misafir sevmeyen insan oldum. Aylar süren misafirlik olmaz. Kimse kusura bakmasın. Bir gün banyodan çıkmışım bornozlayım pat anahtahtarla kapı açıldı yuh dedim ya. Kardeşine anahtar vermiş adam kapı çalma tenezzülünde bile bulunmuyor. Uyuyorum sanmış. Işıklar açık ve ben uyuyorum, tıklat en azından öküz! Sonra patladım zaten.. Hiç geri adım atmadım ve hiç pişman değilim. Diğer erkek kardeşleri de gelip kalıyor 1-2 gün çok güzel ağırlıyorum. Beni de çok seviyorlar. Demek ki sorun gelmelerinde değilmiş, ya da benim misafirperverliğimde değilmiş, misafirlik dediğin bıktırmadan olmalı.
kusura bakmayın da sizde resmen kabul ettim oturdum modundasınızCuk bi yorum resmen
Kızlar merhaba.
Ben cıddi darlanıyorum artık. 1 aydir 24 yaşında görümcem var o bende.4 'ayda bundan önce ablasında kaldı. Böyle geziyo boş boş.kpss çalışıyo şimdi bizde. Ben de 3 'aylık hamileyim hergün yemek yapiyorum.eşim de kardeşine git diyemiyo ama bana yardım ediyo eşim evi súpürüyo camasır asıyo. Ama ben onun çenesinden yıldım. Herseyi ablasına anlatıyo hiç özelimiz kalmadı. Benle dr kontrollerine bile geldı .eşim ben o ücümüz gttik. Esimle kac kere konustum cok bunaldım artık misafirden diye iyi o zaman senin de kimsen gelmesin diyo bana.ciddi bunaldım.arada sıkışıp kaldim. Sessizce aptal aptal bekliyorum. Dúşünün eşim çamasır asıyo ; o abi cmasır mı asıyon seni anneme söyliycem diyo bana duyurarak.abisi de gülüyo geçiyo .dedim kardesin otursun sen çalış. Ama gene kötü gelin benim.
Ben eşime rahat edemiyorum demiştim. Bir de düşünün doğum yapacağım yani evimde hamileliğimin son günlerini keyifli, eşimle beraber veya yalnız başıma geçirmek istiyorum. Ama yine ben suçlu oldum. Ve bana eşim dedi ki haksızsın senin yaptığını kimse yapmaz dedi. Yani ben kuruntu yapıyormuşum. Kardeşi ev bulana kadar bizde kalacakmış.Ne varmış rahat edemeyecek herkes rahat edermiş. Şu an sizin yazdıklarınızı görünce kafayı yiyorum o günler aklıma geliyor. Çok büyük kavga ettik bu konu yüzünden. Hatta boşanma eşiğine geldik. Ben rest çektim o da bana rest çekti. Ya ben hamileyim ve yaz hamileliği Ağustos ayı düşünün evde Atletle gezemiyorum. Bu normal mi sizce? Eşime göre normal çünkü sadece yatmaya geliyormuş kardeşi.
bunu dediğinde bişey söylemediniz mi onaDúşünün eşim çamasır asıyo ; o abi cmasır mı asıyon seni anneme söyliycem diyo bana duyurarak
Sabredemedim aslında ara ara anneme gittim bu dönemde. Hani sancım da oluyordu benimde ama yatamadım bir küçük çocuğum daha var. Size yardımcı bile olsa evinizde kalan kişi, olmuyor. Görümcem gelse gerçekten en azından kadın der daha rahat davranırım salonda don gömlek yatarım ama erkek olunca olmuyorBu erkekler evlenince neden artık kendi ailesinin olduğunun farkına varamıyor? Eşlerini ezdiriyorlar ?! iyi sabretmişsiniz gerçekten.
Konu sahibine gelince, bu arsıza yüz vermeyin. Kendiniz ve bebeğiniz şu an için her şeyden daha değerli. Hizmetlerini yapmayın.
Sabredemedim aslında ara ara anneme gittim bu dönemde. Hani sancım da oluyordu benimde ama yatamadım bir küçük çocuğum daha var. Size yardımcı bile olsa evinizde kalan kişi, olmuyor. Görümcem gelse gerçekten en azından kadın der daha rahat davranırım salonda don gömlek yatarım ama erkek olunca olmuyor
Keşke bu konuda hem fikir olan erkekler bunu dile getirse de bizimki anlasa. Ona göre bütün kadınlar kabul eder, sorun çıkarmazmış. Ben çok rahatıma düşkünmüşüm..Ben size hak veriyorum ya olay iş yaptı ile de bitmiyor. Ben de düşük tehlikesi olan ve biten bir hamilelik geçirdim. Eşimin teyzesi bana bakmaya geldi. Yatılı istemiyorum ama gece de git diyemedik aklım kalıyor dedi. Yemek, temizlik her şey kadında önüme getiriyor suyu bile. Ben rahat edemiyordum ama asla. Eşimle sarılıp oturamıyor olmak bile sinir bozucuydu. Daralmıştım. 1 ay bir de erkek kuzen filan hiç çekilmez. Eş önemli galiba şu durumda o yönetecek durumu. Size destek olmayınca herkes sizi düşman belledi.
Keşke bu konuda hem fikir olan erkekler bunu dile getirse de bizimki anlasa. Ona göre bütün kadınlar kabul eder, sorun çıkarmazmış. Ben çok rahatıma düşkünmüşüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?